Mesai arkadaşıma hediye almak istiyorum, yardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

depresifbirinsan

La la lalaaaaalaaaaa bir şarkı söyle 🎶
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
597
461
Hanımlar merhaba,
çok sevdiğim değer verdiğim bana da iş hayatımda çok yardımcı olan bir abi var. Kendisi kitap okumayi çok seviyor ve kırtasiye malzemelerini çok seviyor. Ben de kendisine yardımları için teşekkür babinda bir hediye almak istiyorum.
Bütçe olarak 500 TL ye kadar çıkabilirim (fazlası abartı olur diye istemiyorum gerçi 500 TL ye ne alinir o da ayrı bir garabet)
Aranızda kalem not defteri vs ye ilgi duyan bu güzel hem de manevi değeri nolur dediginiz bir hediye varsa bana yardımcı olur musunuz?

Zahmet edip yorum yapan ve öneri sunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Yıllardır bir arada çalıştığım, abi olarak gördüğüm, ailesi ile tanışıp görüştüğüm, mesafeli bir aile iletişimimiz olduğu bir iş arkadasima bana bugüne kadar yardımları için teşekkür olarak bir hediye almak istediğimi yazdım. Ancak konu bazı kullanıcıların kafasında kurdukları utopikliklerle bambaşka yere gitti. Nasıl bir kadın platformunda böyle çok basit bir konudan böyle çirkin bir algı cikartilabiliyor anlayamıyorum. Bir daha konu açmak mi tövbe. Bazı üyeler yüzünden forum dedikodu kazanına dönmüş yazık..

Son düzenleme:
Ben masa üstü birşeylerin daha kalıcı olduğunu düşünüyorum. Kırtasiye ürünleri bitmeye mahkum. Ama masa üstü kum saati gibi aklıma ilk o geldi böyle şeyler bence daha güzel. Kitap okumayı seviyorsa kitap da alabilirsiniz tabi.

Kalem al isminin yazılı olduğu falan eğer sürekli kalem kullanılacak bir iste çalışıyorsa. Tabi ücreti ne kadar olur bilemem

Teşekkür ederim fikriniz için. Kitap ne alabilirim bilmiyorum o yüzden o daha zor geldi bana. Kitap okumayı severim ama öyle ilgim de yoktur. Bu kitap muhakak okunmalı vb gibi. Kum saatleri çok güzel evet ama erkek olduğu için kırar onu hemen kaba sabalar ya biraz

Yılın ortası olmasa ajanda iyi bir hediye olurdu o bütçeyle. Orta halli bir dolma kalem, imza kalemi falan olabilir belki.
Biraz baktım fiyatlarina çok düşük veya çok yüksek 1 2 bin bandında olan çok yüksek geldi bana. 100 200 olan da basit geldi gözüme.
Evet ajanda çok mantıklı eğer karar verip alamazsam yıl başı ajanda alayım en iyisi . Teşekkür ederim

Çocuk mu bunlar kırsınlar? Ne saçma bir düşünce.

Kalem al isminin yazılı olduğu falan eğer sürekli kalem kullanılacak bir iste çalışıyorsa. Tabi ücreti ne kadar olur bilemem
İsmi yazılı hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Bir arastirayim. İnst. Vardır kesin. Bütçem yeterse güzel olur gerçekten.

Bence guzel bir yiyecek disinda fazla olur kurabiye tatli vs alin is yerinde yensin bitsin
Ayrica kum Santini niye kirsin calismayi bilen masa ustunde kum Saatine napsin?

Adamın ve sizin medeni haliniz nedir ? İş arkadaşınıza alacağınız hediye, onun farklı düşüncelere girmesine neden olur mu ?

Bence guzel bir yiyecek disinda fazla olur kurabiye tatli vs alin is yerinde yensin bitsin
Ayrica kum Santini niye kirsin calismayi bilen masa ustunde kum Saatine napsin?
Hamur işi yiyemiyor dokunuyor.
Kum saati örnek sadece masa üstünde bazen o kadar yoğun evrak oluyor ki kırılıyor. Benim kum saati değil ama çok özel biblo kirmisligim vardir. Yoksa evet güzel bir hediye.

Adamın ve sizin medeni haliniz nedir ? İş arkadaşınıza alacağınız hediye, onun farklı düşüncelere girmesine neden olur mu ?
Yok yok olmaz. Evli barkli çoluk çocuk sahibi insanlarız. Abi kardeş gibi ama saygi, mesafe çerçevesinde. Yilis yilis da değiliz.

Hamur işi yiyemiyor dokunuyor.
Kum saati örnek sadece masa üstünde bazen o kadar yoğun evrak oluyor ki kırılıyor. Benim kum saati değil ama çok özel biblo kirmisligim vardir. O nedenle yoksa evet güzel bir hediye.

O zmn ona gore bir yiyecek secin
Kisisel özellikler dahilinde kimseyi belli belirsizde olsa rahatsiz etmeyin adam evli mi siz evli misiniz hepsi onemli is arkadasligi hediyelesmeyi gerektirmez

500 lira bütçe ile minik bir kutu hazırlayabilirsiniz bence.
Erkeğe hediye kutusu diye aratın,konsept kutular var görsellerini bulursunuz örnek olur size,atıyorum kahve seviyordur kahve cikolata yanina kitap vb bütçenize uyan şekilde halledebilirsiniz. Ben çok seviyorum bu şekilde kutu hazırlamayı,kime hediye ettiysem de epey beģendiler. Bir bakın isterseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…