• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafeler...

Nihat hatipogluna sorulan sorular gibi geldi sorun ve kahkaha attım.

Seni anlıyorum çok zorluk çekiyorsun, sanırım aile bağların zayıf. Arkadaş ortamında da çok mutlu değilsin. Ve galiba sevgilin senin her şeyin . Mezun olur olmaz evlenmek istiyorsun ayrı kalmamak için. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu top bağımlı davranışlar, genelde erkekler tarafından istismar ediliyorlar. Seni çok sevdiğine eminim ama en ufak problemde sen haklıyken haksız duruma düşürebilir seni bu duygusal boşluğun. Sana tavsiyem onsuz mutlu olmayı öğrenmelisin evlenmeden önce.
e
Kıyamam size bütünleme var deyin görüşün
hmm çok teşekkürler inşallah yakında görüşeceğiz

Nihat hatipogluna sorulan sorular gibi geldi sorun ve kahkaha attım.

Seni anlıyorum çok zorluk çekiyorsun, sanırım aile bağların zayıf. Arkadaş ortamında da çok mutlu değilsin. Ve galiba sevgilin senin her şeyin . Mezun olur olmaz evlenmek istiyorsun ayrı kalmamak için. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu top bağımlı davranışlar, genelde erkekler tarafından istismar ediliyorlar. Seni çok sevdiğine eminim ama en ufak problemde sen haklıyken haksız duruma düşürebilir seni bu duygusal boşluğun. Sana tavsiyem onsuz mutlu olmayı öğrenmelisin evlenmeden önce.
evet şöyle bir baktığımda tespitlerinizin çoğunun doğru olduğunu söyleyebilirim evlenmek hakkında emin değilim çünkü biz çok genciz ve okuldan hemen sonra evleneceğimizi düşünmüyorum tabiki onsuzda mutluyum fakat onu özlüyorum onu seviyorum acelemiz yok hazır olduğumuzda evlenebiliriz ee önerileriniz nedir

Derdin bu mu şimdi :KK48:
Bu heyecan ve özlem duygularını hissetmeyen nice insan var.
2 hafta sonra görüşcekmişsiniz. ah biz senelerce bekledik
anlıyorum senelerce bekleyenlere allah sabır versin zordur tabi bu hissi yaşamayanlara da allah yaşatsın iyisiyle kötüsüyle beraber zaman geçirdik çok güzel bi his allah herkesi çiftiyle yaratmış yanlızlık zordur

Hepimiz sevgimiz icin savastik. Ben senin iyiligin icin soyledim. Insallah mutlu olursunuz hic ayrilmazsiniz ama hayatta her sey insanlar icin. Bir ayda dayanamiyorum diye dusunme. Ozlem normal yoksa.
evet öyle inşallah sizde ayrılmazsınız ayda az süre değil özlem kısa olunca güzel ve beklemek çok kötü

Zaman geçsin diye yaşarsanız o zaman hiç geçmez. Ayrıca kötü birşey böyle yaşamak. İnsan hayatında 1 gün dahi çok önemli iken bu şekilde boş günleri sırf sevgiliye kavuşmak için doldurmaya çalışmak acı birşey kusura bakmayın. Çok ücra bir ilde yada köyde ( köyde bile çok güzel seçenekler var) değilseniz buna rağmen yapacak birşey bulamıyor olmanız asosyal olduğunuzu gösterir. Ne okuyorsunuz bilmiyorum ama gönüllü staj yapın, sabahları yada oruçsanız akşamları alın kulaklığı çıkın yürüyüşe. Milyon tane kitap seçeneği var. Zeka oyunları var el hobileri var. Var oğlu var. Çok şaşırıyorum sıkılan insanlara. Hele de hayatını bir adama endeksleyenlere.

Son düzenleme:
Back