Mesafeler...

Fal bakınca ne gibi faydası oluyor fincanda mı görüyorsun?

Sorunun cevabına gelince dayanacaksın. Bazen özlemek iyidir.
Yani falımda onunla ilgili güzel şeyler duymak bile beni mutlu ediyor evet haklısınız özlemek iyi fakat 1 ay oluyor bazen dayanamıyorum beklemeyi ikimizde sevmiyoruz

Teşekkürler aslında sadece 2 hafta kaldı sonra görüşeceğiz siz neden görüşemiyorsunuz

2 senedir birlikteyiz biz ama bu yıl ben yurtdışına geldim o Türkiye'de kaldı 1 buçuk ay sonra bizde kavuşuyoruz inşallah yani demem o ki evet özlemek çok ağır ama kavuşma sevinci, heyecanı bi nebze olsun teselli oluyor

Evet özlemek ağır siz nasıl bekliyorsunuz bu süreçte neler yapıyorsunuz nasıl görüşüyorsunuz

Evet özlemek ağır siz nasıl bekliyorsunuz bu süreçte neler yapıyorsunuz nasıl görüşüyorsunuz

Whatsapp'tan sesli veya görüntülü aramayla idare ediyoruz.
Biz çifte kumrular gibiydik 7/24 beraberdik ayrılık çok zor oldu.
Bazen hayret ediyorum yapamam edemem dayanamam derdim bal gibi de dayandık geçti gitti günler.
İnsan herşeye alışıyor.

Evet anlıyorum bizde çoğu zaman beraberdik şimdi yaptığım her şeyde onu hatırlıyorum ne yapsak yeterli olmuyor bir yüzünü göreyim sarılayım öpeyim koklayayım dokunayım diye bir hal oluyoruz

Yastiga yorgana saril:) hihi

Kavusacagin ani dusun..yaptiklarinizi dusun..hem bu anlarininda tadini cikar
Evet yastığa yorgana sarılır olduk lakin o güzel anları düşününce faydası olmuyor daha da çok özlüyorum ve inanın şu an yaptığım hiçbi şey zevkli gelmiyor

Evet yastığa yorgana sarılır olduk lakin o güzel anları düşününce faydası olmuyor daha da çok özlüyorum ve inanın şu an yaptığım hiçbi şey zevkli gelmiyor
Cunku sadece sevgiline odakli yasamaya alismissin.. kendini baska seylere ver biseler yap..gececek yani zaman cabuk akiyo geciyo

Evet anlıyorum bizde çoğu zaman beraberdik şimdi yaptığım her şeyde onu hatırlıyorum ne yapsak yeterli olmuyor bir yüzünü göreyim sarılayım öpeyim koklayayım dokunayım diye bir hal oluyoruz

Evet başlarda öyle oluyor ben kafayı yiyordum ilk bir kaç ay fena zorlamıştı beni bu ayrılık. Dediğin gibi hatırlayınca , özleyince burnumun direği sızlardı ağlamaya başlardım. Herşey onu hatırlatırdı benim burda ne işim var derdim. Kışın atladım gittim bir kaç günlüğüne . Sonra geri geldim işte çok şükür kıştan beri iyiyim şimdi de gün sayıyorum.

Anlıyorum...bu çok derin sizinde bir dersiniz var gibi duruyor bizlerle paylaşır mısınız...
Biz kavuştuk çok şükür. Hatta bir kızımız var. Özlemek zor ama çok güçlü ve güzel bir duygu. Sabredin siz de. Eylül de kavuşursunuz :) Not:Alpay'ın "eylülde gel" şarkısı :)

Kendine başka hobiler bul
Arkadaşlarına zaman ayır
Spor salonuna yazıl
Tatile çık
Kursa git...
Hayatta tek şeyin erkek arkadaşın olursa boş bir hayat yaşarsın. İlişkin bittiği anda takılı kalır, ne yapacağını şaşırır, bocalar durursun.
Azıcık kendine zaman ayır.
Ayrıca üniversitede ben de uzun mesafe ilişkisini yaşamıştım.Uzak olsun olsun ne kadar uzak olacak ki?
Üç günlüğüne gelsin sizin sehrinize- madem sizi o kadar ozledi. Paraları birleştirip bilet alın.
He, diyorsan biz gidiş dönüş ikiyüz lira bile toplayamayiz, o zaman part time bir işe girip üç beş gün çalışabilirsiniz.
Ayrıca otostop da çekebilirsiniz. Ben bile kadın halimle kullanıyorum bu yöntemi.
Evli değiliz,nasıl gelsin demişsin, gelsin de sizin evde çekyati açın beraber yatın demedi ki kimse. Gelsin kalacak bir yer bulsun, gunduzleri buluşun.
Ailen çok muhafazakarsa, seni evden salmiyorlarsa kuran kursuna gidiyorum de çik
İsteyen her halükarda bir yolunu bulur.
Oteller pahalli ,nerde kalacak dersen her şehirde hostel var. Geceliği 15 liraya 6 kisinin aynı odada kaldığı. Orada kalabilir. Ya da Facebook'tan couchrail sayfasına üye olsun, konu açsın 'boyle böyle,sevenleri ayirmayin,yardımcı olun' diye, emin olun bir sürü insan evini açar.

Bak, seni hiç tanımayan biri olarak bile bin tane öneri verdim. Hiçbirisini dinlemeyip hala mizirdanmaya devam edeceksen sen bilirsin, bazı insanlar bahane bulup mizirdanmaya bayılırlar. Sen de onlardan birisin sanırım diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…