-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Bana çok kizdi yazmıyor.
Ayş123 mü ne adı onu mı diyorsunuz bana da yazdı oYeni üye olarak gördüm.3 kişiye yorum yaptığınu gördüm. Sağlık konusunda baktım daha sonra erisemedim. Öyle uzun uzunda konuşmadık.
F ile başlıyordu ismiAyş123 mü ne adı onu mı diyorsunuz bana da yazdı o
NasılMesajı almışsın demek ki, ondan silmiştir kız.
Belki ama ne yazabilirim.Sen ya
Belki ama ne yazabilirim.
Hemen boşanma işini halletmen ve hayatına bakman gerekirken hala ne yazabilirim diyorsun yaa.Belki ama ne yazabilirim.
İşte sen benim ne demek istediğimi anladın minvalinde bir mesaj vermek için, yazdıklarını silmiştir.
Aileler restleşti.Derdiniz ne ise onu konusun. Araya 3.kisileri dahil etmeden konusun cozun. Cozumu olmayan bir konu mu?
Sen yazsan yazmışlar ya ona cevap verdim.Hemen boşanma işini halletmen ve hayatına bakman gerekirken hala ne yazabilirim diyorsun yaa.
Baaaassssssbakireeeeeeeee.Koca değilNikah kıyıldı ama ilişkiye girmediler tamam mı ?
Ben deKocan msj atti sandim beeeeeee
En son yazma dedim yazmadı rekor kırdı aslında.Ben de
Aileler restleşti.
Benim yazmama sebeplerim şunlar ;
Babam defalarca ayrılıp baristiniz şakası olmaz dedi
Diğer sebepte eşimde annesinin etkisinden çıkamıyor.Son zamanlarda sürekli annesi aramızda oluyordu ve takıntılı olduğu için.
Yazmasın boşver, anasıyla boşanamayan erkekle işin olmasın 3-5 acı çekersin gider, ömür boyu çekmekten iyidir.En son yazma dedim yazmadı rekor kırdı aslında.
Eşyaları eşim aldı.Kendisi dediki tüm maaşım borçlara gidiyor.Ev tutuldu.Biraz parası vardı.İste kira odeme meselesinde annesi ben yardımcı oluyorum dedi.Aslinda kadın oğlunu da ezdi.Esimde canım anam diyen tip değil.Parasi azalınca annesi hükmetmeye başladı.Nuranka bak bu sefer cok ciddi yaziyorum sana saka yapmadan. Senin zaten yazmaman lazim. Adam sana iyilik etmis farkinda degilsin ama sen bu adamdan bir turlu vazgecemiyorsun bu yuzden sen yaz bari diyorum. Sizin en basindan beri aileleriniz her seyinize karisiyor. Esin annesinin etkisinden tabi ki cikamaz esyalarinizi annesi almis, kiranizi annesi odeyecekti. Etkisinden ciktigi an sizin zarariniza olurdu. Sen zaten evlenince calimayi dusunmuyordun. Ikiniz de evlilik olgunlugunda degilsiniz. Kafani bir toparla sonra hayatina yeni bir sayfa ac, yasadiklarinda kendi ozelestirini yap ve bundan sonra ayni seyleri tekrarlama. Cocuk oyuncagina cevirilen isten hayir gelmez. Hakkinda hayirlisi olsun.
Yazmazsa da göz hapsinde hissediyorum kendimi.Yazmasın boşver, anasıyla boşanamayan erkekle işin olmasın 3-5 acı çekersin gider, ömür boyu çekmekten iyidir.
Keşke benim kaynanam da kınaya düğüne gelmeseydi nur-ankaEşyaları eşim aldı.Kendisi dediki tüm maaşım borçlara gidiyor.Ev tutuldu.Biraz parası vardı.İste kira odeme meselesinde annesi ben yardımcı oluyorum dedi.Aslinda kadın oğlunu da ezdi.Esimde canım anam diyen tip değil.Parasi azalınca annesi hükmetmeye başladı.
Ben o kadar salak değilim.Bana ilk başta kardesim beyaz eşyayı alacak dedi.Bir sene nişanlı kaldık.Daha sonra siz almadınız muhabbeti oldu.Bulasik çamaşır makinesi düğün hediyesi geldi.Ev tutulmuştu.Yatak odası küçük ev aletlerini biz aldık.İse girmicem demedimki ben bu şartlarda sadece evlenince işi bıraktım.Sehir değişikliğinden dolayı evde durdum.
Sorun eşyada değildi aslında yada para.Kaynanamin baskıları gelinliği ben ne aliyorsam giymek zorundasın.Esyalarin koyu renk yaşlı işi dedi.Yegeninin eşyasını daha güzel bulduğunu söyledi.Onlarin eşyası daha koyuydu.Ya hep bahane buldu.Esime birsure sonra kavga etmeyelim diye şikayet etmemeye başladım.Oda bana kiziyordu anneme karşı kendini savunmuyorsun ben anneme laf anlatamıyorum.Kinaya gelmem demiş mesela eşime.Annem gelmezse gelmesin dedi.Ama onunda kızı var.Ne diyebilirim.
İlk başta benim tuhafıma gitti.Kaynanamla problemli değildim ben.Sonra eşim baskı yapıyor annemle aranızda ne geçti ben anlamıyorum eşime baskı yapmış.Ben burnumu kivirmisim.Kadin hep onun istediği gibi hareket etmemi istedi.Ben şöyle yapidaydim saatlerce konuşup anlaşiyorduk.Kv ile genelde o anlatıyordu birşeyler.Ben biraz daha çekingen yaklasiyordum.Keşke benim kaynanam da kınaya düğüne gelmeseydi nur-ankaseve seve kabul ederdim.