- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
hıı hııyaaaa yapma bunu bana
kısmet tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıı hııyaaaa yapma bunu bana
aynı benim kocamhele şu whats upp a ne zaman girmiş yazdım ama görmedi işlerini varya dövseler yapamam
ama gel gör ki sözlüm hep niye beni aramıyorsun diye kızar misal otobüse binmeden önce arıyor konuşuyoruz sonra otobüste ses oluyor diye kapatıyorum otobüsten inip eve gidince aradığımda niye beni eve gelmeden aramadın diye bile trip atıyor. Apartmana girmeden önce arıcam,evde arıcam,yatmadan önce arıcam.
bütün bir gün trip trip trip adam beni trip atmaktan soğuttu
Bende eşimle uzaktan ilişki yaşayarak evlendim. uzaktaki sevgiliyi kıskanma bambaşka birşey. eşimin erkek arkadaşlarıyla bir etkinlik yapması bile benim kıskanmama sebeb oluyordu. dışarı çıkınca kıskançlık duygularım beni esir alıyordu. onunla birşeyler yapamıyorum ben sevgilisiyim herkes benden daha fazla vakit geçiriyor diye düşünüyordum. hatta ev arkadaşından bile kıskanırdım o derecemerhaba hanımlar, ben bu sene sıkça karşılaştığım bi ikilemi dile getirmek istedim. üniversite birinci sınıftayım. iki tane yakın arkadaşım var sınıftan. biri kız biri erkek ikisinin de ayrı ayrı ilişkisi var liseden beri süren 1 yılı geçmiş ve onların sevgilileri de uzakta okuyor. ve benim ilişkim yok, kanayan yaram özellikle kız arkadaşımla daha yakınım sürekli sevgilisiyle sorunlar yaşıyor kavgalar kıskançlıklar o fotoğrafı neden beğendin niye takip ediyosun o kızı neden oraya gittin falan.. ve ben hep bu kıskançlık yüzünden kavgalarından yoruldum sürekli kız arkadaşıma tavsiye vermekten takma boşver oluruna bırak demekten.. aynı şey erkek arkadaşım içinde geçerli onun sevgilisi de kıskanç kontrolcü.. ikisinin de sevgilileriyle tanıştım gayet uyumlu tatlı görünüyorlar evli gibisiniz diyorum hatta.. ya ne biliyim ben mi yanlış düşünüyorum gerçekten bu uzak ilişkilerin sonunda hep kıskançlık mı olur?? nasıl birine güvenilir, ben adam akıllı bi ilişki yaşamadım şu yaşıma kadar yaşım 19.. ve bişeyler yaşamak istiyorum böyle ergence kavgalar etmek istemiyorum kıskanırım tabikii ama bi ilişki de her zaman biri daha fazla sever derler ya o kişi ben olmak istemiyorum en azından.. bir de benim de hoşlandığım çocuk uzakta ve okuduğu bölüm zor.. diyelim bi ilişkiye başlarız bu sıkıntıları ben de çekeceksem yaşamak istemiyorum.. sizlere sorduğum bu uzaktan yürütülen beraberlikler hakkında tavsiye istiyorum nasıl güvenilir karşındakine, aşk dinç tutulur?
umarım yormadım sizi teşekkürler şimdiden :)
gerçekten güvensizlikten kaynaklandığına yüzde yüz katılıyorum!Önce bir sevgilin olsun, eğer mesafesi uzak olursa düşünürsün bunları.
Kıskançlık konusuna gelince, bu ruhsal bir hastalıktır. Güvensizlikten kaynaklanır, ya kendine güvenmiyorsundur ya karşındaki insana. Sevgiyle aşkla bir alakası yoktur. Kıskanmıyan insan sevmiyor diyen halt etmiş.
aynen öyle..örneğin benim sözlüm askerdeyken aldatılmış o psikoloji çok zordur eminim şimdide beni darlıyo sağolsun :)Önce bir sevgilin olsun, eğer mesafesi uzak olursa düşünürsün bunları.
Kıskançlık konusuna gelince, bu ruhsal bir hastalıktır. Güvensizlikten kaynaklanır, ya kendine güvenmiyorsundur ya karşındaki insana. Sevgiyle aşkla bir alakası yoktur. Kıskanmıyan insan sevmiyor diyen halt etmiş.
napcaz biz bunlarla bilmemaynı benim kocam
bu kadar olur yani
ablacım sen naptın yaaBende eşimle uzaktan ilişki yaşayarak evlendim. uzaktaki sevgiliyi kıskanma bambaşka birşey. eşimin erkek arkadaşlarıyla bir etkinlik yapması bile benim kıskanmama sebeb oluyordu. dışarı çıkınca kıskançlık duygularım beni esir alıyordu. onunla birşeyler yapamıyorum ben sevgilisiyim herkes benden daha fazla vakit geçiriyor diye düşünüyordum. hatta ev arkadaşından bile kıskanırdım o derece
gerçekten güvensizlikten kaynaklandığına yüzde yüz katılıyorum!
diyosun..Bir de o bir taraf daha fazla sever saçmalığına katılmıyorum. Beş para etmez insanları bulup ben daha çok sevdim hep ondan kaybettim diyorlar. Unutma her zaman sevdiğin kadar sevilir, değer verdiğin kadar değer görürsün. Denge şart.
valla bilmiyorumnapcaz biz bunlarla bilmem
diyosun..
bacım sen nerenin psikopatısınBende eşimle uzaktan ilişki yaşayarak evlendim. uzaktaki sevgiliyi kıskanma bambaşka birşey. eşimin erkek arkadaşlarıyla bir etkinlik yapması bile benim kıskanmama sebeb oluyordu. dışarı çıkınca kıskançlık duygularım beni esir alıyordu. onunla birşeyler yapamıyorum ben sevgilisiyim herkes benden daha fazla vakit geçiriyor diye düşünüyordum. hatta ev arkadaşından bile kıskanırdım o derece
sepho her zaman olduğu gibi gene tespitin gözüne koymuşsun katılıyorum ne kadar ekmek o kadar köfte ..Bir de o bir taraf daha fazla sever saçmalığına katılmıyorum. Beş para etmez insanları bulup ben daha çok sevdim hep ondan kaybettim diyorlar. Unutma her zaman sevdiğin kadar sevilir, değer verdiğin kadar değer görürsün. Denge şart.
tam psikopattım neyseki evlendikde kurtuldu adamcağızablacım sen naptın yaa
hahah aynen ya elinin tornavidasıyla kadın tribine karışıyorlarvalla bilmiyorum
öğlen moladayken aradı sohbet ettik sigara içeceğim ben tamammı dedim
kapatmak mı istiyorsun?
yoksa artık benle konuşmaktan mı sıkılıyorsun dedi..
dedim ki;
kır dizini otur o benim tribim
ergen cevabı mı? güldürdünüz sağolun efenim.Ay çok ergen cevabı verdin. Yazdığıma pişman oldum şimdi.
Demiyorum vazgeçtim. Sen az seven taraf ol en iyisi.
bacım sen nerenin psikopatısın
ya demeyin öyle kıskancım ben ne yapayım ya. duygularıma engel olamıyorum hem ben anlı şanlı akrep burcuyum
bacım sen nerenin psikopatısın
sepho her zaman olduğu gibi gene tespitin gözüne koymuşsun katılıyorum ne kadar ekmek o kadar köfte ..