Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

kızlar topiğiniz hayırlı olsun:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ssağol şekerrr ordan oraya sürülüyoruz son durak burasıı maceralarımız devam ediyo hergün bi action valla kaazen abü sağolsun topiğe bi ayak basıyo gersek bi deliğe saklanıyo delikafadulden

ssağol şekerrr ordan oraya sürülüyoruz son durak burasıı maceralarımız devam ediyo hergün bi action valla kaazen abü sağolsun topiğe bi ayak basıyo gersek bi deliğe saklanıyo delikafadulden

alemsin canım ya
basar o kazen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hakıkaten ya admın kazen erkekmıs dımı?baska yonetımden varmı oyle?

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedijik, =)yesil(=+, be_reN, efsunefe+, Kedi+
Misafır hala burda kahvesı bıtmısdır herhal boş oş durmasın bariiii

Yok erkek bıde ben varım işde başka da yoh

Yuppiii dödüm ya (Abauuww koca duymasın yokluguna bu kadar sevındımı )

yok canım nerden duyacak
ancak hatun ismiyle sitede basabilir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedijik, =)yesil(=+, be_reN, efsunefe+, Kedi+
Misafır hala burda kahvesı bıtmısdır herhal boş oş durmasın bariiii

çok misafir perversin şekerim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

başka yönetimde varmı öle derken:uhm: başka arızamız yok bi tane yetiyoo delikafadulden

yok ama yaa bence pek oyle gıbı gozukmuyor.kırdıgımız uyelerımız falan ozur mesajı fılan da yazmıs.bugun epey ınceledım sıteyı. ama ne yapsın oda onca kadın var hangı bırıyle ugrasssın hangısıne anlatsın derdını.

Yok erkek bıde ben varım işde başka da yoh

:roflol: :roflol: :roflol:

Yaa ben yatıyım gerçii yatıyourmda uyuyimmmirmirmirmir sabah sınav yapcem öğrenclerii ilk ders hemdee sinir ettler bugün bennii ceza onnlara :kötüöğretmensmilesi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…