Mesafeler ve Aşk

O da doğru ayol. Cosmoda falan köşe kapayım ben liseliler okur. Ya da en iyisi bana site açalım sepho apla olayım

Sen benimle dalga mı geçiyorsun aklınca? Bak sana cevap vermedim dimi, bulaşma bence... Bana sadece en yakınlarım sepho der tımam mı? Diyoruuummm...
ben karşımdaki insanla samimiyetim olmadığı sürece hele ki konuyu açmışım yorum bekliyorum, dalga geçmem.. siz ''diyosun''uma takılıp kendinizce beni yanlış anladınız eyv sağolun dedim, kendinizce gerginlik yaratmayın şahsen bakın yorumlarıma saygısızca tek bir kelime etmedim.. aksine ben ergenlikle itham edildim bilmiyordum pardon ''sephora'' hanım.

çok bayılırdım çok severdim

Hoşuma gitmeyen bir yorumu belirttim, sen gülme efektleriyle dalga geçer gibi cevap verdin. Yorum yapmadım. Neden? Çünkü tartışmak istemedim. Cevap alamayınca gidip bir yorumunda ismimi geçirdin. Tabiri caizse arandın. Cevap vermek zorunda kaldım.

Ergenlik kötü bir şey değil. Hepimiz ergen olduk, sen de yaşın itibariyle ergenlik dönemindesin henüz (21 yaşına kadar sürecek).. Doğruları söylemek birini bir şeyle itham etmek değildir. Bunu hakaret olarak algılıyorsan o senin problemin.

Sana bir kk klişesiyle son sözümü söylüyorum "beni buralarda bilen bilir şekerim"...

benimde sevgilime kıbrıstan iş teklifi geldi.ben gitmesi taraftarıyım ama.. herkes aynı olmaz heralde
heh işte kıprıscı geldi gel şekerim gel benimki de kıbrısta gönder gitsin vala çok güzel oluyor ama denk duracaksa gitsin tabi

ben de hukuk okuyorum ve sınıf arkadaşlarımdan birinin sevgilisinin bölümü de şöyle ileride iş için ''garanti'' bölümlerden değil ne yazıkki, o da bu ilişkinin geleceği var mı diye düşünüyordu hep.. eğer sevgilinizin düzenli bir geliri varsa neden olmasın, ailenin takıldığı nokta eğitim mi maaş mı yakıştırama mı? zira size karşı çok sertler Allah yardımcınız olsun.

ailemin karşı çıktığı esas nokta: eğitim farkı. yoksa arkadaşım sigortacılık yapıyor ve maaş durumu gayet iyi.

ailemin karşı çıktığı esas nokta: eğitim farkı. yoksa arkadaşım sigortacılık yapıyor ve maaş durumu gayet iyi.
okumanın yaşı yok ki hem eğitim farkı olsa ne olur doktor beyle evlenen lise mezunu kızlarımızın aileleri o zaman eğitim farkı demiyorlar ama nefret ediyorum bu çifte standarttan

okumanın yaşı yok ki hem eğitim farkı olsa ne olur doktor beyle evlenen lise mezunu kızlarımızın aileleri o zaman eğitim farkı demiyorlar ama nefret ediyorum bu çifte standarttan
kesinlikle, kadın ve erkeğe farklı açıdan değerlendiriyorlar. Hatta annem sen eşinden aşağı meslekte olsan sorun olmazdı ama onun senden aşağı olması çok sorunlara yol açar diyor. hem alışmışlar erkekler tarafından ezilmeye maalesef her zaman kendilerini erkeklerden aşağı konumda görmeleri gerekiyor... aynen nefret ediyorum Kadın ve Erkeği eşit kabul edemeyen zihniyetten.

çok yanlış benim üniden mimar kız arkadaşım kendinen aşağı lafı da hoş değil de aslında öyle bir arkadaşımız ile evlilik hazırlığındalar hem de çocukluk aşkları yani bu işler statüden çok insanlık ve anlaşabilmek meselesi sonuçta meslekleriniz var aç da kalmazsınız açıkta da kalmazsınız yeter ki karakterleriniz ve uyumunuz iyi olsun

kesinlikle... güzel yorumun için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…