O da doğru ayol. Cosmoda falan köşe kapayım ben liseliler okur. Ya da en iyisi bana site açalım sepho apla olayımaynen hele o uzun aralardan sonra görüşmek yok mu off
öyle değil işte yanında oldu mu sinirin geçip bitiyor bir şekilde son buluyor kavga ama gerçek yüzünü göremiyorsun uzak olunca sinir anında insan kendini daha iyi belli ediyor her türlü
kardeş türkiyedesin ne kitabı yahusenarist olabilirsin ama dizi mizi derken tutar senin iş
ben de seviyorum sanıyordum
hah aynen öyle prim yapmak istiyorsan ergen kafası yaşatman lazım aşk meşk gezmek tozmak o kadar başka konulara girme sakınO da doğru ayol. Cosmoda falan köşe kapayım ben liseliler okur. Ya da en iyisi bana site açalım sepho apla olayım
zor cidden
ben karşımdaki insanla samimiyetim olmadığı sürece hele ki konuyu açmışım yorum bekliyorum, dalga geçmem.. siz ''diyosun''uma takılıp kendinizce beni yanlış anladınız eyv sağolun dedim, kendinizce gerginlik yaratmayın şahsen bakın yorumlarıma saygısızca tek bir kelime etmedim.. aksine ben ergenlikle itham edildimSen benimle dalga mı geçiyorsun aklınca? Bak sana cevap vermedim dimi, bulaşma bence... Bana sadece en yakınlarım sepho der tımam mı? Diyoruuummm...
çok bayılırdım çok severdimaynen hele o uzun aralardan sonra görüşmek yok mu off
öyle değil işte yanında oldu mu sinirin geçip bitiyor bir şekilde son buluyor kavga ama gerçek yüzünü göremiyorsun uzak olunca sinir anında insan kendini daha iyi belli ediyor her türlü
kardeş türkiyedesin ne kitabı yahusenarist olabilirsin ama dizi mizi derken tutar senin iş
ben de seviyorum sanıyordum
hele öğrencilik de o havaalanlarında gelmesini beklerdim off be ne günlerdiçok bayılırdım çok severdim
bak şimdi maziyi hatırladım..hele öğrencilik de o havaalanlarında gelmesini beklerdim off be ne günlerdi
ben karşımdaki insanla samimiyetim olmadığı sürece hele ki konuyu açmışım yorum bekliyorum, dalga geçmem.. siz ''diyosun''uma takılıp kendinizce beni yanlış anladınız eyv sağolun dedim, kendinizce gerginlik yaratmayın şahsen bakın yorumlarıma saygısızca tek bir kelime etmedim.. aksine ben ergenlikle itham edildimbilmiyordum pardon ''sephora'' hanım.
ileride çok özleyeceğim sanırım bu günleribak şimdi maziyi hatırladım..
terminaller bizim için vuslattı..
heh işte kıprıscı geldi gel şekerim gel benimki de kıbrısta gönder gitsin vala çok güzel oluyor ama denk duracaksa gitsin tabibenimde sevgilime kıbrıstan iş teklifi geldi.ben gitmesi taraftarıyım ama..herkes aynı olmaz heralde
evetileride çok özleyeceğim sanırım bu günleri
arkadaşlar merhaba,
Benim hikayem biraz uzun ve sizlere anlatmak istedim... ben 24 yaşındayım ve Antalya' da avukatlık stajımı yapıyorum ve 4 yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik. Erkek arkadaşım önlisans ( 2 yıllık üni) mezunu... evet bu nitelendirmeler belki çok saçma ki bende insanları öğretim durumlarına göre değerlendirmiyorum. Fakat önümüzde şöyle bir engel çıktı erkek arkadaşımla evlenmeme tüm sülalem karşı çıkıyor. Erkek arkadaşım ile ben aynı memleketten olmamıza rağmen, yıllardır bu ilişkiye ailem onay vermiyor ve zaman zaman baskılara maruz kalıyorum. bildiğiniz gibi şiddet sadece fiziksel değil, ruhsal boyutta da olabiliyor ve ben ailem tarafından psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Ben hukuk mezunuyum ve temel hak ve hürriyetlerimin farkındayım ve bu ölçütte kendimi aileme karşı elimden geldiğince savunuyorum fakat, annem ve babam durumu dramatik hale getirip ağlamaya başlıyorlar. biz seni onunla evlen diye mi büyüttük vs. ve tüm bunları söyledikleri kişi ile bi kez dahi tanışmadılar. yalnızca bana denk görmediklerini yineliyip duruyorlar. ben kimse üzülmesin diye uğraşmaktan usandım. insanları mutlu etmek için kendi istemediğim kararları almaya zorlanıyorum. erkek arkadaşım Alllah'a şükür çok efendi, sabırlı bi kez olsun yeter artık senin ailenin keyfini mi bekleyeceğim demedi. hatta ailem tarafından karşı tarafa tehditler kan çıkar bu iş olmaz gibi kötü sözler sarfedildi ama karşı taraftan en ufak bi saygısızlık olmadı. sizce ne yapmalıyım? annem bazı zaman tamam git evlen defol 1 ay içinde ne olacaksa olacak diyor. ailem konusunda çok huzursuzum ve artık hayata dair bazı kararları kendim alıp neticesini kendim yaşamak istiyorum. herkesi memnun edebileceğim bir kararın alınması oldukça zordur sizinde takdir edebileceğiniz gibi. Tuhaf olan bir diğer tutumda amcamlar, dayımlar ve teyzemlerin de bizim aile içi meselemize taraf olmaları ve annem- babam ı sakinleştirmek yerine ateşe körükle gitmeleri. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.
