Haydı kaynatak gadun gadunaaaakaydirigubbakcemile5tsk ederım canım ya ıyıyım sag ol.valla dedıgım gıbı soyle kız kıza kadın kadına konusmayı kaynatmayı okadar ozledım kı .... senağlama
Offf aşkımı özledim ben :çok üzgünüm:
O daha kucuk ama kararırrrrraynen oyle valla.oturalım benım ıcın hıc bı sorun yok.kedıcık sana da bı kahve yapsın bence uykun acılsın... :1shok: boyle ol :roflol: a.s
be ren sende coocuk var mı
benım kı her an uyanabılır ......ben bıraz daha geyık edeyım dıye uyanmadı kuzucummm
Haydı kaynatak gadun gadunaaaakaydirigubbakcemile5
Noldu pisi hayırdırrrrr[/B][/I][/I][/B]:uhm:
O daha kucuk ama kararırrrrr
ekdıcık kocan calıssın uzak ellerde
sen paraları har vurur harman savur
sonrada ayyyyy ozledım de
az para harcada kocan uzaklara gıtmesun bacumm
aynen oyle valla.oturalım benım ıcın hıc bı sorun yok.kedıcık sana da bı kahve yapsın bence uykun acılsın... :1shok: boyle ol :roflol: a.s
slmlarrr
bende ters etki yapıo kahve ve çay mirmirmirmir daha çok uykumu getiriyoomirmirmirmir ya misafir geldii bize gelmeseydi ne güzel gelcektim sohbete:çok üzgünüm:
slmlarrr
bende ters etki yapıo kahve ve çay mirmirmirmir daha çok uykumu getiriyoomirmirmirmir ya misafir geldii bize gelmeseydi ne güzel gelcektim sohbete:çok üzgünüm:
be ren rabbım bır omur mutlu etsınnnn
canummmmmmmmmmmmmmm
......
yaaaa aşkımı bir haftadır göremiyorum çok özledim kedijikk çok kötüyüm senağlama
bu arada misafire bi hoşgeldin de benden :1rolleyes:
yaaaa aşkımı bir haftadır göremiyorum çok özledim kedijikk çok kötüyüm senağlama
bu arada misafire bi hoşgeldin de benden :1rolleyes:
ne güzel sen 1 haftadır göremiyon ben napıyımmm:çok üzgünüm: dile kolay 9 aydır hasretimmmm mirmirmirmirmirmirmirmir
Hemen bana bı haber ucuraydın ben o mısafırlerın topuklarına sengözlerimebaksanab
ne güzel sen 1 haftadır göremiyon ben napıyımmm:çok üzgünüm: dile kolay 9 aydır hasretimmmm mirmirmirmirmirmirmirmir
ayyy cok kotu bı durum yaaa. nıye ayrı yerlerde mısınız?ben bıraz fransız kaldım
sende mı? :1shok: asker fılan mı yoksa.?