• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaja gördüğü halde cevap vermemek

böyle adamlar internette kızlarla konuşurlar... bakarlar bu kız bana çok yazıyor sallamayayımda egom yükselsin derdindelerdir. tam bir sinir hastalığı geçirticek tipler. kendilerini bir halt sanarlar. iki gün sonra arayıp trip atarlar. yol yakından dön. Yada sende onun gibi umursamaz takılda ne demek olduğunu anlasın ;)

böyle adamlar internette kızlarla konuşurlar... bakarlar bu kız bana çok yazıyor sallamayayımda egom yükselsin derdindelerdir. tam bir sinir hastalığı geçirticek tipler. kendilerini bir halt sanarlar. iki gün sonra arayıp trip atarlar. yol yakından dön. Yada sende onun gibi umursamaz takılda ne demek olduğunu anlasın :KK66:
umursamaz takılmak en iyisi sanırım :)

Ya aslında haklısınız ne demek istediğinizi anladım ama bazıları da gerçekten birden fazla kişiyi idare ettikleri için biz de haliyle takıntı yapıyoruz şüphe ediyoruz yoksa ne önemi var ha ben yazmışım ha o hayatında sadece benim olduğumu bildikten sonra...
Siz sadece yalnız kaldığında zaman geçirmek için aklına geliyorsunuz maalesef. Sizin cevap vereceğinizi de biliyor , o yüzden yalnızlığını gidermek için yazıyor. Siz de yazmayın, benzeri başıma geldi yazdıkça cevap vermedim karşı taraf kötü hissetsin birazda kendini . O yazınca bak ama yazma. :KK66:

böyle insanlar çokca var malesef dur şunu sinir ediyim derdinler sanırım ve başarıyorlar da :) sizde çok yoğunmuşsunuz gibi davranın yazmadığı sürece yazmayın neden yazmıyorsun dediğinde de bahaneler uydurdun.. o da sinirden çatlasın Hoppa

böyle insanlar çokca var malesef dur şunu sinir ediyim derdinler sanırım ve başarıyorlar da :) sizde çok yoğunmuşsunuz gibi davranın yazmadığı sürece yazmayın neden yazmıyorsun dediğinde de bahaneler uydurdun.. o da sinirden çatlasın Hoppa
aynen öyle yapıcam canım benim :) o yoğunsa benim de derslerim var dimi ama :)

tepeceği kadar tepmiş zaten çocuk egosunu mu tatmin ediyor nedir anlamadım.. ben yoğunum sen mesaj at da ne demek.. sana karşı birşey hissetmiyorsa senin mesaj atmamanla birşeyler bozulmaz merak etme.. ama verdiğin değerden biraz al ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın :)

tepeceği kadar tepmiş zaten çocuk egosunu mu tatmin ediyor nedir anlamadım.. ben yoğunum sen mesaj at da ne demek.. sana karşı birşey hissetmiyorsa senin mesaj atmamanla birşeyler bozulmaz merak etme.. ama verdiğin değerden biraz al ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın :)
doğru kendini hint kumaşı sanmaması için bunu yapmam lazım..

Back
X