Mesai arkadaşıma hediye almak istiyorum, yardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben evliyim esime iş yerinden kendinden küçük bir bayan da olsa öyle özel bir hediye gelmesini istemem.(kalemmis, maşa üstü saatmis vs vs vs) şahsen ben butarz şeyleri uygun görmüyorum bana çok etik gelmiyor. belki dar görüşlülük dersiniz ama asla hoşlanmam. eğer birinin bana iyiliği dokunmussa ve bu bir erkekse yiyecek birsey alırım. atıyorum bir kavanoz bal, kars kaşarı, ne bileyim meshur bir bolgenin fasulyesi vs vs vs. gittiğim bölgenin neyi meşhur ise ondan alır ailesi ile tatmasini sağlarım. aksi halde eş tarafından yanlış anlaşılmaya mahal verebilir ki bu hiç hoş olmaz.

Ne niyetle aldığımız önemli tabiki bilemiyorum bir kaç yorum okudum yani enerji garip kısmına bende katılıyorum bence birşey almayın sıkıntı olabilir ilerde yada aldığınız hediyeyi çocukları falan kazara parcalayabilir ajanda vs kalemde kaybolabilir Bende geri düşünmüyorum fakat benim eşim kabul etmezdi zaten iade ederdi hediye alana.Neyse yanılıyor olabilir belki bazı üyelerde o rahatsızlık hissi banada geçti.Tesekkur edip geçin iyilik yaptıysa masaüstü birşey almak falan fazla bence.Ben zaten bu abi abla kardeş olaylarının iyi sonla biteninide bilmiyorum mesafe şart bence özellikle iş iliskisinde.Size birşey diyemem tanımıyorum sizi fakat bence mesafe iyidir işte

Kitap okumayı saviyorsa kitap alın ama ne tür alacaksınız onu kestiremeyebilirsiniz

Ciceksepetinde kupa not defteri ve mum var.isim yazdiriliyor.250 civari

Ikili kahve fincani bana da mantikli geldi illa ki özel bir hediye olmasina gerek yok ki... Ya da tarihsiz bir ajanda yanina kalem de olabilir. Fazlasina gerek yok

Çikolata kütüphanesi sitesine göz atabilirsiniz dediğiniz bütçede minyatür ahşap kitaplık ve minik kitap kaplaması şeklinde üstünde kitabın içinden altını barındıran içinde çikolata olan kitapçıklar var.Kitap kapağına isim de yazdırabiliyorsunuz diye biliyorum.Bence çok tatlı bir hediye çikolatayı yedikten sonra kitapçık kağıtlarını saklayabiliyorsunuz.Küçük kutu gibiler.

Üsteki yorumlara katılıyorum,adına özel hediye çok saçma,fazla......Ailecek yiyeceği bir şey alın.Bu özenti, beğensin çabası sadece bana tuhaf gelmemiş.İyilik yaptıysa teşekkür eder,ailesi ile paylaşacağı hediyeyi verir geçersiniz.Buraya konu açıp fikir soracak kadar ne iyilik yapmış olabilir??? Böbreğini vermedi ya bu adam???????

Ha mesela bizde olsa eşim de arar teşekkür eder o da var çok büyük iyilikse
Oturmayan şeyler var bence de

Sevdiği bir yazarın kitabı harika olur.

Kimseye katılmıyirum kusura bakmayin. Cicili kırtasiye seti veya kitap özel hediye mi Allah aşkina Herkes mi sizin heriflerin peşinde altı üstü 500 kaymelik kirtasiye hediyesi
ortam çok başka ama. yıllarca abi dediğim abim kadar sevdiğim adam , bir gün beni arayıp bildiğiniz zırvaladı.

adamlar da gayet ışık bekliyorlar vs. eş durumu da öne atılırsa bence gayet iyi.

bu kadar heyecanlanmak biraz şey ki konu sahibi attı gitti konuyu

Şunu okuyana kadar bekar kadın abi(!) dediği iş arkadaşına kur yapıyor olarak düşünmüştüm konuyu. Bu heyecanınız hiç normal gelmedi bana da.
Ne olabilir heyecanim da ne hissettiniz mesela? Gerçekten çok merak ediyorum ne hissettirdi size bu konum ve cevaplarım?

İyiliğini görmüşse bir çikolata alınmasında sorun yok ama konu sahibinin derdi özel bir hediye. O kısmı sıkıntılı.
Özel bir hediye kişiye özel değil ne olabilir diye sordum. Genel de sorum aslinda. Abi diye de belirttim ama farklı anlaşıldı sanırım. Anlayamadım benim çok basit hediye öneri konum bambaşka bir hal almış

Zahmet edip yorum yapan ve öneri sunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Yıllardır bir arada çalıştığım, abi olarak gördüğüm, ailesi ile tanışıp görüştüğüm, mesafeli bir aile iletişimimiz olduğu bir iş arkadasima bana bugüne kadar yardımları için teşekkür olarak bir hediye almak istediğimi yazdım. Ancak konu bazı kullanıcıların kafasında kurdukları utopikliklerle bambaşka yere gitti. Nasıl bir kadın platformunda böyle çok basit bir konudan böyle çirkin bir algı cikartilabiliyor anlayamıyorum. Bir daha konu açmak mi tövbe. Bazı üyeler yüzünden forum dedikodu kazanına dönmüş yazık..

Kimseye katılmıyirum kusura bakmayin. Cicili kırtasiye seti veya kitap özel hediye mi Allah aşkina Herkes mi sizin heriflerin peşinde altı üstü 500 kaymelik kirtasiye hediyesi
Canım Misçerim haklısın ama işte ya eşi pimpirikli kıskanç bir kişiyse. O yüzden riske atmasın bence, alsın bi pasta tatlı vs versin.

Yani anlayamadım gerçekten, konu varsayımlarla bambaşka bir yere gelmiş, alakasız yerlere çekilmiş sen de adeta linçlenmişsin konu sahibesi. Üyeler hiç mi topluma çıkmıyor, hiç mi sosyal ilişki kurmuyor anlamadım ki Yukarda da yazdım, ex patronum başka ülkeye turizme gitmişti , adam çizim yapıyorum diye aklına gelmiş çizim defteri alıp hediye etti. Ne var şimdi bunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…