kızlar topiğiniz hayırlı olsun:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Degıl mı ama artık benı tanıyosunsırtın yere gelmez (Bı askerdekının yere getırmesıne engel olamam o ayrııı):jeyyar:
ona bende engel olamam
:roflol::roflol::roflol::roflol:
karanlık işlerden kapanmasa bile +18 den kapanacakk:roflol:
Bu nekiii geçen akşam ki fotoları görcektinn uyuyamazdınn
hadı ya cıldırdınız yanı vawwwwwwwww.yok ya oyle etkılenmem de bırden karsımda gorunce :1shok: ne oluyoruz bu hanım da kımmıs dedım yanı -tatlicadiarzu-
ssağol şekerrr ordan oraya sürülüyoruz son durak burasıı maceralarımız devam ediyo hergün bi action valla kaazen abü sağolsun topiğe bi ayak basıyo gersek bi deliğe saklanıyo delikafadulden
ona bende engel olamam
:roflol::roflol::roflol::roflol:
karanlık işlerden kapanmasa bile +18 den kapanacakk:roflol:
iyiden korkak olduk heeeee
saol saol saol
sende hosbuyurdunnnnalkisalkisalkis
bu hanım sevdiğini bekleyen hanım o kadar beklemişki beklediği yerde kuruyakalmışşş yaaaa korkma ibret all:mymeka:hadı ya cıldırdınız yanı vawwwwwwwww.yok ya oyle etkılenmem de bırden karsımda gorunce :1shok: ne oluyoruz bu hanım da kımmıs dedım yanı -tatlicadiarzu-
alemsin canım ya
basar o kazen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kazen abü = ceymis bond 007şakkıdı
iyiden korkak olduk heeeee
pısıcıge bak ya ne tatlı seyler bunlar boyle.cocuklugum sokakta gordugum her kedıyı kucaklamakla ellerım cızık cızık gectı benım yaa.cok sevıyorum buyuk kedılerın hakkını da yemeyelım onlarda cok hos yaa sositososito
hakıkaten ya admın kazen erkekmıs dımı?baska yonetımden varmı oyle?
Yok erkek bıde ben varım işde başka da yohhakıkaten ya admın kazen erkekmıs dımı?baska yonetımden varmı oyle?
Yuppiii dödüm ya (Abauuww koca duymasın yokluguna bu kadar sevındımı )yafriim bakıyorum sende net sahalarına geri döndün :lepi::lepi::lepi::lepi:
bu hanım sevdiğini bekleyen hanım o kadar beklemişki beklediği yerde kuruyakalmışşş yaaaa korkma ibret all:mymeka:
007 de geçti bence :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu hanım sevdiğini bekleyen hanım o kadar beklemişki beklediği yerde kuruyakalmışşş yaaaa korkma ibret all:mymeka:
ben ne ıbret alacagım kı bekletenler alsın onlar utansın senağlama
Yok erkek bıde ben varım işde başka da yoh
Yuppiii dödüm ya (Abauuww koca duymasın yokluguna bu kadar sevındımı )
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedijik, =)yesil(=+, be_reN, efsunefe+, Kedi+
Misafır hala burda kahvesı bıtmısdır herhal boş oş durmasın bariiii
Buyuk kedı derken mesela ben oyle degıl mıpısıcıge bak ya ne tatlı seyler bunlar boyle.cocuklugum sokakta gordugum her kedıyı kucaklamakla ellerım cızık cızık gectı benım yaa.cok sevıyorum buyuk kedılerın hakkını da yemeyelım onlarda cok hos yaa sositososito
yok canım nerden duyacak
ancak hatun ismiyle sitede basabilir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
başka yönetimde varmı öle derken:uhm: başka arızamız yok bi tane yetiyoo delikafadulden
Yok erkek bıde ben varım işde başka da yoh
:roflol: :roflol: :roflol:
çok misafir perversin şekerim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: