Mesaj atmak mı, sessiz kalmak mı?

Keşke benim yapım da böyle olsa :)
Abimi uyarma fikri mantıklı aslında.
Abim canımdır ama evet malesef anlattığımız herşeyi eşinden duyarız.
Zaten benim çok birşey anlatmama gerek de yok, durumumuz gün gibi ortada.
Ama ben anneme pembe yalanlar söylüyordum, patron hala aynı maaşımı veriyor gibi. Kadın çok üzülmüştür şimdi

Yok, direk yüzüme söylese bu kadar sinirlenmezdim, anneme söylemesine gerek yoktu bence. Annem bilmiyor birçok detayı. Haklı mı haksız mı kısmı değil beni sinirlendiren.

Bence suyu daha fazla bulandırmayın, abinize yeri gelince söyleyin madem eşine anlatıyorsun bari karını tembihleseydin anneme anlatmasaydı, karı koca yaptığınız çok ayıp de, payla, zaten o bunu da eşiyle paylaşır mesaj yerine ulaşır.

Ya ben yapı itibariyle vıcık vıcık olabilecek biri değilim zaten, eşimle bile bir mesafem vardır. Malesef yengem patavatsız, belki de annemi gıcık etmek için bilerek yaptı. Şaşırmam yani.

Evet bu da mantıklı.

Ya ben yapı itibariyle vıcık vıcık olabilecek biri değilim zaten, eşimle bile bir mesafem vardır. Malesef yengem patavatsız, belki de annemi gıcık etmek için bilerek yaptı. Şaşırmam yan
O zaman abinizle konusun bu konuyu eger oda yengenizden birsey saklayamiyorsa abinizlede araniza mesafe koyun

Abinizle paylaşmak istiyorsanız eğer, o zaman eşine anlatmamasını, olur da anlatırsa en azından özel durumunuzu başkasına anlatmaması konusunda eşini uyarmasını, aksi durumda anneniz konusunda olduğu gibi birçok kişinin bu durumdan zarar gördüğünü ve üzüldüğünü anlatmak çözüm olabilir..

Bence olayi mesajla anlatmayin da yuz yüzeyken annemin duymasini istemiyorum abim de bosbogazlik yapmış dersiniz
Erkeklerde aman canim.aileyiz ne olacak düşüncesi var babam da öyle "insanlardan gizlimiz saklimiz yok ne olacak" derdi kardesim de herseyi boyle sansursuz esine anlatir. Mahremiyet olayı yoktur o sebeple ben pek aileme bir sey anlatmam. Çünkü birine anlatsam tum sulale biliyordur agizlarinda bakla islanmiyor!
Bence mesajla uğraşmayın ama yuz yuzeyken söyleyin
Ayrica kime ne sizin kari koca iliskinizden? Bu dupeduz hadsizlik

Ben de sakin kalamazdım abime yazardım
Senınle mutluluğumu da üzüntümü de paylaşıyorum ama duyduğuma göre aramızda kalmıyormuş
Yengemin aklıyla evlenmediğim gibi onun aklıyla da boşanmam
Beni bu kadar düşünüyorsa çenesini kapatsın annemi üzüp ağlatmasın
Annemi üzeni bende üzerim

Evet kafam netleşti gibi, uygun bir zamanda abimle konuşacağım.

Demekki ortamda konuşuluyormuş. Yenge yorum yapınca mı siniriniz bozuldu. Objektif düşünün. Kadin durduk yere dememistir. Abiniz hic mi bir sey demedi anneniz durduk yere soylenen bu lafa mi agladi. Yani yengeye gelene kdr abinize soyleyin ya da annenize söyleyin bu konu açılırsa laf uzamadan konuyu kapatsın. Aranızı durduk yere kötü yapmaktan baska bir işe yaramaz.

Yuz yuze soyleyip durmasi gereken yeri ona belirtmelisin

Mesaj atmayın. Bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Ne annenizin huzurunu düşünüyor ne de sizin durumunuz umrunda. Gerçekten merak etse sizi arar sorardı zaten..
Çok haklısınız, benden çok annemi yaralamak için yaptığını düşünüyorum.

Copy paste yapasım geldi okurken bile rahatladım.

Copy paste yapasım geldi okurken bile rahatladım.
Bugün sinirliyim tanısaydım sizin yerinize ben söylerdim herseyi

Gercekten annemi babamı üzen insanlara hiç tahammülüm yok yakınlık derecesi niyeti hiç farketmiyor

Dan dan onların yaptığı gibi vuracaksın lafları

diyin ki, ''siz iyi günde kötü günde olayını yanlış anlamışsınız galiba,evlilik böyle bir şey değil.''

dünkü konunuzda mahvolmuştum, içim gitmişti...

kılını kıpırdatmıyor nedir ya?

elinden geleni yapıyor,iş yok,ne yapsın, hokus pokus mu yapsın? diyin.

ve bence anneniz de siz de bir süre görüşmeyin şu saygısız insanlarla.

Atmayın, iş uzar anneniz daha da üzülür.
Evet uygun bir zamanda abimle konuşacağım, bu seçenek hiç aklıma gelmemişti nedense. Buraya konu açmanın faydası bu işte.

Bence arayıp konuşmanız daha doğru olabilir. Böyle durumlarda yazılı metin risk. Hem kalıcı bir şey. İnsanlar dümdüz bir metni evirip çevirip başka şeylere dönüştürüyorlar. Normal şekilde nasılsın, iyi misin, ya böyle bir konuşma geçmiş, biliyorsun annemin de bazı kronik rahatsızlıkları var, ben durumumu ona bu yüzden yansıtmıyorum, sen de bahsetmezsen sevinirim. İyi akşamlar abime selam, çocuklara öpücük. De geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…