-
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Ya ben evli insanların hediyelesmesini pek anlayamıyorum. Güzel bir yerden güzel bir paket çikolata alın yesin hanimiyla çocuğuyla. Kirtasiye hediyesi falan benim hoşuma gitmiyor, ortak arkadaşlarımız hariç biri eşime alsa rahatsız olurum.
Teşekkür ederim naçizane öneriniz için. Bu yönü ile de değerlendirerek alacağım. Aslında eşini de tanıyorum ona sormak musadesini almak da istedim ama uygun olur mu olmaz mı bilemedim. Niyetim tamamen safiyane ama yine de karşı cins olunca insan iyi bir şey yaparken olumsuz bir şeyle karsilasmakdan çekiniyor.Bu hediye sizin eşinize alınsa nasıl bir tepki göstereceğinizi düşünerek hareket etmenizi öneririm.
Bakayım kitaba çok teşekkür ederim.Abi dediğiniz için haruki mukarami yazarının son çıkan kitaplarından birini alabilirsiniz. Yanına sevdiği bir kahve ya da çay ile kupa hediye edebilirsiniz.
Yok yok bu konu normal bir kıskançlık olarak degerlendirilemez, üstüne düşünülen şeyler biraz rahatsız ederdi beni. Ortak çıkılan bir öğle yemeğinde hesap gelmeden kasaya gidip ödenip çok yardımcı oldunuz teşekkür etmek istedim falan dense ya da çikolata baklava işte yine ofise ortak bir şey alınıp teşekkür edilse neyse ama kişisel isimli hediye bana çok gereksiz geldi. Yoksa bizim de eşlerle ortak tanış arkadaşlarımız var daha samimi görüp bir şeyler alıyor ediyoruz. özellikle ne bileyim lafı geçmiştir senin mausepad çok rahat duruyor gibi, gider alırsın sağlık için, ya da bi bitki çayı ikram etmişsindir beğenir bir dahakine bir paket de fazla alırsın ama süs püs kitap bunlara gerek yok.Tek olmadigima sevindim ya. Ztn dusunuyorum da esime isimli hediye gelse tovbe tövbe almaz guler gecer ortada burakir defter kalem neyse
Cok tuhaf bir enerji var konuda, ben cok rahatsiz oldum
Yanlışlıkla bir şeyler kırmak ne zamandan beri cinsiyet özelliği olduysa o zamandan beri saçmalık oldu.Size göre saçma bana göre değil...
Yanlışlıkla bir şeyler kırmak ne zamandan beri saçmalık oldu.
Reklam amacı güdülmedikçe isim verilebiliyor. Sitenin adı bu haliyle hiç anlaşılmıyor.isme özel dolma kalem, tükenmez kalem tarzı bi hediye olabilir
k** h**diye diye bir sitede her bütçeye uygun her çeşit kalem var
ben seneler seneler önce çok değer verdiğim birine scricss marka ismi yazılı kalem hediye etmiştim, şu an bu markanın fiyatı 1600 lirada falan başlıyor ama bahsettiğim sitede 500 tl'ye kadar bir sürü kalem seçeneği var
benim aldığım çok da kaliteliydi üzerine lazerle isim yazıyorlar
özel kutusunda geliyor vs
bi bak istersen
Yok yok bu konu normal bir kıskançlık olarak degerlendirilemez, üstüne düşünülen şeyler biraz rahatsız ederdi beni. Ortak çıkılan bir öğle yemeğinde hesap gelmeden kasaya gidip ödenip çok yardımcı oldunuz teşekkür etmek istedim falan dense ya da çikolata baklava işte yine ofise ortak bir şey alınıp teşekkür edilse neyse ama kişisel isimli hediye bana çok gereksiz geldi. Yoksa bizim de eşlerle ortak tanış arkadaşlarımız var daha samimi görüp bir şeyler alıyor ediyoruz. özellikle ne bileyim lafı geçmiştir senin mausepad çok rahat duruyor gibi, gider alırsın sağlık için, ya da bi bitki çayı ikram etmişsindir beğenir bir dahakine bir paket de fazla alırsın ama süs püs kitap bunlara gerek yok.
Hanımlar merhaba,
çok sevdiğim değer verdiğim bana da iş hayatımda çok yardımcı olan bir abi var. Kendisi kitap okumayi çok seviyor ve kırtasiye malzemelerini çok seviyor. Ben de kendisine yardımları için teşekkür babinda bir hediye almak istiyorum.
Bütçe olarak 500 TL ye kadar çıkabilirim (fazlası abartı olur diye istemiyorum gerçi 500 TL ye ne alinir o da ayrı bir garabet)
Aranızda kalem not defteri vs ye ilgi duyan bu güzel hem de manevi değeri nolur dediginiz bir hediye varsa bana yardımcı olur musunuz?
Şunu okuyana kadar bekar kadın abi(!) dediği iş arkadaşına kur yapıyor olarak düşünmüştüm konuyu. Bu heyecanınız hiç normal gelmedi bana da.Yok yok olmaz. Evli barkli çoluk çocuk sahibi insanlarız. Abi kardeş gibi ama saygi, mesafe çerçevesinde. Yilis yilis da değiliz.
Şunu okuyana kadar bekar kadın abi(!) dediği iş arkadaşına kur yapıyor olarak düşünmüştüm konuyu. Bu heyecanınız hiç normal gelmedi bana da.