Mesai arkadaşıma hediye almak istiyorum, yardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana iş arkadaşım üstü süslü bir çizim defteri almıştı, çok hoşuma gitmişti :KK50:

Kırtasiyelerde, büyük kitapçılarda çok çok güzel şeyler olluyor konu sahibesi bence gir bir bak. Süslü defterler, kalem setleri, her şey var:KK200:

Ona bile gerek yok bence. Her türlü tuhaf bir enerji yaratacak.
Buraların en geniiiiş, en konya ovası, en xxl kadını olarak yazıyorum; iş yerinden kadının biri kocama durup dururken ortada bir şey yokken hediye alsa noluyoruz la olurum. Ha kocam bir iyilik yapmıştır, teşekkür amaçlı ufak bir hediye ya da çikolata falan alınır onda sorun yok. Ama her iki durumda da isim yazılı hediye gelirse benden önce kocam güler muhtemelen bu neeeğğğ diye 😂

Hanımlar merhaba,
çok sevdiğim değer verdiğim bana da iş hayatımda çok yardımcı olan bir abi var. Kendisi kitap okumayi çok seviyor ve kırtasiye malzemelerini çok seviyor. Ben de kendisine yardımları için teşekkür babinda bir hediye almak istiyorum.
Bütçe olarak 500 TL ye kadar çıkabilirim (fazlası abartı olur diye istemiyorum gerçi 500 TL ye ne alinir o da ayrı bir garabet)
Aranızda kalem not defteri vs ye ilgi duyan bu güzel hem de manevi değeri nolur dediginiz bir hediye varsa bana yardımcı olur musunuz?
Kitap mührü alınmıştı bana adıma özel, çok sevmiştim.

Buraların en geniiiiş, en konya ovası, en xxl kadını olarak yazıyorum; iş yerinden kadının biri kocama durup dururken ortada bir şey yokken hediye alsa noluyoruz la olurum. Ha kocam bir iyilik yapmıştır, teşekkür amaçlı ufak bir hediye ya da çikolata falan alınır onda sorun yok. Ama her iki durumda da isim yazılı hediye gelirse benden önce kocam güler muhtemelen bu neeeğğğ diye 😂
Burdaki asıl sorun, karşı taraftaki adam "gülmezse" olabilecek olanlar.

Hanımlar merhaba,
çok sevdiğim değer verdiğim bana da iş hayatımda çok yardımcı olan bir abi var. Kendisi kitap okumayi çok seviyor ve kırtasiye malzemelerini çok seviyor. Ben de kendisine yardımları için teşekkür babinda bir hediye almak istiyorum.
Bütçe olarak 500 TL ye kadar çıkabilirim (fazlası abartı olur diye istemiyorum gerçi 500 TL ye ne alinir o da ayrı bir garabet)
Aranızda kalem not defteri vs ye ilgi duyan bu güzel hem de manevi değeri nolur dediginiz bir hediye varsa bana yardımcı olur musunuz?
Termos olabilir , kupa bardak olabilir , güzel kaliteli bir yerden bir kutu çikolata olabilir , ajanda olabilir. Ama bence böyle bir niyetiniz varsa şimdi durduk yere vermeyin. Mesela yılbaşını bekleyin. Yılbaşında , X abi hem yeni yılını kutlamak hemde öğrettiklerin için küçük bir hediyeyle teşekkür etmek istedim diyerek verebilirsin.

böyle bi hediyenin daha doğrusu teşekkür maksatlı bi hediyenin alınabilmesi için
bu abi kişisinin gerçekten çok çok önemli bi yardımının dokunmuş olması lazım
gerçekten çok çok önemli bi katkı sunmaktan bahsediyorum ama
o abi ayaklarından da pek hoşlanmıyorum, bi arkadaşım uzun zamandır abi dediği evli adamla ilişki yaşadı 1 sene

Benimkine telefonu formatladı diye şarap hediye etmişti hatunun biri. :KK70:
Düzenleme: Aynı kadın doğum gününde tshirt hediye etmişti :KK70:

böyle bi hediyenin daha doğrusu teşekkür maksatlı bi hediyenin alınabilmesi için
bu abi kişisinin gerçekten çok çok önemli bi yardımının dokunmuş olması lazım
gerçekten çok çok önemli bi katkı sunmaktan bahsediyorum ama
o abi ayaklarından da pek hoşlanmıyorum, bi arkadaşım uzun zamandır abi dediği evli adamla ilişki yaşadı 1 sene
Teşekkür maksatlı bir hediye olsa “yılbaşını bekleyip ajanda mı alsam” demezdi, yılbaşına 6 ay var. Teşekkür hediyesi yapılan iyiliğin/yardımın hemen ardından verilir. Belli ki öylesine alınacak kendini farkettirme amaçlı bir hediye.

Hayir ortamla anlasamamasi - dedikodu vs is yerine karsi bu ozel hediye heyecani cok degisik
aa anladım şimdi
yani öneri istedi verdik tabi ama gerçekten gerek var mı bilemedim
en son iş arkadaşlarımla hediyeleştiğimde yıl 2018 falandı ve herkes birbirine aşırı dandik hediyeler vermişti
yılbaşı çekilişiydi
o zamanlar da çok gereksiz gelmişti ben niye yılbaşı diye elaleme hediye almak zorundayım diye düşünmüştüm

Teşekkür maksatlı bir hediye olsa “yılbaşını bekleyip ajanda mı alsam” demezdi, yılbaşına 6 ay var. Teşekkür hediyesi yapılan iyiliğin/yardımın hemen ardından verilir. Belli ki öylesine alınacak kendini farkettirme amaçlı bir hediye.
aaa valla bende jeton yeni düştü
ben de geldim öneri veriyorum iyi mi
çok saçma geldi şu an bana da

Teşekkür ederim naçizane öneriniz için. Bu yönü ile de değerlendirerek alacağım. Aslında eşini de tanıyorum ona sormak musadesini almak da istedim ama uygun olur mu olmaz mı bilemedim. Niyetim tamamen safiyane ama yine de karşı cins olunca insan iyi bir şey yaparken olumsuz bir şeyle karsilasmakdan çekiniyor.
Eşime de danıştım o da olur birlikte bakarız dedi.

Var bir anormallik.
Konu sahibi gelince hepimize dalacak gibi bir his var içimde 😂😂
Niyet iyi olsa da olay nereden bakarsak bakalım tuhaf duruyor. Konu sahibi kendi eşine de danışmış. Adam da "olur, birlikte bakarız" demiş.

4-5 aydır yeni bir kurumda çalışıyorum. Müdürüm de çok iyi birisi , yaşımız da yakın 2 yaş büyük benden. İşyerinde gelirken bana bisküvi alır açar yeriz. Diğeri kek yapar getirir, ben meyve alır ortaya koyarım. Toplam 4-5 kişiyiz zaten. Eşi de geçen bize börek göndermişti 😅
Ama bana ismime özel bir kalem alsa böyle düşünüp falan şaşırırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X