Mesafeler ve Aşk

aynı benim kocam
bu kadar olur yani

Önce bir sevgilin olsun, eğer mesafesi uzak olursa düşünürsün bunları.

Kıskançlık konusuna gelince, bu ruhsal bir hastalıktır. Güvensizlikten kaynaklanır, ya kendine güvenmiyorsundur ya karşındaki insana. Sevgiyle aşkla bir alakası yoktur. Kıskanmıyan insan sevmiyor diyen halt etmiş.

Bende eşimle uzaktan ilişki yaşayarak evlendim. uzaktaki sevgiliyi kıskanma bambaşka birşey. eşimin erkek arkadaşlarıyla bir etkinlik yapması bile benim kıskanmama sebeb oluyordu. dışarı çıkınca kıskançlık duygularım beni esir alıyordu. onunla birşeyler yapamıyorum ben sevgilisiyim herkes benden daha fazla vakit geçiriyor diye düşünüyordum. hatta ev arkadaşından bile kıskanırdım o derece

gerçekten güvensizlikten kaynaklandığına yüzde yüz katılıyorum!

aynen öyle..örneğin benim sözlüm askerdeyken aldatılmış o psikoloji çok zordur eminim şimdide beni darlıyo sağolsun :)

ablacım sen naptın yaa

gerçekten güvensizlikten kaynaklandığına yüzde yüz katılıyorum!

Bir de o bir taraf daha fazla sever saçmalığına katılmıyorum. Beş para etmez insanları bulup ben daha çok sevdim hep ondan kaybettim diyorlar. Unutma her zaman sevdiğin kadar sevilir, değer verdiğin kadar değer görürsün. Denge şart.

bende uzak ilişki yaşıyorum ama önceden tanıyordum ve çok seviyorum tartışmadan ilişki olurmu korkma bırak kendini

diyosun..

napcaz biz bunlarla bilmem
valla bilmiyorum
öğlen moladayken aradı sohbet ettik sigara içeceğim ben tamammı dedim
kapatmak mı istiyorsun?
yoksa artık benle konuşmaktan mı sıkılıyorsun dedi..
dedim ki;
kır dizini otur o benim tribim

bacım sen nerenin psikopatısın

sepho her zaman olduğu gibi gene tespitin gözüne koymuşsun katılıyorum ne kadar ekmek o kadar köfte ..

valla bilmiyorum
öğlen moladayken aradı sohbet ettik sigara içeceğim ben tamammı dedim
kapatmak mı istiyorsun?
yoksa artık benle konuşmaktan mı sıkılıyorsun dedi..
dedim ki;
kır dizini otur o benim tribim
hahah aynen ya elinin tornavidasıyla kadın tribine karışıyorlar
bende sakacıktan kıskanıyo gibi yapıyorum nasıl mutlu oluyo kıyamam ya :)

bi taraf daha çok sever saçmalığına bende katılmıyorum.
bu sevgiyi kim neye göre ölçüyor da karar veriyor?
triplerin kavgaların yaşla da alakası var.. 19 yaşındayken yaptığım tripleri kıskançlıkları 24 yaşında yapmıyorum..
hala çok kıskanıyorum, birinin ona ilgisi olduğunu duyduğumda gördüğümde sinirimden ölüyorum ama bu benim kendi canımı sıkmaktan başka bi işe yaramaz. sonuçta o vermesi gereken tepkiyi vermiştir.
sevgilim benim kadar kıskanmaz mesela.. onun mantığı 'başkalarının sana yaptığını değil senin başkalarına yaptıklarını kıskanırım'
gayette mantıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…