Yillarca sevgilimle uzak mesafe iliskisi yasadik. Goruntulu konusun birbirinize resim falan atin hasret giderin. Bu kadar abartmaya gerek yok bence. Kimseyi bu kadar hayatinin merkexi yapma. Bugun var yarin yok kim bilir. Ozlem normal ama daha bir ay olmus. Biz iki sene uzaktan sevgili idik. Bu kadar abartma bence
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesafeler...
- Konu Sahibi Adoll_22
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ilişjki mesafe sevgiliminsorunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet hakliainiz lakin biz ogrenciyiz ve o da su an ailesiyle kaliyor...Arkadaşınız bulunduğunuz şehire gelsin derken, gelipte sizin evde kalsın demiyorum Birkaç gün otel ya da pansiyonda kalır. Bu sayede görüşüp özlem giderirsiniz.
Anliyorum sizi sizin iliskinizi bilemem tabiki herkes bugun var yarin yok diye dusune dusune yanliz kaliyor biz sevgimiz icin savasiyoruz abartilacak bir sey yok ben sadece ne yapabilirim diye tavsiye istedimYillarca sevgilimle uzak mesafe iliskisi yasadik. Goruntulu konusun birbirinize resim falan atin hasret giderin. Bu kadar abartmaya gerek yok bence. Kimseyi bu kadar hayatinin merkexi yapma. Bugun var yarin yok kim bilir. Ozlem normal ama daha bir ay olmus. Biz iki sene uzaktan sevgili idik. Bu kadar abartma bence
Yaa ne kadar tatli insallah Allah bize de cocuk nasip eder siz zoru basarmissiniz bizim pek sabrimiz yok beklemeyi sevmiyoruz acaba bu surecte neler yapabilirizBiz kavuştuk çok şükür. Hatta bir kızımız var. Özlemek zor ama çok güçlü ve güzel bir duygu. Sabredin siz de. Eylül de kavuşursunuz :) Not:Alpay'ın "eylülde gel" şarkısı :)
Anliyorum siziKendine başka hobiler bul
Arkadaşlarına zaman ayır
Spor salonuna yazıl
Tatile çık
Kursa git...
Hayatta tek şeyin erkek arkadaşın olursa boş bir hayat yaşarsın. İlişkin bittiği anda takılı kalır, ne yapacağını şaşırır, bocalar durursun.
Azıcık kendine zaman ayır.
Ayrıca üniversitede ben de uzun mesafe ilişkisini yaşamıştım.Uzak olsun olsun ne kadar uzak olacak ki?
Üç günlüğüne gelsin sizin sehrinize- madem sizi o kadar ozledi. Paraları birleştirip bilet alın.
He, diyorsan biz gidiş dönüş ikiyüz lira bile toplayamayiz, o zaman part time bir işe girip üç beş gün çalışabilirsiniz.
Ayrıca otostop da çekebilirsiniz. Ben bile kadın halimle kullanıyorum bu yöntemi.
Evli değiliz,nasıl gelsin demişsin, gelsin de sizin evde çekyati açın beraber yatın demedi ki kimse. Gelsin kalacak bir yer bulsun, gunduzleri buluşun.
Ailen çok muhafazakarsa, seni evden salmiyorlarsa kuran kursuna gidiyorum de çik
İsteyen her halükarda bir yolunu bulur.
Oteller pahalli ,nerde kalacak dersen her şehirde hostel var. Geceliği 15 liraya 6 kisinin aynı odada kaldığı. Orada kalabilir. Ya da Facebook'tan couchrail sayfasına üye olsun, konu açsın 'boyle böyle,sevenleri ayirmayin,yardımcı olun' diye, emin olun bir sürü insan evini açar.
Bak, seni hiç tanımayan biri olarak bile bin tane öneri verdim. Hiçbirisini dinlemeyip hala mizirdanmaya devam edeceksen sen bilirsin, bazı insanlar bahane bulup mizirdanmaya bayılırlar. Sen de onlardan birisin sanırım diyeceğim.
