Mesafe Koymak ve Hayır Demesini Bilmek

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
Merhaba, önceki konularıma da bakarsanız ben mesafe koymakta zorlanan biriyim ve yani yumuşak yüzümden yararlanan çok oldu bu mesafe koyma nasıl uygulanır bana güzelce açıklar örnekler verir misiniz? sevgiler.

canım bende sen gibiyim bana defalarca yanlıs yapıp artık ben kötüyüm demeleri gerekir

Konularınıza biraz göz attım. Sizin tek sorununuz bu değil ki.. Genel itirabiyle bir sorun var..
Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, başkalarının düşündükleri sizin için önemli, başkalarının bir sözü doğru yada yanlış sizi etkilemesi.. Ne yapılabilir.. Kısa ve öz kendinizi önemseyin.. Siz kendinizi önemsemediğiniz sürece kimse sizi önemsemez..

Bende bir dönem insanları kırmamayı önemsediğim için her taleplerine evet der tamam der tabıkı der onları mutlu etmeye böylece iyi ilişkiler kurabileceğime inanmıştım gel gör ki bu dogru bir yol kesınlıkle değil herseye tmm demek bir kere seni karsıdakı ınsanın karsısında degersız kılıyor cunku sen her zaman ceptesın onun ıcın sonra hayır demeye ve kendımın mutlu olmayacagı seylerı yapmamaya basladım şimdi kacan kovalanır misalı ciddi ciddi istemıyorum özellıkle bazı kısıler tarafından aranmayı ıletısım kurulmayı ınatla arıyorlar ınatla plan yapıp benı dahıl edıyorlar tabıkı ben keyfıme gore davranıyorum..saygısızlık soz konusu olmadıgı surece ılıskılerınızı sız yonetın sızı yonetmesınler ..daha mutlu olabılecegınıze garantı verebılırım.

Siz örnek verin, biz üzerinden gidelim bence. Böyle olmuyor.
Mesela ben diyelim birine bir konuda yardım ediyorum, alanım bilgisayar mühendisliği, diyelimki kodu lab dersinde çalışmadı bende normalde gerçekten üzülüyorum insanların zor durumda kalmasına, rica etti o kişi koduna yardım ettim diyelim, daha sonrasında birlikte çalışalımmı diyor mesela bende hayır diyorum zamanım yok vs, ondan sonra o kişi labda vs karşılaştığında ters davranıyor.

Bana da dilin kemiğinin yerini bulma konusunda ders lazım Siz bana bu konuda yardımcı olun ben de bu istediklerinizi anlatayım
İşin özü, kimsenin kendimden daha değerli olmadığını bilmek, buna göre davranmak. (eş, aile açısından değil elbette)

Merhaba, önceki konularıma da bakarsanız ben mesafe koymakta zorlanan biriyim ve yani yumuşak yüzümden yararlanan çok oldu bu mesafe koyma nasıl uygulanır bana güzelce açıklar örnekler verir misiniz? sevgiler.
Bende senin gibiyim,kimse güvenmesi kimse kirilmasin diye kim ne derse tamam derim/derdim ama simdi gordumki kimse zaten mutlu olmuyor+mutsuz ediyor o zaman öğrendim hayir demeyi zaten nazi şeyleri benim gibi tecrübe edince ogreniceksin sende...

E hayır diyormuşsun zaten. Mesele mesafe koymak, hayır diyebilmek değil şu durumda anladığım kadarıyla. Sen hayır dedikten sonra tavır yapılmasını sorun ediyorsun.
Bunda çözülecek bişey yok. Bu seninle değil karşındaki insanın kişiliği ile alakalı bişey.

bende boyle bir konu acmayi dusunmustum .. yorumlari bende takip edicem

ben herkes herseyine sanki kendimeymis gibi yapan ve yardim eden bir insanim, ama sira bana geldiginde yaptigimin ucte birini goremiyorum hayal kirikligi yasiyorum, buna ragmen aman iyi olayim herkesle, insanlarla aram bozulmasin diyerekten yine kullanilmaya devam ediyorum

HelpMePlease

Ya bende çok zarar gördüm ama aşırı duygusal davranıyorum onu aşmam lazım, ondan buradaki yorumlar iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…