Mesafemi nasıl koymalıyım

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.449
555
73
34
Kızlar burda bahsettim bir arkadaşım var , genelde başkalarından söz ediyor yani şöyle herkes evlendi biz evde kaldık, biz burda kaldık ne bileyim böyle şuna bak çok rahat tarzı vb cümleleri var . Herkes geziyor tozuyor, biz böyleyiz deyip benim enerjimi çekiyor halbuki ben kendi bahsettiği gibi birisi değilim. Ama onunla zaman geçirmekten dolayı kendimi kötü hissediyorum . Nasıl mesafe koymalıyım çok buluşmuyorum eskisi gibi ama aynı iş yerindeyiz seviyordum ama artık soğudum.

Görüşmek istediği zaman bahaneler bulun zamanla anlayacaktır.

Ben senin gibi düşünmüyorum kendi adına konuş de.Enerji emici tiplerden uzak durmak lazım.Neden senin adına konuşuyor ki.Sen de şikayetçi olmuşsan bazı şeylerden o da böyle konuşuyor demek ki

Kendı adına konuş bu tarz konuşmalar benim enerjimi sömürüyor diyip çenesini kapatın bu konudaki düşüncelerini kendıne saklamasını sağlayın .

Ben senin gibi düşünmüyorum kendi adına konuş de.Enerji emici tiplerden uzak durmak lazım.Neden senin adına konuşuyor ki.Sen de şikayetçi olmuşsan bazı şeylerden o da böyle konuşuyor demek ki
Yok ben mesela yakın zamanda önceki sene eşimden ayrıldım şuan evliliği düşünmüyorum ama birisi nişanlandı mı ya da bir şey oldu mu evde kaldık bizim çocuğumuz olmaz geç kaldık diyor. Yaşımız da 29 .

Yani ben açıkçası yakınmıyorum. Çalıştığımız yerde birisi süslenip geldiğinde işte koca bulmaya geliyor diyor mesela. Sen de süslen diyorum mesela ben buraya çalışmaya geliyorum diyor. Ne bileyim aslında seviyordum ama artık kendimi onu bir şeylere ikna etmeye çalışırken ya da kendimi beğenmez buluyorum

Arana mesafe koy.Çok ilginç ya 29 yaşında bir insanın böyle düşünmesi.29 yaşında evlilik aklımın köşesinden geçmiyordu.44 yaşında evlendim.O vakte kadar hiç evde kaldığımı düşünmedim.Evlilik düşünmüyordum zaten.Nasip olmuş demek ki biranda evliliğin içinde buldum kendimi . Evlenince ne oluyorsa artık

Ben de öyle düşünüyorum zaten kötü bir deneyim yaşadım ama beni bu tarz söylemleri geriyor. Okulda nişanlısı olan kız var mesela, nişanlısı getirip götürüyor , x e bak hayat ona güzel bize bak biz de arabayla uğraşıyoruz diyor. Hayata bakış açısı galiba o. Arabayı çok iyi süzemiyor şuna bak nasıl sürüyor bize bak bir de diyor artık tahammül edemiyorum. Kendi enerjisi, güveni yok beni de düşürüyor.

Ayyy en sinir olduğum tipler.Nazar da eder böyleleri Tövbe yarabbim .Mesafe koymaktan başka çaren yok.

Cahil bir insan.Hemcinsi için böyle düşünen biri seni de aşağı çeker.Seviyesiz ve basit biri.Dedikodudan nefret eden biri olarak midem bulandı valla.

Acaba arkadasiniz depresifmi evlenemedi diye? Olabilir yani annelerimiz 20sine girmeden evlenen bir nesildenim ben mesela ama kendim nerdeyse 30 dum evlendigimde onun icin kucuk capta biraz moral bozuklugu olabiliyor…

Aynı işyerindeyiz aslında yakındık ama ben kendimle ilgili sorunlarımdan fark edemiyordum ama şimdi gözlemleyince sürekli enerjimi düşürdüğünü fark ettim .
Ben öğretmenim.Geçen yıl ücretli öğretmenlik yapan biri vardı çalıştığım okulda. Kız okula yeni gelmiş bir samimiyetimiz de yok.Kendisi bekar ve tahminim 40 lı yaşlarında.Bana şey dedi:Sen kurtarmışsın kendini evde kalmaktan darısı başıma dedi şok olmuştum.Ne münasebet dedim hocam ben evde kalmamıştım kendi adınıza konuşun dedim.İletişimi direk kestim.Hiç tahammülüm yoktur cahil insanlara.

Acaba arkadasiniz depresifmi evlenemedi diye? Olabilir yani annelerimiz 20sine girmeden evlenen bir nesildenim ben mesela ama kendim nerdeyse 30 dum evlendigimde onun icin kucuk capta biraz moral bozuklugu olabiliyor…
Tek konu evlilik değil ki kimseyle de görüşmüyor çok uzak birisi evliliğe . Birisi süslense birisine süsleniyor, şuna bak arabayı nasıl sürüyor biz kaldık böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…