Mesaj Aldım.

Kadın size huzur vermezmiş zaten iyi olmuş bittiği.

Biliyorum sürekli kafanizda yasananlari sorguluyorsunuz. Bir iz, bir arama, takip bekliyorsunuz. Ama artık bırakın. Bazen bırakabilmek de büyük meziyet.
Kafanızı dağıtın, dışarı çıkın, kitap okuyun.

Ara ara çıkıyorum.İs başvurusu yaptım haber gelmedi.Yaz geldi hep yattım.Cok ağır hasta oldum.Zaten kendi kendime diyorumki ben hastayken o yoktu.

Zaten ben özenle evime eşya götürdüm.1.5 ay sonra eşyalarimi almaya gittim ya o günden sonra hastalıktan kurtulamadim.
Hastalanıp yataklara düşmene değmez el oğlu gider başkasını bulur sen hastalığınla kalırsın ama sana da hak veriyorum, bi sosyal ortamın yok, işin yok bi evde babanla başbaşasın unutmak için ortam lazım. İnşallah bir iş bulursun.

Ara ara çıkıyorum.İs başvurusu yaptım haber gelmedi.Yaz geldi hep yattım.Cok ağır hasta oldum.Zaten kendi kendime diyorumki ben hastayken o yoktu.
Biliyorum haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz. Bir kendinize 3 ay verin. Bak zorlaya zorlaya evlilik olmuyor. Burda da goruyoruz. Yok herhangi bir ilişki bu kadar çıkmazsa bırakmak lazım. Es, es ailesi, arkadaş... Ben şimdi düşünüyorum es ailesi ile kesin ve net gorusmeme kararini çok geç almışım. Olmuyorsa olmuyor bunu aklınıza yazın. Buradan takip etse ne olacak ki. Öyle bir kayginiz da varsa bir süre yazmayin hatta moderasyonla konuşup bir süre sonra yeni üyelik alın.

Uzme kendini nuranka her sey olacagina varir. Simdi uzulmen normal ama zamanla daha iyi hissedersin.

Kadın değil sorun şuna sasirdim.Mesaj bölümüne baktığımda göremedim onu.Benimle konuşmak isteyen oydu.Baktim profilini de göremedim.
nuranka rica ediyorum böyle konuları bdvye açmayın zira içerik bdvlik değil, üyeyi de mesajını da göremiyorsanız erkektir ya da reklamcıdır, erkek olduğu veya reklam yaptığı kesinleşmiş kişilerin üyelikleri sistemden tamamen silinir, haliyle üyelik tamamen silinmişse ne profili ne de mesajları gözükmez, sistem hiç üye olmadı hiçbir şey yazmadı varsayar.

İyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…