Çok özlüyor dün konuştuk bilet alıcaktı tam sonra dedi ayıp olur ailenler orda onlarla vakit geçir gelince görüşürüz bende o öyle diyince bi şey diyemedim.Oda sizi özlüyor mu peki?
Sizin bulunduğunuz şehre gelemez mi?
evet çok doğru ama yine de yüz yüze görüşmenin yerini tutmuyor öpmesi koklaması dokunması...Telefonu elıne alıyorsun . Görünütülü aramayı açıyorsun veee özlem gideriyorsun bu kadar basit..
Yani falımda onunla ilgili güzel şeyler duymak bile beni mutlu ediyor evet haklısınız özlemek iyi fakat 1 ay oluyor bazen dayanamıyorum beklemeyi ikimizde sevmiyoruzFal bakınca ne gibi faydası oluyor fincanda mı görüyorsun?
Sorunun cevabına gelince dayanacaksın. Bazen özlemek iyidir.
Teşekkürler aslında sadece 2 hafta kaldı sonra görüşeceğiz siz neden görüşemiyorsunuz
Evet çok haklısınız fakat nasıl bekleyeceğiz birbirimizi çok seviyor çok özlüyoruz...Beklemekten başka bi çözüm bulamadım.
Evet özlemek ağır siz nasıl bekliyorsunuz bu süreçte neler yapıyorsunuz nasıl görüşüyorsunuz2 senedir birlikteyiz biz ama bu yıl ben yurtdışına geldim o Türkiye'de kaldı 1 buçuk ay sonra bizde kavuşuyoruz inşallahyani demem o ki evet özlemek çok ağır ama kavuşma sevinci, heyecanı bi nebze olsun teselli oluyor
Çok doğru onunla ilgili bir şey duyunca mutlu oluyorum ve bu daha çok özlememe neden oluyorNeden fal bakıyorsunuz onu anlamadım ben
Evet ama zor mesela hasretle nasıl başedebiliriz öneriniz var mıdırHasret guzeldir sonunda vuslat varsa...
Evet özlemek ağır siz nasıl bekliyorsunuz bu süreçte neler yapıyorsunuz nasıl görüşüyorsunuz
Yastiga yorgana saril:) hihiEvet ama zor mesela hasretle nasıl başedebiliriz öneriniz var mıdır
Evet anlıyorum bizde çoğu zaman beraberdik şimdi yaptığım her şeyde onu hatırlıyorum ne yapsak yeterli olmuyor bir yüzünü göreyim sarılayım öpeyim koklayayım dokunayım diye bir hal oluyoruzWhatsapp'tan sesli veya görüntülü aramayla idare ediyoruz.
Biz çifte kumrular gibiydik 7/24 beraberdik ayrılık çok zor oldu.
Bazen hayret ediyorum yapamam edemem dayanamam derdim bal gibi de dayandık geçti gitti günler.
İnsan herşeye alışıyor.
Evet yastığa yorgana sarılır olduk lakin o güzel anları düşününce faydası olmuyor daha da çok özlüyorum ve inanın şu an yaptığım hiçbi şey zevkli gelmiyorYastiga yorgana saril:) hihi
Kavusacagin ani dusun..yaptiklarinizi dusun..hem bu anlarininda tadini cikar
Anlıyorum...bu çok derin sizinde bir dersiniz var gibi duruyor bizlerle paylaşır mısınız...Ah aşk ah. Hasret güzel aslında. Sevdiğini özleyebilmek büyük bir şans. Ben özlediğimde hep bunu dinler daha da çok ağlardım.
Cunku sadece sevgiline odakli yasamaya alismissin.. kendini baska seylere ver biseler yap..gececek yani zaman cabuk akiyo geciyoEvet yastığa yorgana sarılır olduk lakin o güzel anları düşününce faydası olmuyor daha da çok özlüyorum ve inanın şu an yaptığım hiçbi şey zevkli gelmiyor
Evet anlıyorum bizde çoğu zaman beraberdik şimdi yaptığım her şeyde onu hatırlıyorum ne yapsak yeterli olmuyor bir yüzünü göreyim sarılayım öpeyim koklayayım dokunayım diye bir hal oluyoruz
Arkadaşınız bulunduğunuz şehire gelsin derken, gelipte sizin evde kalsın demiyorumDüşündük fakat şu an ailemle kalıyorum ve biz evli değiliz bilmiyorum eğer doğru olur mu nasıl bekleyebilirim
yani onun bi çözümü yok gibi :) Ama özlemek güzeldir tadını çıkarmaya bak benceHer gün görüntülü konuşuyoruz fakat yerini tutmuyor birbirimizi görmek istiyoruz nasıl düşünmeyi bırakıp bekleyebiliriz
Biz kavuştuk çok şükür. Hatta bir kızımız var. Özlemek zor ama çok güçlü ve güzel bir duygu. Sabredin siz de. Eylül de kavuşursunuz :) Not:Alpay'ın "eylülde gel" şarkısı :)Anlıyorum...bu çok derin sizinde bir dersiniz var gibi duruyor bizlerle paylaşır mısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?