Onerileriniz icin tesekkur ederim gercekten uygulamaya calisirim
Simdi baska bir konu varki dediginiz cogu aktiviteler parayla olan yapilan seyler biz ogrenciyiz tabiki paramiz yok ve her istedigimizi yapamiyoruz yaz tatili hep evde kaliyor dusuncelere daliyorum boyle dusuncelerimi paylasmak istedim hala bekliyorum belki gercekten cok guzel yorumlar gelecek ve bende tavsiyeleri alacagim en azindan dusunmeyi azaltabilir kendime biraz zaman ayirabilirim insallah kimse ayrilmaz biz 1 bucuk yildir beraberiz cok iyi anlasiyoruz su ana kadar hic problem yasamadik
O cok korumaci biri ve bana cok iyi davraniyor inanin universitede tanistik ve su zamana kadar beni korudu kolladi ve bana sevgiyi ogretti cok iyi bir insan ve ona ailem gibi alistim simdi ayri kalmak zor geliyor onu dusunuyorum her an yemek yedimi su an nerde guvende mi diye sevgi guzel bir sey hep olumsuz dusunmemek lazim
Ona odaklanmadim yani benim sorum soyledi onu ozlemimi unutmak icin neler yapabilirim baska seyler yap dediginiz seyler nelerdirCunku sadece sevgiline odakli yasamaya alismissin.. kendini baska seylere ver biseler yap..gececek yani zaman cabuk akiyo geciyo
Sizi cok iyi anliyorum boyle zamanlarda insanlar birbirine destek olmalidir ben simdi sadece onu degil butun arkadasimi ordaki evimi ozluyorum tabiki ailemi de ozledim ama burda biraz sıkılıyorum bu tur zamanlarda neler yapabiliriz kendimize cozum olarak nasil kendimizi mesgul edip dusunmeyi birakabilirizEvet başlarda öyle oluyor ben kafayı yiyordum ilk bir kaç ay fena zorlamıştı beni bu ayrılık. Dediğin gibi hatırlayınca , özleyince burnumun direği sızlardı ağlamaya başlardım. Herşey onu hatırlatırdı benim burda ne işim var derdim. Kışın atladım gittim bir kaç günlüğüne . Sonra geri geldim işte çok şükür kıştan beri iyiyim şimdi de gün sayıyorum.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Biriniz İstanbul ya da Ankara'daysa part time çalışacak güvenilir ajans numarası verebilirimAnliyorum sizi
Onerileriniz icin tesekkur ederim gercekten uygulamaya calisirim
Simdi baska bir konu varki dediginiz cogu aktiviteler parayla olan yapilan seyler biz ogrenciyiz tabiki paramiz yok ve her istedigimizi yapamiyoruz yaz tatili hep evde kaliyor dusuncelere daliyorum boyle dusuncelerimi paylasmak istedim hala bekliyorum belki gercekten cok guzel yorumlar gelecek ve bende tavsiyeleri alacagim en azindan dusunmeyi azaltabilir kendime biraz zaman ayirabilirim insallah kimse ayrilmaz biz 1 bucuk yildir beraberiz cok iyi anlasiyoruz su ana kadar hic problem yasamadik
O cok korumaci biri ve bana cok iyi davraniyor inanin universitede tanistik ve su zamana kadar beni korudu kolladi ve bana sevgiyi ogretti cok iyi bir insan ve ona ailem gibi alistim simdi ayri kalmak zor geliyor onu dusunuyorum her an yemek yedimi su an nerde guvende mi diye sevgi guzel bir sey hep olumsuz dusunmemek lazim
5 gün çalışsa en düşük paradan 400 TL para geçer elinize.
