Yazıkkkk kıyamam sanaaaaasenağlamayaaaa aşkımı bir haftadır göremiyorum çok özledim kedijikk çok kötüyüm senağlama
bu arada misafire bi hoşgeldin de benden :1rolleyes:
Daha yenı gıttı kız 4. gun daha bugun.Sımdıden ozlemeye baslarsam zaman gecmez kızımmmm alıstım artık ayrılmaya sık sık da sonra hafta dokunmaya baslıyor buda 5.ya da 6. haftaya tekamul edıyor.ey canım kedı....
kıyamam ya ask ozlemı buu................
kedıcık sen ne zamandır gormedın kocanı
Sen sabret artık donunce kavusma kesın vuslat dadlu olur uzun ayrılıklar sonrası :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:ne güzel sen 1 haftadır göremiyon ben napıyımmm:çok üzgünüm: dile kolay 9 aydır hasretimmmm mirmirmirmirmirmirmirmir
oyoyoyyy kıyamam sana bennnnnnnnn :teselli:
ben ıspartadayım cnm o izmirde senağlama
Benmı yapacam kız bısey olmaz adamlarım sagolsun :roflol:aklıma geldi ama elini kana bulamanı istemedim3 kişilerdi 3 x 2=6 topuk yazık boşfer dedim:1closedeyes:
Isparta mı :1shok:heç tikat etmemişimmm anam aramızda 1 saatden az var gıııı Şeniz
oyoyoyyy kıyamam sana bennnnnnnnn :teselli:
ben ıspartadayım cnm o izmirde senağlama
Ayrı kalmak zor ama heyecan bıtmıyo kız ısde o zamanda ıyı gelıyo evlılıge zaman zaman :jeyyar:ayyy cok kotu yaa bızde oyleydık ayrı yerlerdeydık.anlıyorum ama bı hafta gayet ıyı bı sure benım 2 ay gormedıgım olurdu senağlama
Yazıkkkk kıyamam sanaaaaasenağlama
Daha yenı gıttı kız 4. gun daha bugun.Sımdıden ozlemeye baslarsam zaman gecmez kızımmmm alıstım artık ayrılmaya sık sık da sonra hafta dokunmaya baslıyor buda 5.ya da 6. haftaya tekamul edıyor.
Sen sabret artık donunce kavusma kesın vuslat dadlu olur uzun ayrılıklar sonrası :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evet asker geçen sene bu zmanlar gönderdim askere tam 1 sene oldu... ağustos 12 sindede dağıtıma geldi 7 gün sonra da şırnağa gitti o günden beridirde hasrete gebeyim :CüvCüv:
o vuslat bii gelse her gecen günün acısı ayrı çıkıcak zatiiikaydirigubbakcemile3
Benmı yapacam kız bısey olmaz adamlarım sagolsun :roflol:
Isparta mı :1shok:heç tikat etmemişimmm anam aramızda 1 saatden az var gıııı Şeniz
Ayrı kalmak zor ama heyecan bıtmıyo kız ısde o zamanda ıyı gelıyo evlılıge zaman zaman :jeyyar:
Benmı yapacam kız bısey olmaz adamlarım sagolsun :roflol:
Ayrı kalmak zor ama heyecan bıtmıyo kız ısde o zamanda ıyı gelıyo evlılıge zaman zaman :jeyyar:
:1shok::1shok: memti, abdüley gibi adamlarınmı varr wıyyy polat alemdar gibi gacısın heee
evet 12 ay çabuk geçtide kalan 2 ay nasıl gececek bilmiyorum:çok üzgünüm:oooo bıde sırnak.Allah sabır versın.anladıgım kadarıyla uzun donem bırde olsun ama sayılı gun cabuk gelır gecer.nasıl oldugunu anlamazsınız bıle :teselli:
Cık kuduruk gordum senı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ayyy cok kotu yaa bızde oyleydık ayrı yerlerdeydık.anlıyorum ama bı hafta gayet ıyı bı sure benım 2 ay gormedıgım olurdu senağlama
Cık kuduruk gordum senı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
mantıken oyle olması gerekıyor ama ozaman ayrıyız sımdı ayrı olmayalım dıyoruz off offf yaramı desmeyun yaaa senağlama
konyada deilmisin annem konya 4saat uzakta
O dızıden sonra zaten basladım bende bu işe
ooo bısey kalmamıs kı oazaman.goz acıp kapayıncaya kadar bırde bakmıssın yanındaevet 12 ay çabuk geçtide kalan 2 ay nasıl gececek bilmiyorum:çok üzgünüm:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya ben 2ay nasıl dayanırım bilmiom senağlama
mecburıyetler ınsanı 2 ay degıl 2 sene bekletır... :asigim:
ollaya bak yaaa cok tatlısınız kızlar yaa delikafadulden
hımmm
bu arada benim kod adım yeşill biliyosunuzz deşifre etmeyin aramızda kalsınşakkıdı derin devlet adamı meşhur yeşil benim:1ninca:
ollaya bak yaaa cok tatlısınız kızlar yaa delikafadulden
Ay allahım bana mı dıyosun bunu sen
Kız ben son 8 yıldır bı ay var bı ay yok durumundayım benneyaptımki
Oyle ozledım bı gıdıyım yada o gelsın durumu da mumkun degıl cunku benımkı afrıkada calısıyo şakkıdıArada da gorusme durumlarında avrupada ısde fırsat bulunca da evde :teselli:
Şendul bendenız yaneeeeşakkıdı