- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.317
-
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Nedense bana da öyle geldi ya kötü niyetli hissettim kendimi sonra böyle düşündüğüm içinŞunu okuyana kadar bekar kadın abi(!) dediği iş arkadaşına kur yapıyor olarak düşünmüştüm konuyu. Bu heyecanınız hiç normal gelmedi bana da.
Nooo, bakim bari.Eski msjlara baktin mi hic?
Nooo, bakim bari.
Tatlı bir telaşla yazılmış konu. Alt metinde adamdan hoşlanıyorum yazıyor.Nedense bana da öyle geldi ya kötü niyetli hissettim kendimi sonra böyle düşündüğüm için
Kum saati tarzına uymaz ya da beğenmedim demeniz yeterli. Niye kırsın koca adam, çocuk mu bu?Kum saatleri çok güzel evet ama erkek olduğu için kırar onu hemenkaba sabalar ya biraz
bana özelden sorarsa ben yazarım ona sorun değil :)Reklam amacı güdülmedikçe isim verilebiliyor. Sitenin adı bu haliyle hiç anlaşılmıyor.
Tatlı bir telaşla yazılmış konu. Alt metinde adamdan hoşlanıyorum yazıyor.
Forumu okuyan diğer insanlar da siteye bakmak isteyebilirler.bana özelden sorarsa ben yazarım ona sorun değil :)
risk almaya gerek yok ismi buraya yazarak
O da saçma. Çünkü bu açıkça "korkma, eşine sırnaşmıyorum; yanlış anlama diye sana da hediye alıyorum vb" demek aslında.Eşimin iş arkadaşı ile konuşması vs. Aldırış etmem çünkü eşimi tanıyorum. Lakin bir iş arkadaşının hediye alması ve bunu eşimin kabul etmesi tuhaf gelir.
Eğer alacaksanız 1 çift fincan alın yani eşine de hitap etsin.
onlar da ne zaman isterlerse bana mesaj atabilirler :)Forumu okuyan diğer insanlar da siteye bakmak isteyebilirler.
onlar da ne zaman isterlerse bana mesaj atabilirler :)
Ne güzel işteO da saçma. Çünkü bu açıkça "korkma, eşine sırnaşmıyorum; yanlış anlama diye sana da hediye alıyorum vb" demek aslında.
Kk’da hiç bir şey gizlenemezhesap kitli. ben mi beceremedim?
Çiçeksepetine bakİsmi yazılı hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Bir arastirayim. İnst. Vardır kesin. Bütçem yeterse güzel olur gerçekten.
Ona bile gerek yok bence. Her türlü tuhaf bir enerji yaratacak.Eşi ne alaka? Ona sorup, müsade almayı düşünmek, buna bu kadar kafa yormaya gerek var mı?
"Abinize" bir tatlı, çikolata yeterli olur. Ayrıntılı hediyeleri yakınları düşünsün.