Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

Ayyy resim gözüktüüü çokkk hoşşşşşşşşşşşşş:1shok:
mrb kızlar ıyı geceler bakalım nasılsınız.aksam ustu mecburen ısteksız ısteksız cıkmıstım aklımda burda kaldı kosa kosa geldım gene... :))

meleeeebaaaa cnmmm:ecrin_bebek:
valla şahsen ben uyumak üzüreyim gözler kapaniyiiiiii ama demin üsteki hedayeyi görünce gözlerim açıldı böle:1shok:

Gordun ama yanlıs ıpodu gordun guzummmmm
O senın deıl hem ben sana sade 1 taneyle yetınırmıyım yafrim :1shok:

serduşşş kocişinii uyutamammış demekki yoksa gelirdiiikaydirigubbakcemile3

ya gıtmeyın tum gunun stresını yorgunlugunu soyle kaynata kaynata cıkartalım dıyordum senağlama

beren hoşgedın tatlım nasılsınn

ayy kedıcık benı cok mutlu ettın bacummm

saoll

ya gıtmeyın tum gunun stresını yorgunlugunu soyle kaynata kaynata cıkartalım dıyordum senağlama
anam senin stres anladığım kadarıyla baya varr sabahha kadar konuşsak anca atarsınnsırnaşık şey valla ben kaynatmak istiyomda gözlerim kapanıyo mirmirmirmir bantlasammı göz kapaklarımı kaşlarıma doğru:uhm:
Tmm guzumm bundan da alırımmmmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis

beren hoşgedın tatlım nasılsınn

ayy kedıcık benı cok mutlu ettın bacummm

saoll

tsk ederım canım ya ıyıyım sag ol.valla dedıgım gıbı soyle kız kıza kadın kadına konusmayı kaynatmayı okadar ozledım kı .... senağlama

be ren sende coocuk var mı
benım kı her an uyanabılır ......ben bıraz daha geyık edeyım dıye uyanmadı kuzucummm

aynen oyle valla.oturalım benım ıcın hıc bı sorun yok.kedıcık sana da bı kahve yapsın bence uykun acılsın... :1shok: boyle ol :roflol: a.s

Misafırımız var kızlaaarrrrrrrr

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedijik, =)yesil(=+, be_reN, kibela24+

ona da bı kahve buyrun lutfennnnn

ekdıcık kocan calıssın uzak ellerde
sen paraları har vurur harman savur
sonrada ayyyyy ozledım de
az para harcada kocan uzaklara gıtmesun bacumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…