Mesafeler ve Aşk

hahah aynen ya elinin tornavidasıyla kadın tribine karışıyorlar
bende sakacıktan kıskanıyo gibi yapıyorum nasıl mutlu oluyo kıyamam ya :)
ara da bende yapıyorum
yinede fazla havaya sokmamak gerek sonra vayy neymişime dönmesinler

çevremde yaklaşık 9-10 tane akrep burcu şahıs var sen kadar zehirlisini görmedim adam iyi dayanmış

Çok pis tespit yaparım. İlişki gurusu ilan etcem kendimi yakında
yaparsın severek takip ediyoruz sana bi site neyin açalım madem harcanma böyle bdvde

o zaman şöyle söyleyeyim ilişkide daha fazla kıskanan taraf olmak istemem ben.. sepho da duysun

çok yakın arkadaşım 5-6 senedir sevgilisiyle beraberler...okadar güzeldi ki ilişkileri hiç bu hale gelceklerini sanmazdım.ama çocuk iş için başka şehire gitti kıza çok soğuk...ve kız ugraşmasa ayrılırlar.Mesafe yüzünden diyo arkadaşım da

katılıyorum arkadaşım..
özlem tüm olumsuzlukları unutturuyor.

zor cidden

uzun mesafe ilişkisi sıkıntı. iki tarafın da çok emek vermesi gerekir, yıpratıcıdır. en basitinden bir kavga edersin sinirin geçmek bilmez. yanında olsan bir sarılmayla her şey unutulur falan filan işte

çevremde yaklaşık 9-10 tane akrep burcu şahıs var sen kadar zehirlisini görmedim adam iyi dayanmış

yaparsın severek takip ediyoruz sana bi site neyin açalım madem harcanma böyle bdvde

Kitap falan yazayım diyorum. Belki üjbej kişi okur ders alır da sevaba girerim. Aşklı meşkli tavsiyeli kitaplar çok satıyormuş diyolla

arkadaşlar merhaba,
Benim hikayem biraz uzun ve sizlere anlatmak istedim... ben 24 yaşındayım ve Antalya' da avukatlık stajımı yapıyorum ve 4 yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik. Erkek arkadaşım önlisans ( 2 yıllık üni) mezunu... evet bu nitelendirmeler belki çok saçma ki bende insanları öğretim durumlarına göre değerlendirmiyorum. Fakat önümüzde şöyle bir engel çıktı erkek arkadaşımla evlenmeme tüm sülalem karşı çıkıyor. Erkek arkadaşım ile ben aynı memleketten olmamıza rağmen, yıllardır bu ilişkiye ailem onay vermiyor ve zaman zaman baskılara maruz kalıyorum. bildiğiniz gibi şiddet sadece fiziksel değil, ruhsal boyutta da olabiliyor ve ben ailem tarafından psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Ben hukuk mezunuyum ve temel hak ve hürriyetlerimin farkındayım ve bu ölçütte kendimi aileme karşı elimden geldiğince savunuyorum fakat, annem ve babam durumu dramatik hale getirip ağlamaya başlıyorlar. biz seni onunla evlen diye mi büyüttük vs. ve tüm bunları söyledikleri kişi ile bi kez dahi tanışmadılar. yalnızca bana denk görmediklerini yineliyip duruyorlar. ben kimse üzülmesin diye uğraşmaktan usandım. insanları mutlu etmek için kendi istemediğim kararları almaya zorlanıyorum. erkek arkadaşım Alllah'a şükür çok efendi, sabırlı bi kez olsun yeter artık senin ailenin keyfini mi bekleyeceğim demedi. hatta ailem tarafından karşı tarafa tehditler kan çıkar bu iş olmaz gibi kötü sözler sarfedildi ama karşı taraftan en ufak bi saygısızlık olmadı. sizce ne yapmalıyım? annem bazı zaman tamam git evlen defol 1 ay içinde ne olacaksa olacak diyor. ailem konusunda çok huzursuzum ve artık hayata dair bazı kararları kendim alıp neticesini kendim yaşamak istiyorum. herkesi memnun edebileceğim bir kararın alınması oldukça zordur sizinde takdir edebileceğiniz gibi. Tuhaf olan bir diğer tutumda amcamlar, dayımlar ve teyzemlerin de bizim aile içi meselemize taraf olmaları ve annem- babam ı sakinleştirmek yerine ateşe körükle gitmeleri. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

aşk sevgi dediğin şey sana rahatsızlık vermez. sanılanın aksine acı varsa aşk yoktur.

sen istemezsen de ilişkinde öyle ergence hareketler olmaz

bi de şahsi tavsiyem mümkünde uzak mesafe ilişki yaşama. yanındayken daha güzel

katılıyorum arkadaşım..
özlem tüm olumsuzlukları unutturuyor.
aynen hele o uzun aralardan sonra görüşmek yok mu off
uzun mesafe ilişkisi sıkıntı. iki tarafın da çok emek vermesi gerekir, yıpratıcıdır. en basitinden bir kavga edersin sinirin geçmek bilmez. yanında olsan bir sarılmayla her şey unutulur falan filan işte
öyle değil işte yanında oldu mu sinirin geçip bitiyor bir şekilde son buluyor kavga ama gerçek yüzünü göremiyorsun uzak olunca sinir anında insan kendini daha iyi belli ediyor her türlü

Kitap falan yazayım diyorum. Belki üjbej kişi okur ders alır da sevaba girerim. Aşklı meşkli tavsiyeli kitaplar çok satıyormuş diyolla
kardeş türkiyedesin ne kitabı yahu senarist olabilirsin ama dizi mizi derken tutar senin iş

ben de seviyorum sanıyordum

kendine konu aç tatlım hadi bakalım

Avukat kardeş keşke siteyi okuyup anlayıp öyle konu açsaydın. O zaman en azından kendi konunu açabilirdin.

uzaklık
merak etme
aşırı kısknaçlık
çok karışma
bunlar oluyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…