• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaja gördüğü halde cevap vermemek

Uzgunum ama senii yedekte tutuyor ve burdan iddiaya girerim ki gelmeye yakin bir bahane bulup gelmeyecek. Sen de onun gibi sogk yaz biraz gecikmeli ver cvblari..

onun gibi bişey :)
Nasıl güveniyonuz netten tanıştığınız adama gııı? Mesajı gördüğü halde cevap vermiyorsa yedekte biri var demektir. Niye arayıp sormadın diye kızmış, diğeriyle konuşurken seni aramamış, öbürüyle alakayı kesmiş sonra seni kandırmaya çalışmış. Ben senin yerinde olsam hiç güvenmem öyle birine. Bu gün netten seni bulan yarın bir başkasını bulur. Öyle öyle kaç kızla konuşup yedekte tutuyordur Allah bilir. Tanımazsın etmezsin. Görüşme bence.

Hiç uğraşma canım bir cacık olmayacak hatta ben olsam buluşmam erkeklerin klasik kandırma lafları meşgulmusmus hep öyledirler çünkü o arada başka başka adaylarlada meşgul sonra da seni De yok sen yaz bilmem ne meşgulmuş hadi oradan inek deseydin inek deme tabi yine ama :KK67:hiç muhatap olma sende ona cevap atma hıc artık sap gb kalsın :KK48:emin ol hata edersin bu adamı ciddiye alırsan

Nasıl güveniyonuz netten tanıştığınız adama gııı? Mesajı gördüğü halde cevap vermiyorsa yedekte biri var demektir. Niye arayıp sormadın diye kızmış, diğeriyle konuşurken seni aramamış, öbürüyle alakayı kesmiş sonra seni kandırmaya çalışmış. Ben senin yerinde olsam hiç güvenmem öyle birine. Bu gün netten seni bulan yarın bir başkasını bulur. Öyle öyle kaç kızla konuşup yedekte tutuyordur Allah bilir. Tanımazsın etmezsin. Görüşme bence.
haklısın galiba :(

haklısın galiba :KK43:
Kardeşim internetten tanıştığı adamla evlendi, Çok iyi çok iyi diyordu. Güya ailesi kendisi falan çok iyiydi. İş ciddiye bindi, 180 derece döndüler. Aman deyim... Hiç bulaşma böyle işlere. İnternetten bir insanı tam anlamıyla tanıyamazsın.

Bana yabancı değil eşimde böle çok meşgul ondan öle diyor :63:

Sizi umursamıyor. Niye umursasın ki? Sanalsınız şu an onun için. Gelecek ve görüşücez bla bla bla.
Kendinizi üzmeyin böyle şeyler için. Sanal ortam birinden hoşlanmak için yeterli bir ortam değil bence.

Seni umursamıyor umrsayan adam işi bitince döner anında dengesiz herif de böyle bahane bulur 1-2 gun aramaz basıma gelmedi degil mesaj atıncada ay canım seni çok özledim görüşelim niye mesaj atmadım diyorlarlardı 1-2 kez geldi başıma :D yav he he de geç :KK53: Bide yüzyüze de görüşmemişsiniz cok umut baglamıssın

yüzyüze görüşmemişsin tanımıyosun ama telefonunu veriyosun ve yazmıo diye sitem ediyosun bence çok bağlanma ve uzak dur bidaha da tanımadığın kimseye numaranı verme neler okuyoruz duyuyoruz Allah korusun

Sizi daha hic görmemis biri neden hemen cevap yazmiyor diye merak ediyorsunuz. Bence bu yazdigimi bir düsünün.

sen bence boşver onu. hem görmemişsiniz birbirinizi yol yakınken dön geri.
görüpte cevap yazmaması umursamadığını gösterir.
bende sevmediğim hoşlanmadığım biri yazdığında cevap vermem mesela ..

doğru hiç görmediği için olabilir
Buarada kac yasinizdasiniz bilmiyorum ama etraf manyak kayniyor siz yine de dikkat edin, özellikle ilk bulusmada kalablik bir yerde bulusun. Yani 19 yasindayken simdi bunu söyleyecegim hic aklima gelmezdi ama insan yaslandikca daha korkak oluyor. Yarar da var bence.

Back
X