• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaja gördüğü halde cevap vermemek

bana ikinci seçenek gibi geliyo :KK43:
Zaten o kafada bir adamsa onunla yola çıkılmaz çünkü ileride seni yarı yolda bırakır.Bence görüş canım bir şey kaybetmeyeceksin gelsin bakalım bir gör ancak öyle doğru karar verebilirsin şimdi varsayımlar üzerinden konuşuyoruz.Sen kendin analiz edersin ve bence anlarsın nasıl biri olduğunu görüştükten sonra o da rengini belli eder zaten...

Zaten o kafada bir adamsa onunla yola çıkılmaz çünkü ileride seni yarı yolda bırakır.Bence görüş canım bir şey kaybetmeyeceksin gelsin bakalım bir gör ancak öyle doğru karar verebilirsin şimdi varsayımlar üzerinden konuşuyoruz.Sen kendin analiz edersin ve bence anlarsın nasıl biri olduğunu görüştükten sonra o da rengini belli eder zaten...
inşallah canım

bence elini eteğini çek biraz yazma sorma bakalım arıycakmı böyle davradığını bildiğin halde kendini uçuruma atmanın anlamı yok tetiği sen kendin çekiyorsun,sorumsuz bir seevgili olur bu henüz görüşmemişken uzaklaş bence:KK25:

Tek yazıştığı kız siz değilsiniz.

Peki ona rağmen neden yanınıza gelmek istiyor?

Neden istemesin, geleceği yerdeki tek kız siz misiniz belki iki randevuyu birden çıkaracak aradan.

Sonuçta tanımadığınız biri belki tanıdıkları var yaşadığınız yerde, onları görecek.

Hadi bunlar fazla uç ihtimal diyelim, onca ahlak yoksunu adam neden yollara düşüyor nette tanıştıkları kızlar için?

Bırakın nette onlarla muhatap olunmasını bu memlekette sayısız kez reddedildiği kadını şehir şehir takip eden adamlar var.

Yani "istemese, ilgilenmese yanıma gelir mi" denmesi için çok gelişmiş, erkeklerin her manada aç olmadığı bir ülkede yaşamak lazım.

Netten tanışma olayına öcü demem ben de hayatımdaki en özel insanla nette tanıştım.

Ama iki gün mesaja cevap vermeyip kafası esince yazan...

Üstüne bir de "sen neden yazmadın" diye sitem eden adam babamın oğlu olsa güvenmem.

Meşgul olduğunu söylüyormuş bir de, gitsin o arada kimlerle meşgul oluyorsa onlara yapsın nazını. :KK12:

bence elini eteğini çek biraz yazma sorma bakalım arıycakmı böyle davradığını bildiğin halde kendini uçuruma atmanın anlamı yok tetiği sen kendin çekiyorsun,sorumsuz bir seevgili olur bu henüz görüşmemişken uzaklaş bence:KK25:
haklısın canım benim, arayp sormamayı düşünüyorum ben de, bakalım arıcakmı.. aramazsa da ne hali varsa görsün..

Tek yazıştığı kız siz değilsiniz.

Peki ona rağmen neden yanınıza gelmek istiyor?

Neden istemesin, geleceği yerdeki tek kız siz misiniz belki iki randevuyu birden çıkaracak aradan.

Sonuçta tanımadığınız biri belki tanıdıkları var yaşadığınız yerde, onları görecek.

Hadi bunlar fazla uç ihtimal diyelim, onca ahlak yoksunu adam neden yollara düşüyor nette tanıştıkları kızlar için?

Bırakın nette onlarla muhatap olunmasını bu memlekette sayısız kez reddedildiği kadını şehir şehir takip eden adamlar var.

Yani "istemese, ilgilenmese yanıma gelir mi" denmesi için çok gelişmiş, erkeklerin her manada aç olmadığı bir ülkede yaşamak lazım.

Netten tanışma olayına öcü demem ben de hayatımdaki en özel insanla nette tanıştım.

Ama iki gün mesaja cevap vermeyip kafası esince yazan...

Üstüne bir de "sen neden yazmadın" diye sitem eden adam babamın oğlu olsa güvenmem.

Meşgul olduğunu söylüyormuş bir de, gitsin o arada kimlerle meşgul oluyorsa onlara yapsın nazını. :KK12:
neden güzel yazmışsın.. ben fazla safım sanırım hep iyi tarafından baktım..

Ben bunu bazı durumlarda umursamamazlığa vururum.Neden dersen cok yogundur o an yazamaz ama akşamına yazar.2 gün sonra yazması umursamamazlıktır.

selam kızlar, ben birinden hoşlanıyorum ve ara sıra mesajlaşıyoruz whatsappta, onun da yazdığı oluyo benim de, birbirirmizi tanıma aşamasındayız.. ama şöyle bir sorun var ki tam güzel muhabbet ederken son mesajımı gördüğü halde cevap vermediği zamanlar oluyo, bazen de ben konuşmayı başlatmak için mesaj attığımda o an görüyo, müsait olmuyo, ama 2 gün sonra bu sefer o yazıyo.. sizce bu normal mi? bi erkek mesajı gördüğü halde neden cevap yazmaz?
bir de şöyle bir şey var o yazmayınca ben de yazmamıştım aradan bi kaç gün geçince ve ben mesaj atınca bu sefer sitem etti nie hiç yazmadın, ben meşgul oluyorum yazamıyorum ama senin yazman gerekirdi die..
veee en önemli şeyi yazmayı unuttum biz daha birbirimizi görmedik, farklı şehirlerde oturuyoruz, sadece fotoğraflarımızı gördük faceten falan ekliyiz, gelicek ve görüşücez..
Facebooktan mı tanıştınııııııız :eek:

Back
X