Mesafeler...

Yillarca sevgilimle uzak mesafe iliskisi yasadik. Goruntulu konusun birbirinize resim falan atin hasret giderin. Bu kadar abartmaya gerek yok bence. Kimseyi bu kadar hayatinin merkexi yapma. Bugun var yarin yok kim bilir. Ozlem normal ama daha bir ay olmus. Biz iki sene uzaktan sevgili idik. Bu kadar abartma bence

Arkadaşınız bulunduğunuz şehire gelsin derken, gelipte sizin evde kalsın demiyorum Birkaç gün otel ya da pansiyonda kalır. Bu sayede görüşüp özlem giderirsiniz.
Evet hakliainiz lakin biz ogrenciyiz ve o da su an ailesiyle kaliyor...

Anliyorum sizi sizin iliskinizi bilemem tabiki herkes bugun var yarin yok diye dusune dusune yanliz kaliyor biz sevgimiz icin savasiyoruz abartilacak bir sey yok ben sadece ne yapabilirim diye tavsiye istedim

Biz kavuştuk çok şükür. Hatta bir kızımız var. Özlemek zor ama çok güçlü ve güzel bir duygu. Sabredin siz de. Eylül de kavuşursunuz :) Not:Alpay'ın "eylülde gel" şarkısı :)
Yaa ne kadar tatli insallah Allah bize de cocuk nasip eder siz zoru basarmissiniz bizim pek sabrimiz yok beklemeyi sevmiyoruz acaba bu surecte neler yapabiliriz

Anliyorum sizi
Onerileriniz icin tesekkur ederim gercekten uygulamaya calisirim
Simdi baska bir konu varki dediginiz cogu aktiviteler parayla olan yapilan seyler biz ogrenciyiz tabiki paramiz yok ve her istedigimizi yapamiyoruz yaz tatili hep evde kaliyor dusuncelere daliyorum boyle dusuncelerimi paylasmak istedim hala bekliyorum belki gercekten cok guzel yorumlar gelecek ve bende tavsiyeleri alacagim en azindan dusunmeyi azaltabilir kendime biraz zaman ayirabilirim insallah kimse ayrilmaz biz 1 bucuk yildir beraberiz cok iyi anlasiyoruz su ana kadar hic problem yasamadik
O cok korumaci biri ve bana cok iyi davraniyor inanin universitede tanistik ve su zamana kadar beni korudu kolladi ve bana sevgiyi ogretti cok iyi bir insan ve ona ailem gibi alistim simdi ayri kalmak zor geliyor onu dusunuyorum her an yemek yedimi su an nerde guvende mi diye sevgi guzel bir sey hep olumsuz dusunmemek lazim

Cunku sadece sevgiline odakli yasamaya alismissin.. kendini baska seylere ver biseler yap..gececek yani zaman cabuk akiyo geciyo
Ona odaklanmadim yani benim sorum soyledi onu ozlemimi unutmak icin neler yapabilirim baska seyler yap dediginiz seyler nelerdir

Sizi cok iyi anliyorum boyle zamanlarda insanlar birbirine destek olmalidir ben simdi sadece onu degil butun arkadasimi ordaki evimi ozluyorum tabiki ailemi de ozledim ama burda biraz sıkılıyorum bu tur zamanlarda neler yapabiliriz kendimize cozum olarak nasil kendimizi mesgul edip dusunmeyi birakabiliriz

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Biriniz İstanbul ya da Ankara'daysa part time çalışacak güvenilir ajans numarası verebilirim
5 gün çalışsa en düşük paradan 400 TL para geçer elinize.
Emek olmadan yemek olmuyor maalesef, bir işe girmek zor değil. Ben de küçük şehirde okurdum ve seyehat etmeyi çok severdim. Palyacoluk yapıp para biriktirir o parayla gezerdim. Herşeyin bir çaresi vardır yani, yeter ki bahane üretmek isteme

Gelecekti neden ailene ayıp olur diye vazgeçti ki saçma geldi
Ha arkadaşınla buluştun ha markete gittin ha sevgilinle buluştun ne farkı var
Ayrıca ne yapcaz nasıl durcaz falan demen bayaa abartı yani su yemek mi bu onsuz duramamak falan biraz sakinleyin bu kadar panik iyi değil

Nekadar telefonla konuşsanda o özlem gitmez bir müddet sonra sorunlar olmaya başlayabilir mesafeler tez ayrılık getirir.

Kuzum sen böyle bir kızsan ben senden soğurdum bu ne ya bu nasıl anlıyorumlu kasmalı konuşma şekli? Parasız da aktivite bulabilirsn kendine spor gibi ev işleri falan. Hepimiz senin geçtiğin yollardan geçtik ama delirmişçesine kapılmadık. Evet gayette gelip seninle 3 4 saat vakit geçirip gidebilir olmadı bir gece kalıp günleri seninle olabilir inan hiç zor değil. Aşk bahane kbaul etmez. Eğer siz gerçekten aşık olsaydınız sen bukadar delirmezdin napabilirz diye. Hayır hissedebiliyorum burdan senin ne kadar özlediğinide güzel ama iğreti oldum yav ne bileyim. Offf ramazanda kalp kormayım diyorum ama içte...

En iyisi farklı şehirlere gidince ayrılın sonra aynı şehire gidince barışırsınız

Nihat hatipogluna sorulan sorular gibi geldi sorun ve kahkaha attım.

Seni anlıyorum çok zorluk çekiyorsun, sanırım aile bağların zayıf. Arkadaş ortamında da çok mutlu değilsin. Ve galiba sevgilin senin her şeyin . Mezun olur olmaz evlenmek istiyorsun ayrı kalmamak için. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu top bağımlı davranışlar, genelde erkekler tarafından istismar ediliyorlar. Seni çok sevdiğine eminim ama en ufak problemde sen haklıyken haksız duruma düşürebilir seni bu duygusal boşluğun. Sana tavsiyem onsuz mutlu olmayı öğrenmelisin evlenmeden önce.

Anliyorum sizi sizin iliskinizi bilemem tabiki herkes bugun var yarin yok diye dusune dusune yanliz kaliyor biz sevgimiz icin savasiyoruz abartilacak bir sey yok ben sadece ne yapabilirim diye tavsiye istedim
Hepimiz sevgimiz icin savastik. Ben senin iyiligin icin soyledim. Insallah mutlu olursunuz hic ayrilmazsiniz ama hayatta her sey insanlar icin. Bir ayda dayanamiyorum diye dusunme. Ozlem normal yoksa.

Konu sahibi, yorumlara o kadar çok anlıyorum demişsin ki aklıma gelen tek cevap bu:

Eklentiler

• dedigini-anliyor-ve-yapisal-olarak-parcalaniyorum--i499604.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 48
Derdin bu mu şimdi
Bu heyecan ve özlem duygularını hissetmeyen nice insan var.
2 hafta sonra görüşcekmişsiniz. ah biz senelerce bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…