- 10 Ağustos 2015
- 203
- 95
-
- Konu Sahibi PeriliBaykus
öğrenirsen bana da öğretir misin :)Merhaba, önceki konularıma da bakarsanız ben mesafe koymakta zorlanan biriyim ve yani yumuşak yüzümden yararlanan çok oldu bu mesafe koyma nasıl uygulanır bana güzelce açıklar örnekler verir misiniz? sevgiler.
Merhaba, önceki konularıma da bakarsanız ben mesafe koymakta zorlanan biriyim ve yani yumuşak yüzümden yararlanan çok oldu bu mesafe koyma nasıl uygulanır bana güzelce açıklar örnekler verir misiniz? sevgiler.
Mesela ben diyelim birine bir konuda yardım ediyorum, alanım bilgisayar mühendisliği, diyelimki kodu lab dersinde çalışmadı bende normalde gerçekten üzülüyorum insanların zor durumda kalmasına, rica etti o kişi koduna yardım ettim diyelim, daha sonrasında birlikte çalışalımmı diyor mesela bende hayır diyorum zamanım yok vs, ondan sonra o kişi labda vs karşılaştığında ters davranıyor.Siz örnek verin, biz üzerinden gidelim bence. Böyle olmuyor.
Bende senin gibiyim,kimse güvenmesi kimse kirilmasin diye kim ne derse tamam derim/derdim ama simdi gordumki kimse zaten mutlu olmuyor+mutsuz ediyor o zaman öğrendim hayir demeyi zaten nazi şeyleri benim gibi tecrübe edince ogreniceksin sende...Merhaba, önceki konularıma da bakarsanız ben mesafe koymakta zorlanan biriyim ve yani yumuşak yüzümden yararlanan çok oldu bu mesafe koyma nasıl uygulanır bana güzelce açıklar örnekler verir misiniz? sevgiler.
Mesela ben diyelim birine bir konuda yardım ediyorum, alanım bilgisayar mühendisliği, diyelimki kodu lab dersinde çalışmadı bende normalde gerçekten üzülüyorum insanların zor durumda kalmasına, rica etti o kişi koduna yardım ettim diyelim, daha sonrasında birlikte çalışalımmı diyor mesela bende hayır diyorum zamanım yok vs, ondan sonra o kişi labda vs karşılaştığında ters davranıyor.
Ya bende çok zarar gördüm ama aşırı duygusal davranıyorum onu aşmam lazım, ondan buradaki yorumlar iyi geliyor.Bende senin gibiyim,kimse güvenmesi kimse kirilmasin diye kim ne derse tamam derim/derdim ama simdi gordumki kimse zaten mutlu olmuyor+mutsuz ediyor o zaman öğrendim hayir demeyi zaten nazi şeyleri benim gibi tecrübe edince ogreniceksin sende...