Keşke benim yapım da böyle olsa :)Aramızdaki konuşma aramızda kalmıyorsa, abime tek kelime etmezdim. Üstelik yenge ile aranız da yok yani. Yerinizde olsam önce abimi uyarır ve bir daha özelimi anlatmam. Yengeme de tepkimi gösteririm.
Siz benim gibi sert olmasa da --benim yapım böyle malesef. Zaten baştan da abim de olsa kimseye bir şey anlatmıyorum.-- aranızdaki ilişki dinamiğine göre karar verirsiniz.
Yok, direk yüzüme söylese bu kadar sinirlenmezdim, anneme söylemesine gerek yoktu bence. Annem bilmiyor birçok detayı. Haklı mı haksız mı kısmı değil beni sinirlendiren.
Ya ben yapı itibariyle vıcık vıcık olabilecek biri değilim zaten, eşimle bile bir mesafem vardır. Malesef yengem patavatsız, belki de annemi gıcık etmek için bilerek yaptı. Şaşırmam yani.Bence mesaj atmalisiniz sonuc itibariyle siz annenize anlatmak isteseniz anlatirsiniz yengenize ne.valla suan bile vicik vicik olmussun senin hakkinda yorum yapabildigine gore canim.haddini bildirmezsen en ufak seyde boyle kendini sizin hakkinizda soz sahibi hisseder haddini bilsin sinirlarini asmasin...
Evet bu da mantıklı.Bence suyu daha fazla bulandırmayın, abinize yeri gelince söyleyin madem eşine anlatıyorsun bari karını tembihleseydin anneme anlatmasaydı, karı koca yaptığınız çok ayıp de, payla, zaten o bunu da eşiyle paylaşır mesaj yerine ulaşır.
O zaman abinizle konusun bu konuyu eger oda yengenizden birsey saklayamiyorsa abinizlede araniza mesafe koyunYa ben yapı itibariyle vıcık vıcık olabilecek biri değilim zaten, eşimle bile bir mesafem vardır. Malesef yengem patavatsız, belki de annemi gıcık etmek için bilerek yaptı. Şaşırmam yan
Ben arayamam ya, gözyaşlarım hazırolda bekliyor herzaman. Direk ağlayıp birşey de anlatamam. Bir de haksız çıkarım :)Ben olsam ararım direkt mesajla uğraşma kız
Abinizle paylaşmak istiyorsanız eğer, o zaman eşine anlatmamasını, olur da anlatırsa en azından özel durumunuzu başkasına anlatmaması konusunda eşini uyarmasını, aksi durumda anneniz konusunda olduğu gibi birçok kişinin bu durumdan zarar gördüğünü ve üzüldüğünü anlatmak çözüm olabilir..Keşke benim yapım da böyle olsa :)
Abimi uyarma fikri mantıklı aslında.
Abim canımdır ama evet malesef anlattığımız herşeyi eşinden duyarız.
Zaten benim çok birşey anlatmama gerek de yok, durumumuz gün gibi ortada.
Ama ben anneme pembe yalanlar söylüyordum, patron hala aynı maaşımı veriyor gibi. Kadın çok üzülmüştür şimdi
Evet kafam netleşti gibi, uygun bir zamanda abimle konuşacağım.Bence olayi mesajla anlatmayin da yuz yüzeyken annemin duymasini istemiyorum abim de bosbogazlik yapmış dersiniz
Erkeklerde aman canim.aileyiz ne olacak düşüncesi var babam da öyle "insanlardan gizlimiz saklimiz yok ne olacak" derdi kardesim de herseyi boyle sansursuz esine anlatir. Mahremiyet olayı yoktur o sebeple ben pek aileme bir sey anlatmam. Çünkü birine anlatsam tum sulale biliyordur agizlarinda bakla islanmiyor!
Bence mesajla uğraşmayın ama yuz yuzeyken söyleyin
Ayrica kime ne sizin kari koca iliskinizden? Bu dupeduz hadsizlik
Yuz yuze soyleyip durmasi gereken yeri ona belirtmelisinArkadaşlar merhaba, şuan sinirlerim baya bozuk ve ne yapmam gerektiğini kestiremediğim için sizlere sormak istedim.