Emek olmadan yemek olmuyor maalesef, bir işe girmek zor değil. Ben de küçük şehirde okurdum ve seyehat etmeyi çok severdim. Palyacoluk yapıp para biriktirir o parayla gezerdim. Herşeyin bir çaresi vardır yani, yeter ki bahane üretmek isteme
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Ne yapmaktan tat aliyosan.. aliveris sinema arkadaslar dikis nakis kitap yuruyus spor vsOna odaklanmadim yani benim sorum soyledi onu ozlemimi unutmak icin neler yapabilirim baska seyler yap dediginiz seyler nelerdir
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Gelecekti neden ailene ayıp olur diye vazgeçti ki saçma geldi
Ha arkadaşınla buluştun ha markete gittin ha sevgilinle buluştun ne farkı var
Ayrıca ne yapcaz nasıl durcaz falan demen bayaa abartı yani su yemek mi bu onsuz duramamak falan biraz sakinleyin bu kadar panik iyi değil
Ha arkadaşınla buluştun ha markete gittin ha sevgilinle buluştun ne farkı var
Ayrıca ne yapcaz nasıl durcaz falan demen bayaa abartı yani su yemek mi bu onsuz duramamak falan biraz sakinleyin bu kadar panik iyi değil
- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 37
Kuzum sen böyle bir kızsan ben senden soğurdum bu ne ya bu nasıl anlıyorumlu kasmalı konuşma şekli? Parasız da aktivite bulabilirsn kendine spor gibi ev işleri falan. Hepimiz senin geçtiğin yollardan geçtik ama delirmişçesine kapılmadık. Evet gayette gelip seninle 3 4 saat vakit geçirip gidebilir olmadı bir gece kalıp günleri seninle olabilir inan hiç zor değil. Aşk bahane kbaul etmez. Eğer siz gerçekten aşık olsaydınız sen bukadar delirmezdin napabilirz diye. Hayır hissedebiliyorum burdan senin ne kadar özlediğinide güzel ama iğreti oldum yav ne bileyim. Offf ramazanda kalp kormayım diyorum ama içte...
- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
Nihat hatipogluna sorulan sorular gibi geldi sorun ve kahkaha attım.
Seni anlıyorum çok zorluk çekiyorsun, sanırım aile bağların zayıf. Arkadaş ortamında da çok mutlu değilsin. Ve galiba sevgilin senin her şeyin . Mezun olur olmaz evlenmek istiyorsun ayrı kalmamak için. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu top bağımlı davranışlar, genelde erkekler tarafından istismar ediliyorlar. Seni çok sevdiğine eminim ama en ufak problemde sen haklıyken haksız duruma düşürebilir seni bu duygusal boşluğun. Sana tavsiyem onsuz mutlu olmayı öğrenmelisin evlenmeden önce.
Seni anlıyorum çok zorluk çekiyorsun, sanırım aile bağların zayıf. Arkadaş ortamında da çok mutlu değilsin. Ve galiba sevgilin senin her şeyin . Mezun olur olmaz evlenmek istiyorsun ayrı kalmamak için. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu top bağımlı davranışlar, genelde erkekler tarafından istismar ediliyorlar. Seni çok sevdiğine eminim ama en ufak problemde sen haklıyken haksız duruma düşürebilir seni bu duygusal boşluğun. Sana tavsiyem onsuz mutlu olmayı öğrenmelisin evlenmeden önce.
Hepimiz sevgimiz icin savastik. Ben senin iyiligin icin soyledim. Insallah mutlu olursunuz hic ayrilmazsiniz ama hayatta her sey insanlar icin. Bir ayda dayanamiyorum diye dusunme. Ozlem normal yoksa.Anliyorum sizi sizin iliskinizi bilemem tabiki herkes bugun var yarin yok diye dusune dusune yanliz kaliyor biz sevgimiz icin savasiyoruz abartilacak bir sey yok ben sadece ne yapabilirim diye tavsiye istedim
Dizi izle kitap oku arkadaşlarınla makara yapTelefonla konuşuyoruz her gün fakat yetmiyor her gün fal bakmaya başladım onu düşünmeden duramıyorum hala ne yapmalıyım
- 1 Haziran 2018
- 124
- 62
- 98
Görüntülü konuşmak iyi geliyor deneyinErkek arkadaşımla okullar kapanınca memlekete gittik şu an geri dönmek için gün sayıyoruz onu çok özlüyorum ne yapmalıyım
- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88