Mesafemi nasıl koruyabilirim ?

Hep aynı sorun başa sariyor evliliginizde. Ne arama takintilisiymis kayınpederiniz. Bir yerden sonra inada biniyor iş bende aramam devamli devamlı ne alaka ya. Bayramdan seyrana kandilden doğum gunune yeter zaten Max iki ayda bir neden çıkar aramak için aaa çok itici ya yaptığı

Aslında sorun başa sarmıyor, sprngg durup durup kendine iş çıkarıyor o üzülür bu darılır aman da kandil geldi diye diye.

Aslında sorun başa sarmıyor, sprngg durup durup kendine iş çıkarıyor o üzülür bu darılır aman da kandil geldi diye diye.
O da olabilir ama bir insanda bu kadar darlanmaz ya karşındakinin sürekli beklentide olduğunu bilmekte çok rahatsız edici bende gıcık olurdum

Arama

Böyle devam

İçimden gelirse ararim. Gelmezse aramam nokta bitti

O da olabilir ama bir insanda bu kadar darlanmaz ya karşındakinin sürekli beklentide olduğunu bilmekte çok rahatsız edici bende gıcık olurdum
Yav kendime iş falan çıkardığım yok dediğiniz gibi beklenti içinde olmaları rahatsız ediyor ve gıcık oluyorum. Eskisi gibi bir arama yok zaten.
Bunu da nasıl koruyabilirim diye sordum.
Yani beni çok sık arıyorsunuz bunalıyorum ve daha da sizinle konuşmak istemiyorum deyip insanları hayatımdan çıkaramam ki.
Bu insanlar öyle ya da böyle bir yerlerde olacaklar hiç karşılaşmadığım için de tecrübeli insanlardan fikir almak istedim.

Sizinkiyle benzer sebep değil ama mantık aynı eş ailesinin beklentileri vardı. Bende takıntı yapmıştım eşimi darliyordum baktım çözüm alamadım mevzu aynı devam ediyor. Bir gün açtım telefonu düzgün bir üslupla benimde onlardan beklediklerini ve beklentilerini neden karsilayamayacagimi anlattim. Eğip bukmeden saygimi da bozmadan net oldum. Ben eş ailesi ile sorunlarimda eşimi aradan cikardigimda rahat ettim benim tecrübem bu oldu

Zaten tekrar aynı sorunu yaşarsam ben muhattap olacağım. Çünkü eşimin bütün çıplaklığıyla anlattığını düşünmüyorum. Durdurmaya da kalkarsa dinlemeyeceğim. Sadece öfkeli anımda kırıcı olabiliyorum insanlara karşı. Ama bazen bazıları da kırılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…