Dün abim ve yengem anneme gitmişler, ablamın kızı da oradaymış.
Yengem, " ben sourlife' ı anlamıyorum, niye boşanmıyor o adamdan" demiş eşim için.
Dün açtığım konuyu bilen vardır, "evden atılacaklar, adam kılını kıpırdatmıyor" gibi şeyler söylemiş.
Benim sinirimi bozan şey şu; ben anneme çoğu durumu yansıtmıyorum, hem yaşlı hem de şeker hastası olduğu için.
Annem ağlamış, "ben damadımı seviyorum, bir saygısızlığını görmedim, o da böyle olsun istemez" filan demiş. Bunları bana yeğenim anlattı.
Sabahtandır içim içimi yiyor. Acaba yengeme " birdaha benim ve eşimin hakkında yorum yapma" tarzı bir mesaj yazmalı mıyım? ( olay iyice uzar mı?)
Yoksa haberim yokmuş gibi susup içime mi atmalıyım?
Mesaj yazarsam vıcık vıcık mı oluruz acaba, ben mesafeliyimdir çünkü.
Ne dersiniz?
Çok haklısınız, benden çok annemi yaralamak için yaptığını düşünüyorum.Mesaj atmayın. Bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Ne annenizin huzurunu düşünüyor ne de sizin durumunuz umrunda. Gerçekten merak etse sizi arar sorardı zaten..
Copy paste yapasım geldiBen de sakin kalamazdım abime yazardım
Senınle mutluluğumu da üzüntümü de paylaşıyorum ama duyduğuma göre aramızda kalmıyormuş
Yengemin aklıyla evlenmediğim gibi onun aklıyla da boşanmam
Beni bu kadar düşünüyorsa çenesini kapatsın annemi üzüp ağlatmasın
Annemi üzeni bende üzerim
Bugün sinirliyim tanısaydım sizin yerinize ben söylerdim herseyiCopy paste yapasım geldiokurken bile rahatladım.
diyin ki, ''siz iyi günde kötü günde olayını yanlış anlamışsınız galiba,evlilik böyle bir şey değil.''Yengem, " ben sourlife' ı anlamıyorum, niye boşanmıyor o adamdan" demiş eşim için.
Dün açtığım konuyu bilen vardır, "evden atılacaklar, adam kılını kıpırdatmıyor" gibi şeyler söylemiş.
Evet uygun bir zamanda abimle konuşacağım, bu seçenek hiç aklıma gelmemişti nedense. Buraya konu açmanın faydası bu işte.Atmayın, iş uzar anneniz daha da üzülür.
Bence arayıp konuşmanız daha doğru olabilir. Böyle durumlarda yazılı metin risk. Hem kalıcı bir şey. İnsanlar dümdüz bir metni evirip çevirip başka şeylere dönüştürüyorlar. Normal şekilde nasılsın, iyi misin, ya böyle bir konuşma geçmiş, biliyorsun annemin de bazı kronik rahatsızlıkları var, ben durumumu ona bu yüzden yansıtmıyorum, sen de bahsetmezsen sevinirim. İyi akşamlar abime selam, çocuklara öpücük. De geç.Arkadaşlar merhaba, şuan sinirlerim baya bozuk ve ne yapmam gerektiğini kestiremediğim için sizlere sormak istedim.
Dün abim ve yengem anneme gitmişler, ablamın kızı da oradaymış.
Yengem, " ben sourlife' ı anlamıyorum, niye boşanmıyor o adamdan" demiş eşim için.
Benim sinirimi bozan şey şu; ben anneme çoğu durumu yansıtmıyorum, hem yaşlı hem de şeker hastası olduğu için.
Annem ağlamış, "ben damadımı seviyorum, bir saygısızlığını görmedim, o da böyle olsun istemez" filan demiş. Bunları bana yeğenim anlattı.
Sabahtandır içim içimi yiyor. Acaba yengeme " birdaha benim ve eşimin hakkında yorum yapma" tarzı bir mesaj yazmalı mıyım? ( olay iyice uzar mı?)
Yoksa haberim yokmuş gibi susup içime mi atmalıyım?
Mesaj yazarsam vıcık vıcık mı oluruz acaba, ben mesafeliyimdir çünkü.
Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?