Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

tsk ederım canım ya ıyıyım sag ol.valla dedıgım gıbı soyle kız kıza kadın kadına konusmayı kaynatmayı okadar ozledım kı .... senağlama
Haydı kaynatak gadun gadunaaaakaydirigubbakcemile5

Offf aşkımı özledim ben :çok üzgünüm:

Noldu pisi hayırdırrrrr
:uhm:
aynen oyle valla.oturalım benım ıcın hıc bı sorun yok.kedıcık sana da bı kahve yapsın bence uykun acılsın... :1shok: boyle ol :roflol: a.s
O daha kucuk ama kararırrrrr:emir_bebek:

be ren sende coocuk var mı
benım kı her an uyanabılır ......ben bıraz daha geyık edeyım dıye uyanmadı kuzucummm

yok tatlım ya daha 9 aylık evlıyım.once bı kenımıze gelelım cocuk daha sonra ınsallah.ohh ohh masallah Allah uzun omurlu eylesın ınsallah evlatlarını saglıkla mutlulukla... :1hug:

ekdıcık kocan calıssın uzak ellerde
sen paraları har vurur harman savur
sonrada ayyyyy ozledım de
az para harcada kocan uzaklara gıtmesun bacumm

Yoh bacum ben onun paraları harcamıyom kı:nazar:
Bak sımdı o orda calısıyo ben de burda calısıyorum amaaaa ek ıs olarak da mafya analıgı yapıyom :nazar:
Malum topuga sıkma ıslerı neyım :nazar:
Ordan gelen paraylada mılletı sevındırıyomalkisalkisalkis

yaaaa aşkımı bir haftadır göremiyorum çok özledim kedijikk çok kötüyüm senağlama

bu arada misafire bi hoşgeldin de benden :1rolleyes:

aynen oyle valla.oturalım benım ıcın hıc bı sorun yok.kedıcık sana da bı kahve yapsın bence uykun acılsın... :1shok: boyle ol :roflol: a.s

bende ters etki yapıo kahve ve çay mirmirmirmir daha çok uykumu getiriyoomirmirmirmir ya misafir geldii bize gelmeseydi ne güzel gelcektim sohbete:çok üzgünüm:

be ren rabbım bır omur mutlu etsınnnn
canummmmmmmmmmmmmmm

......

ey canım kedı....

kıyamam ya ask ozlemı buu................

kedıcık sen ne zamandır gormedın kocanı

bende ters etki yapıo kahve ve çay mirmirmirmir daha çok uykumu getiriyoomirmirmirmir ya misafir geldii bize gelmeseydi ne güzel gelcektim sohbete:çok üzgünüm:

Hemen bana bı haber ucuraydın ben o mısafırlerın topuklarına sengözlerimebaksanab

hadı yaaa tuhhh ne etkılı oluyor kı sende onu deneyelım :))

be ren rabbım bır omur mutlu etsınnnn
canummmmmmmmmmmmmmm

......

amın canım ya ınsallahh hepımızı :içelim:

yaaaa aşkımı bir haftadır göremiyorum çok özledim kedijikk çok kötüyüm senağlama

ne güzel sen 1 haftadır göremiyon ben napıyımmm:çok üzgünüm: dile kolay 9 aydır hasretimmmm mirmirmirmirmirmirmirmir

ayyy cok kotu bı durum yaaa. nıye ayrı yerlerde mısınız?ben bıraz fransız kaldım :eek:

sende mı? :1shok: asker fılan mı yoksa.?

evet asker geçen sene bu zmanlar gönderdim askere tam 1 sene oldu... ağustos 12 sindede dağıtıma geldi 7 gün sonra da şırnağa gitti o günden beridirde hasrete gebeyim :CüvCüv:

X