• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmak mı, sessiz kalmak mı?

diyin ki, ''siz iyi günde kötü günde olayını yanlış anlamışsınız galiba,evlilik böyle bir şey değil.''

dünkü konunuzda mahvolmuştum, içim gitmişti...

kılını kıpırdatmıyor nedir ya?

elinden geleni yapıyor,iş yok,ne yapsın, hokus pokus mu yapsın? diyin.

ve bence anneniz de siz de bir süre görüşmeyin şu saygısız insanlarla.
Annem abime çok düşkündür, zaten abim için susuyoruz birçok şeye.
Abimin evine gitmeyeli belki 1.5 yıl olmuştur, yengemle muhatap olmamak için. Ama anneme gidiyorlar, gelme denilmiyor işte.
Ben abime birşey anlatmam bu saatten sonra, başka çözüm yok gibi.

Asıl suçlu abiniz burada bence.
Siz de ağzında bakla ıslanmayıp herşeyi eşine anlattığını biliyormuşsunuz.
Anlatmayın bundan sonra. Bir dahaki konuşmanızda söyleyin kendisine.
Eşiyle muhattap olmak olayı uzatır, yine annenize gider belki de konu.

Asıl suçlu abiniz burada bence.
Siz de ağzında bakla ıslanmayıp herşeyi eşine anlattığını biliyormuşsunuz.
Anlatmayın bundan sonra. Bir dahaki konuşmanızda söyleyin kendisine.
Eşiyle muhattap olmak olayı uzatır, yine annenize gider belki de konu.
Haklısınız. Teşekkür ederim.

Ben arayamam ya, gözyaşlarım hazırolda bekliyor herzaman. Direk ağlayıp birşey de anlatamam. Bir de haksız çıkarım :)

O zaman mesaj yazın, hakkınızdır bu. " Rica ediyorum , bir daha annemin / ailemin yanında benimle ilgili konularda konuşmayın. Bu sınırı ben aşmıyorsam , sizlerden de aynısını bekliyorum. " gibi kısa ve net bir mesaj atabilirsiniz.

O zaman mesaj yazın, hakkınızdır bu. " Rica ediyorum , bir daha annemin / ailemin yanında benimle ilgili konularda konuşmayın. Bu sınırı ben aşmıyorsam , sizlerden de aynısını bekliyorum. " gibi kısa ve net bir mesaj atabilirsiniz.
Katılıyorum +1

Abimle konuşmaya karar verdim, yengemle hiç muhatap olmamak en iyisi sanki.
En azından beni çok iyi tanıyor ve yanında rahatlıkla ağlayabilirim. Ağladığımı da anlatır mı acaba😁

Abimle konuşmaya karar verdim, yengemle hiç muhatap olmamak en iyisi sanki.
En azından beni çok iyi tanıyor ve yanında rahatlıkla ağlayabilirim. Ağladığımı da anlatır mı acaba😁

Abiniz orada değil miydi anlatınca ? Çözüm olsaydı abiniz, orada müdahale ederdi.

Bilemedim ben olsam direkt muhatabını rahatsız ederdim net bir mesajla.

Arkadaşlar merhaba, şuan sinirlerim baya bozuk ve ne yapmam gerektiğini kestiremediğim için sizlere sormak istedim.
Dün abim ve yengem anneme gitmişler, ablamın kızı da oradaymış.
Yengem, " ben sourlife' ı anlamıyorum, niye boşanmıyor o adamdan" demiş eşim için.
Dün açtığım konuyu bilen vardır, "evden atılacaklar, adam kılını kıpırdatmıyor" gibi şeyler söylemiş.
Benim sinirimi bozan şey şu; ben anneme çoğu durumu yansıtmıyorum, hem yaşlı hem de şeker hastası olduğu için.
Annem ağlamış, "ben damadımı seviyorum, bir saygısızlığını görmedim, o da böyle olsun istemez" filan demiş. Bunları bana yeğenim anlattı.
Sabahtandır içim içimi yiyor. Acaba yengeme " birdaha benim ve eşimin hakkında yorum yapma" tarzı bir mesaj yazmalı mıyım? ( olay iyice uzar mı?)
Yoksa haberim yokmuş gibi susup içime mi atmalıyım?
Mesaj yazarsam vıcık vıcık mı oluruz acaba, ben mesafeliyimdir çünkü.
Ne dersiniz?
mesaj atmayın tabi. aile iliskiniz yara alır. bi uygun olduğunuzda sakince dile getirin ama mesaj vs olmamalı bence..
hatta sadece abinizle konusun.

Abiniz orada değil miydi anlatınca ? Çözüm olsaydı abiniz, orada müdahale ederdi.

Bilemedim ben olsam direkt muhatabını rahatsız ederdim net bir mesajla.
Abim susturmuş zaten.
Abimi de anlamak zor, eşini tanıyor, buna rağmen anlatıyor birşeyleri.
Annem yatak odasına pimapen yaptırmak istemişti geçen yıl, kendi emekli ikramiyesiyle. Yengem " bu yaşta ne pimapeni mezara mı götüreceksin" demişti.
Yani abimin hatırı olmasa, yengemle başka gezegenlerde yaşamayı tercih ederiz ailecek. Ama abim var arada, ona kıyamıyoruz.

Abim susturmuş zaten.
Annem yatak odasına pimapen yaptırmak istemişti geçen yıl, kendi emekli ikramiyesiyle. Yengem " bu yaşta ne pimapeni mezara mı götüreceksin" demişti.
Yani abimin hatırı olmasa, yengemle başka gezegenlerde yaşamayı tercih ederiz ailecek. Ama abim var arada, ona kıyamıyoruz.
Ne densiz hadsiz bir cümle ayrıca saygısız

iyi dayanıyorsunuz o sizi yumuşak bulmuş konusuyor istediği gibi

Abim susturmuş zaten.

Çok hadsizmis gerçekten. Böyle kişilere de hep böyleleri denk geliyor işte.

Back
X