- 29 Nisan 2023
- 1.334
- 2.547
- 36
-
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Kitap okumayı saviyorsa kitap alın ama ne tür alacaksınız onu kestiremeyebilirsinizHanımlar merhaba,
çok sevdiğim değer verdiğim bana da iş hayatımda çok yardımcı olan bir abi var. Kendisi kitap okumayi çok seviyor ve kırtasiye malzemelerini çok seviyor. Ben de kendisine yardımları için teşekkür babinda bir hediye almak istiyorum.
Bütçe olarak 500 TL ye kadar çıkabilirim (fazlası abartı olur diye istemiyorum gerçi 500 TL ye ne alinir o da ayrı bir garabet)
Aranızda kalem not defteri vs ye ilgi duyan bu güzel hem de manevi değeri nolur dediginiz bir hediye varsa bana yardımcı olur musunuz?
Ciceksepetinde kupa not defteri ve mum var.isim yazdiriliyor.250 civariHanımlar merhaba,
çok sevdiğim değer verdiğim bana da iş hayatımda çok yardımcı olan bir abi var. Kendisi kitap okumayi çok seviyor ve kırtasiye malzemelerini çok seviyor. Ben de kendisine yardımları için teşekkür babinda bir hediye almak istiyorum.
Bütçe olarak 500 TL ye kadar çıkabilirim (fazlası abartı olur diye istemiyorum gerçi 500 TL ye ne alinir o da ayrı bir garabet)
Aranızda kalem not defteri vs ye ilgi duyan bu güzel hem de manevi değeri nolur dediginiz bir hediye varsa bana yardımcı olur musunuz?
Çiçeks..tinde de varİsmi yazılı hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Bir arastirayim. İnst. Vardır kesin. Bütçem yeterse güzel olur gerçekten.
Ha mesela bizde olsa eşim de arar teşekkür eder o da varÜsteki yorumlara katılıyorum,adına özel hediye çok saçma,fazla......Ailecek yiyeceği bir şey alın.Bu özenti, beğensin çabası sadece bana tuhaf gelmemiş.İyilik yaptıysa teşekkür eder,ailesi ile paylaşacağı hediyeyi verir geçersiniz.Buraya konu açıp fikir soracak kadar ne iyilik yapmış olabilir??? Böbreğini vermedi ya bu adam???????
Sevdiği bir yazarın kitabı harika olur.Hanımlar merhaba,
ortam çok başka ama. yıllarca abi dediğim abim kadar sevdiğim adam , bir gün beni arayıp bildiğiniz zırvaladı.Kimseye katılmıyirum kusura bakmayin. Cicili kırtasiye seti veya kitap özel hediye mi Allah aşkinaHerkes mi sizin heriflerin peşinde altı üstü 500 kaymelik kirtasiye hediyesi
Ayyy çok teşekkür ederimMedeni hallerinizi yeni okudum iki fincan alın eşini de katın. Onsuz yakışık almaz
Ne olabilir heyecanim da ne hissettiniz mesela? Gerçekten çok merak ediyorum ne hissettirdi size bu konum ve cevaplarım?Şunu okuyana kadar bekar kadın abi(!) dediği iş arkadaşına kur yapıyor olarak düşünmüştüm konuyu. Bu heyecanınız hiç normal gelmedi bana da.
Mesajım gayet açık aslında.Ne olabilir heyecanim da ne hissettiniz mesela? Gerçekten çok merak ediyorum ne hissettirdi size bu konum ve cevaplarım?
Özel bir hediye kişiye özel değil ne olabilir diye sordum. Genel de sorum aslinda. Abi diye de belirttim ama farklı anlaşıldı sanırım. Anlayamadım benim çok basit hediye öneri konum bambaşka bir hal almışİyiliğini görmüşse bir çikolata alınmasında sorun yok ama konu sahibinin derdi özel bir hediye. O kısmı sıkıntılı.
Canım MisçerimKimseye katılmıyirum kusura bakmayin. Cicili kırtasiye seti veya kitap özel hediye mi Allah aşkinaHerkes mi sizin heriflerin peşinde altı üstü 500 kaymelik kirtasiye hediyesi
Zahmet edip yorum yapan ve öneri sunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Yıllardır bir arada çalıştığım, abi olarak gördüğüm, ailesi ile tanışıp görüştüğüm, mesafeli bir aile iletişimimiz olduğu bir iş arkadasima bana bugüne kadar yardımları için teşekkür olarak bir hediye almak istediğimi yazdım. Ancak konu bazı kullanıcıların kafasında kurdukları utopikliklerle bambaşka yere gitti. Nasıl bir kadın platformunda böyle çok basit bir konudan böyle çirkin bir algı cikartilabiliyor anlayamıyorum. Bir daha konu açmak mi tövbe. Bazı üyeler yüzünden forum dedikodu kazanına dönmüş yazık..