mesaja gördüğü halde cevap vermemek

bana ikinci seçenek gibi geliyo
Zaten o kafada bir adamsa onunla yola çıkılmaz çünkü ileride seni yarı yolda bırakır.Bence görüş canım bir şey kaybetmeyeceksin gelsin bakalım bir gör ancak öyle doğru karar verebilirsin şimdi varsayımlar üzerinden konuşuyoruz.Sen kendin analiz edersin ve bence anlarsın nasıl biri olduğunu görüştükten sonra o da rengini belli eder zaten...

inşallah canım

bence elini eteğini çek biraz yazma sorma bakalım arıycakmı böyle davradığını bildiğin halde kendini uçuruma atmanın anlamı yok tetiği sen kendin çekiyorsun,sorumsuz bir seevgili olur bu henüz görüşmemişken uzaklaş bence

Tek yazıştığı kız siz değilsiniz.

Peki ona rağmen neden yanınıza gelmek istiyor?

Neden istemesin, geleceği yerdeki tek kız siz misiniz belki iki randevuyu birden çıkaracak aradan.

Sonuçta tanımadığınız biri belki tanıdıkları var yaşadığınız yerde, onları görecek.

Hadi bunlar fazla uç ihtimal diyelim, onca ahlak yoksunu adam neden yollara düşüyor nette tanıştıkları kızlar için?

Bırakın nette onlarla muhatap olunmasını bu memlekette sayısız kez reddedildiği kadını şehir şehir takip eden adamlar var.

Yani "istemese, ilgilenmese yanıma gelir mi" denmesi için çok gelişmiş, erkeklerin her manada aç olmadığı bir ülkede yaşamak lazım.

Netten tanışma olayına öcü demem ben de hayatımdaki en özel insanla nette tanıştım.

Ama iki gün mesaja cevap vermeyip kafası esince yazan...

Üstüne bir de "sen neden yazmadın" diye sitem eden adam babamın oğlu olsa güvenmem.

Meşgul olduğunu söylüyormuş bir de, gitsin o arada kimlerle meşgul oluyorsa onlara yapsın nazını.

haklısın canım benim, arayp sormamayı düşünüyorum ben de, bakalım arıcakmı.. aramazsa da ne hali varsa görsün..

neden güzel yazmışsın.. ben fazla safım sanırım hep iyi tarafından baktım..

Ben bunu bazı durumlarda umursamamazlığa vururum.Neden dersen cok yogundur o an yazamaz ama akşamına yazar.2 gün sonra yazması umursamamazlıktır.

Facebooktan mı tanıştınııııııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…