M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
Konya ya gıtmeeee Merkezde degılım ben
Cık ıspartadan gel yalvaga dogru hocayı buldun mu şakkıdıAhanda ben orda kaydirigubbakcemile5
Aboooov ben geliyim o zaman -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konya ya gıtmeeee Merkezde degılım ben
Cık ıspartadan gel yalvaga dogru hocayı buldun mu şakkıdıAhanda ben orda kaydirigubbakcemile5
Datluyuk amma ne yesılı ne de benı dadumuzdan yıyebılen yok:jeyyar: ole datlu datlu kuruyoz oldugumuz yerde :teselli:
çokk kuduruğuzz:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol: gece gece bozduk niyeti yine :roflol:
Aboooov ben geliyim o zaman -tatlicadiarzu-
Hemen gel bın otobuse hıcanın memlekete gırdın mı?Sol tarafa bak gordugun ılk ınternet cafenın onunde dur garaja gıtmene gerek yok dal ıcerı ahanda ordayım ben
Hemen tarıf bılem ettım bak yolu alkisalkisalkis
ooo bısey kalmamıs kı oazaman.goz acıp kapayıncaya kadar bırde bakmıssın yanında
ya ben 2ay nasıl dayanırım bilmiom senağlama
mecburıyetler ınsanı 2 ay degıl 2 sene bekletır... :asigim:
Dayanırsınnn sevgiii beklemektirr beklemekten böle olsan yine beklemetiryerimseniben
valla öleee kadayıflı dolmam sütlü nuriyemmdelikafaduldenDatluyuk amma ne yesılı ne de benı dadumuzdan yıyebılen yok:jeyyar: ole datlu datlu kuruyoz oldugumuz yerde :teselli:Şşşştttttt nan bu topıgı de karanlıkdan kapatacaklar :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: bu topikde çete kuruyosunuz topuklara sıkıyosunuzz derin devletle işbirliği içindesinin 1 kere uyardım 2. buuukötükedihüso
:roflol::roflol:
ama bu sefer korkarlar topuklarına sıkarız valla:roflol::roflol:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:çokk kuduruğuzz:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol: gece gece bozduk niyeti yine :roflol:
Alıstım kız kalmadı vahımlıgıooo hakkaten ama yaa senın durumun daha vahımmıs be arkadasım...soylemesı ayıp a.s
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool:
Hemen gel bın otobuse hıcanın memlekete gırdın mı?Sol tarafa bak gordugun ılk ınternet cafenın onunde dur garaja gıtmene gerek yok dal ıcerı ahanda ordayım ben
Hemen tarıf bılem ettım bak yolu alkisalkisalkis
ooo bısey kalmamıs kı oazaman.goz acıp kapayıncaya kadar bırde bakmıssın yanında
Dayanırsınnn sevgiii beklemektirr beklemekten böle olsan yine beklemetiryerimseniben
valla öleee kadayıflı dolmam sütlü nuriyemmdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol: bu topikde çete kuruyosunuz topuklara sıkıyosunuzz derin devletle işbirliği içindesinin 1 kere uyardım 2. buuukötükedihüso
Allah senı bıldıgı gıbı etsınnnnn :roflol::roflol::roflol:
Tmm hacı ağnadım ben sırtımı ıspartaya verip yürüdüm mü aha da senin yanındayım şakkıdı
Ben yatıom şimdi sabah erkenden çıkarım yola kaydirigubbakcemile2
Herkeşlere iyi geceler datlu rüyalar a.s.
Tmm hacı ağnadım ben sırtımı ıspartaya verip yürüdüm mü aha da senin yanındayım şakkıdı
valla öleee kadayıflı dolmam sütlü nuriyemmdelikafadulden
off off offfffffffffff bu ne bole.gece gece gosterılecek seymı hıccc :1shok:
bu kadar olurr super... kaydirigubbakcemile3
Allah senı bıldıgı gıbı etsınnnnn :roflol::roflol::roflol:
Amin cümlemizi :Saruboceq:
Ama bu alemde bi itibarımız var bizimde artıkk şakkıdı
kızlar topiğiniz hayırlı olsun:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Pratıgımdır herkesı beklerım
off off offfffffffffff bu ne bole.gece gece gosterılecek seymı hıccc :1shok:
Bu nekiii geçen akşam ki fotoları görcektinn uyuyamazdınn
Amin cümlemizi :Saruboceq:
Ama bu alemde bi itibarımız var bizimde artıkk şakkıdı
Degıl mı ama artık benı tanıyosun sırtın yere gelmez(Bı askerdekının yere getırmesıne engel olamam o ayrııı):jeyyar:
AKLIM DA... cokacimcoook YEMEGE GELIRIM ama ona gore... :jeyyar: