aldatacak olan niyeti bozuk insan ha burnunun dibinde olmuş ha uzaklarda fark etmez.merhaba hanımlar, ben bu sene sıkça karşılaştığım bi ikilemi dile getirmek istedim. üniversite birinci sınıftayım. iki tane yakın arkadaşım var sınıftan. biri kız biri erkek ikisinin de ayrı ayrı ilişkisi var liseden beri süren 1 yılı geçmiş ve onların sevgilileri de uzakta okuyor. ve benim ilişkim yok, kanayan yaramözellikle kız arkadaşımla daha yakınım sürekli sevgilisiyle sorunlar yaşıyor kavgalar kıskançlıklar o fotoğrafı neden beğendin niye takip ediyosun o kızı neden oraya gittin falan.. ve ben hep bu kıskançlık yüzünden kavgalarından yoruldum sürekli kız arkadaşıma tavsiye vermekten takma boşver oluruna bırak demekten.. aynı şey erkek arkadaşım içinde geçerli onun sevgilisi de kıskanç kontrolcü.. ikisinin de sevgilileriyle tanıştım gayet uyumlu tatlı görünüyorlar evli gibisiniz diyorum hatta.. ya ne biliyim ben mi yanlış düşünüyorum gerçekten bu uzak ilişkilerin sonunda hep kıskançlık mı olur?? nasıl birine güvenilir, ben adam akıllı bi ilişki yaşamadım şu yaşıma kadar yaşım 19.. ve bişeyler yaşamak istiyorum böyle ergence kavgalar etmek istemiyorum kıskanırım tabikii ama bi ilişki de her zaman biri daha fazla sever derler ya o kişi ben olmak istemiyorum en azından.. bir de benim de hoşlandığım çocuk uzakta ve okuduğu bölüm zor.. diyelim bi ilişkiye başlarız bu sıkıntıları ben de çekeceksem yaşamak istemiyorum.. sizlere sorduğum bu uzaktan yürütülen beraberlikler hakkında tavsiye istiyorum nasıl güvenilir karşındakine, aşk dinç tutulur?
umarım yormadım sizi teşekkürler şimdiden :)
dimi ya bence de. kıskanmak kendine dert edinmek bi nevi..aldatacak olan niyeti bozuk insan ha burnunun dibinde olmuş ha uzaklarda fark etmez.
bana göre o yüzden bu kadar kıskançlık yapıp kasmaya hiç gerek yok
ama işte bunun dozu olmalıSen emeklemeden kosmaya calisiyorsun cnm her sevgide kiskanclik kavga vardir. Bunlar yoksa zaten o sevgi gercek sevgi degildir.
ben de arayıp sormama kıvamında olmak isterdim ama sanırım az da olsa karışabilirimbende uzağım..
aldatıcak olsa her türlü aldatır zaten uzaktaki insana mani olamazsın
aldatmıcaksa öyle bir insan değilse ne diye kendimi yıpratayım..
vb düşüncelerle hiç karışmam hiç darlamam kendisini.
arkadaşlarıyla çıkar gezer aramam bile nerdesin diye.
ama o beni darlıyo onu napıcaz bilemiyorum
Çok uzaklarda bir ilişki yaşıyorum ve çok şükür hiçbir zaman da acabam olmadı.. evlilik olmadığı müddetçe yakın ilişki sağlıklı olmuyor aşırı dozda kıskançlıklar oluyor ama uzak olunca öyle bir özlem oluyor ki herşeyi unutuyorsun ama tabi ki karşındaki şahıs güvenilir olmalı ..4 sene işte böyle geçti hasret vuslata dönüşecek yakında çok şükür ama yakında olsak 4 sene geçmezdi bencemerhaba hanımlar, ben bu sene sıkça karşılaştığım bi ikilemi dile getirmek istedim. üniversite birinci sınıftayım. iki tane yakın arkadaşım var sınıftan. biri kız biri erkek ikisinin de ayrı ayrı ilişkisi var liseden beri süren 1 yılı geçmiş ve onların sevgilileri de uzakta okuyor. ve benim ilişkim yok, kanayan yaramözellikle kız arkadaşımla daha yakınım sürekli sevgilisiyle sorunlar yaşıyor kavgalar kıskançlıklar o fotoğrafı neden beğendin niye takip ediyosun o kızı neden oraya gittin falan.. ve ben hep bu kıskançlık yüzünden kavgalarından yoruldum sürekli kız arkadaşıma tavsiye vermekten takma boşver oluruna bırak demekten.. aynı şey erkek arkadaşım içinde geçerli onun sevgilisi de kıskanç kontrolcü.. ikisinin de sevgilileriyle tanıştım gayet uyumlu tatlı görünüyorlar evli gibisiniz diyorum hatta.. ya ne biliyim ben mi yanlış düşünüyorum gerçekten bu uzak ilişkilerin sonunda hep kıskançlık mı olur?? nasıl birine güvenilir, ben adam akıllı bi ilişki yaşamadım şu yaşıma kadar yaşım 19.. ve bişeyler yaşamak istiyorum böyle ergence kavgalar etmek istemiyorum kıskanırım tabikii ama bi ilişki de her zaman biri daha fazla sever derler ya o kişi ben olmak istemiyorum en azından.. bir de benim de hoşlandığım çocuk uzakta ve okuduğu bölüm zor.. diyelim bi ilişkiye başlarız bu sıkıntıları ben de çekeceksem yaşamak istemiyorum.. sizlere sorduğum bu uzaktan yürütülen beraberlikler hakkında tavsiye istiyorum nasıl güvenilir karşındakine, aşk dinç tutulur?
umarım yormadım sizi teşekkürler şimdiden :)
teşekkürler :)5 yıl yanyanaydık şimdi uzaktayız 1 sene daha böyle sürecek. En erken 45 en geç 2 ayda bir görüşüyoruz ama kıskançlık da bu sorunları da yaşamadım çok şükür. Olay tamamen karşına çıkacak insanla ilgili. Eğer sana değer veren kavuşmak için gün sayan bir sevgilin olursa devam eder. Eğer tersine sürekli kontrol etme gereği duyacağın güvenemediğin bir insan olursa sinir harbi gübi bi yere kadar sürer kendinden verirsin yıpranırsın ve bir yerde biter. Yani konuştuğun kişiyi iyi tanımıyorsan deneyip göreceksin mecbur. Yada konuşma süresini uzun tutup tanımaya çalış.
hayırlı olsun size :) ne güzel ben de özlem olmalı diyorum ama bazen de özeniyorum arkadaşlarımı el ele görünce, okul çıkışı beraber takıldıklarında, evlerinde kaldıklarında vs.. zamanımın bir kısmını ayırırdım ben de böyle eğlenirdim sevgilim olsa da, diyorum..:)Çok uzaklarda bir ilişki yaşıyorum ve çok şükür hiçbir zaman da acabam olmadı.. evlilik olmadığı müddetçe yakın ilişki sağlıklı olmuyor aşırı dozda kıskançlıklar oluyor ama uzak olunca öyle bir özlem oluyor ki herşeyi unutuyorsun ama tabi ki karşındaki şahıs güvenilir olmalı ..4 sene işte böyle geçti hasret vuslata dönüşecek yakında çok şükür ama yakında olsak 4 sene geçmezdi bence
11 yıllık ilişkide farklı şehirlerdeydik..
onu kıskanmak aklıma bile gelmezdi..
dünyanın etrafımda döndüğünü hissettirirdi..
hele şu whats upp a ne zaman girmiş yazdım ama görmedi işlerini varya dövseler yapamamben de arayıp sormama kıvamında olmak isterdim ama sanırım az da olsa karışabilirim
yaaaa yapma bunu banaama bitti
hahahaah siz rolleri değişmişsizniz süpeeeerr bu kafada olmak isterimhele şu whats upp a ne zaman girmiş yazdım ama görmedi işlerini varya dövseler yapamam
ama gel gör ki sözlüm hep niye beni aramıyorsun diye kızar misal otobüse binmeden önce arıyor konuşuyoruz sonra otobüste ses oluyor diye kapatıyorum otobüsten inip eve gidince aradığımda niye beni eve gelmeden aramadın diye bile trip atıyor. Apartmana girmeden önce arıcam,evde arıcam,yatmadan önce arıcam.
bütün bir gün trip trip trip adam beni trip atmaktan soğuttu
onları ben de çok dedim elele tutuşanları görünce tam ortalarından pat diye geçmeyi düşündüm çoğu zamanhayırlı olsun size :) ne güzel ben de özlem olmalı diyorum ama bazen de özeniyorum arkadaşlarımı el ele görünce, okul çıkışı beraber takıldıklarında, evlerinde kaldıklarında vs.. zamanımın bir kısmını ayırırdım ben de böyle eğlenirdim sevgilim olsa da, diyorum..:)