ailemin karşı çıktığı esas nokta: eğitim farkı. yoksa arkadaşım sigortacılık yapıyor ve maaş durumu gayet iyi.ben de hukuk okuyorum ve sınıf arkadaşlarımdan birinin sevgilisinin bölümü de şöyle ileride iş için ''garanti'' bölümlerden değil ne yazıkki, o da bu ilişkinin geleceği var mı diye düşünüyordu hep.. eğer sevgilinizin düzenli bir geliri varsa neden olmasın, ailenin takıldığı nokta eğitim mi maaş mı yakıştırama mı? zira size karşı çok sertler Allah yardımcınız olsun.
okumanın yaşı yok ki hem eğitim farkı olsa ne olur doktor beyle evlenen lise mezunu kızlarımızın aileleri o zaman eğitim farkı demiyorlar amaailemin karşı çıktığı esas nokta: eğitim farkı. yoksa arkadaşım sigortacılık yapıyor ve maaş durumu gayet iyi.
öyleyse cidden mani yok gibiailemin karşı çıktığı esas nokta: eğitim farkı. yoksa arkadaşım sigortacılık yapıyor ve maaş durumu gayet iyi.
kesinlikle, kadın ve erkeğe farklı açıdan değerlendiriyorlar. Hatta annem sen eşinden aşağı meslekte olsan sorun olmazdı ama onun senden aşağı olması çok sorunlara yol açar diyor. hem alışmışlar erkekler tarafından ezilmeye maalesef her zaman kendilerini erkeklerden aşağı konumda görmeleri gerekiyor... aynen nefret ediyorum Kadın ve Erkeği eşit kabul edemeyen zihniyetten.okumanın yaşı yok ki hem eğitim farkı olsa ne olur doktor beyle evlenen lise mezunu kızlarımızın aileleri o zaman eğitim farkı demiyorlar amanefret ediyorum bu çifte standarttan
çok yanlış benim üniden mimar kız arkadaşım kendinen aşağı lafı da hoş değil de aslında öyle bir arkadaşımız ile evlilik hazırlığındalar hem de çocukluk aşkları yani bu işler statüden çok insanlık ve anlaşabilmek meselesi sonuçta meslekleriniz var aç da kalmazsınız açıkta da kalmazsınız yeter ki karakterleriniz ve uyumunuz iyi olsunkesinlikle, kadın ve erkeğe farklı açıdan değerlendiriyorlar. Hatta annem sen eşinden aşağı meslekte olsan sorun olmazdı ama onun senden aşağı olması çok sorunlara yol açar diyor. hem alışmışlar erkekler tarafından ezilmeye maalesef her zaman kendilerini erkeklerden aşağı konumda görmeleri gerekiyor... aynen nefret ediyorum Kadın ve Erkeği eşit kabul edemeyen zihniyetten.
kesinlikle... güzel yorumun için teşekkür ederim...çok yanlış benim üniden mimar kız arkadaşım kendinen aşağı lafı da hoş değil de aslında öyle bir arkadaşımız ile evlilik hazırlığındalar hem de çocukluk aşkları yani bu işler statüden çok insanlık ve anlaşabilmek meselesi sonuçta meslekleriniz var aç da kalmazsınız açıkta da kalmazsınız yeter ki karakterleriniz ve uyumunuz iyi olsun
rica ederim canım bu sebepten karşı çıkılıyorsa aşkına sahip çık derimkesinlikle... güzel yorumun için teşekkür ederim...