Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

yaaaa aşkımı bir haftadır göremiyorum çok özledim kedijikk çok kötüyüm senağlama

bu arada misafire bi hoşgeldin de benden :1rolleyes:
Yazıkkkk kıyamam sanaaaaasenağlama

ey canım kedı....

kıyamam ya ask ozlemı buu................

kedıcık sen ne zamandır gormedın kocanı
Daha yenı gıttı kız 4. gun daha bugun.Sımdıden ozlemeye baslarsam zaman gecmez kızımmmm alıstım artık ayrılmaya sık sık da sonra hafta dokunmaya baslıyor buda 5.ya da 6. haftaya tekamul edıyor.

ne güzel sen 1 haftadır göremiyon ben napıyımmm:çok üzgünüm: dile kolay 9 aydır hasretimmmm mirmirmirmirmirmirmirmir
Sen sabret artık donunce kavusma kesın vuslat dadlu olur uzun ayrılıklar sonrası :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

oyoyoyyy kıyamam sana bennnnnnnnn :teselli:

ben ıspartadayım cnm o izmirde senağlama

ayyy cok kotu yaa bızde oyleydık ayrı yerlerdeydık.anlıyorum ama bı hafta gayet ıyı bı sure benım 2 ay gormedıgım olurdu senağlama

aklıma geldi ama elini kana bulamanı istemedim 3 kişilerdi 3 x 2=6 topuk yazık boşfer dedim:1closedeyes:
Benmı yapacam kız bısey olmaz adamlarım sagolsun :roflol:

oyoyoyyy kıyamam sana bennnnnnnnn :teselli:

ben ıspartadayım cnm o izmirde senağlama
Isparta mı :1shok:heç tikat etmemişimmm anam aramızda 1 saatden az var gıııı Şeniz

ayyy cok kotu yaa bızde oyleydık ayrı yerlerdeydık.anlıyorum ama bı hafta gayet ıyı bı sure benım 2 ay gormedıgım olurdu senağlama
Ayrı kalmak zor ama heyecan bıtmıyo kız ısde o zamanda ıyı gelıyo evlılıge zaman zaman :jeyyar:

o vuslat bii gelse her gecen günün acısı ayrı çıkıcak zatiiikaydirigubbakcemile3

evet asker geçen sene bu zmanlar gönderdim askere tam 1 sene oldu... ağustos 12 sindede dağıtıma geldi 7 gün sonra da şırnağa gitti o günden beridirde hasrete gebeyim :CüvCüv:

oooo bıde sırnak.Allah sabır versın.anladıgım kadarıyla uzun donem bırde olsun ama sayılı gun cabuk gelır gecer.nasıl oldugunu anlamazsınız bıle :teselli:

:1shok::1shok: memti, abdüley gibi adamlarınmı varr wıyyy polat alemdar gibi gacısın heee

mantıken oyle olması gerekıyor ama ozaman ayrıyız sımdı ayrı olmayalım dıyoruz off offf yaramı desmeyun yaaa senağlama

oooo bıde sırnak.Allah sabır versın.anladıgım kadarıyla uzun donem bırde olsun ama sayılı gun cabuk gelır gecer.nasıl oldugunu anlamazsınız bıle :teselli:
evet 12 ay çabuk geçtide kalan 2 ay nasıl gececek bilmiyorum:çok üzgünüm:
Cık kuduruk gordum senı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya ben 2ay nasıl dayanırım bilmiom senağlama

Isparta mı :1shok:heç tikat etmemişimmm anam aramızda 1 saatden az var gıııı Şeniz

Ayrı kalmak zor ama heyecan bıtmıyo kız ısde o zamanda ıyı gelıyo evlılıge zaman zaman :jeyyar:

konyada deilmisin annem konya 4saat uzakta

mantıken oyle olması gerekıyor ama ozaman ayrıyız sımdı ayrı olmayalım dıyoruz off offf yaramı desmeyun yaaa senağlama

Ay allahım bana mı dıyosun bunu sen
Kız ben son 8 yıldır bı ay var bı ay yok durumundayım benneyaptımki
Oyle ozledım bı gıdıyım yada o gelsın durumu da mumkun degıl cunku benımkı afrıkada calısıyo şakkıdıArada da gorusme durumlarında avrupada ısde fırsat bulunca da evde :teselli:
Şendul bendenız yaneeeeşakkıdı

konyada deilmisin annem konya 4saat uzakta

Konya ya gıtmeeee Merkezde degılım ben
Cık ıspartadan gel yalvaga dogru hocayı buldun mu şakkıdıAhanda ben orda kaydirigubbakcemile5

evet 12 ay çabuk geçtide kalan 2 ay nasıl gececek bilmiyorum:çok üzgünüm:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ooo bısey kalmamıs kı oazaman.goz acıp kapayıncaya kadar bırde bakmıssın yanında

ya ben 2ay nasıl dayanırım bilmiom senağlama

mecburıyetler ınsanı 2 ay degıl 2 sene bekletır... :asigim:

hımmm
bu arada benim kod adım yeşill biliyosunuzz deşifre etmeyin aramızda kalsınşakkıdı derin devlet adamı meşhur yeşil benim:1ninca:

Şşşştttttt nan bu topıgı de karanlıkdan kapatacaklar :roflol: :roflol: :roflol:

ooo hakkaten ama yaa senın durumun daha vahımmıs be arkadasım...soylemesı ayıp a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…