mesafe koymak nedir nasıl olur?yardım lütfen....

pardon ???

1- niye face yapıştırıyorsunuz ???
2- size ait olmadığını söylemediniz mi ???

en son çare alıcaksın bilgisayarı başkasının yazdığını göstereceksin .. bu kadar basit ,, bide bu yazıda ne var anlamadım ,,boşanacak kadar her üfürükten ayrılacaksanız oooo işiniz var ..

NOT: Bence arkadaştanda özür dilemelisin ,, izinsiz onun yazısını paylaşmaya bence hakkın yoktu ..

çok çaresiz hissettiğim bi andı almış bulundum özür de dilerim anlayışla karsılayacaktır zaten. gösterdim eşime başka yerden aldığımı o inandı ailesi inanmadı

çok çaresiz hissettiğim bi andı almış bulundum özür de dilerim anlayışla karsılayacaktır zaten. gösterdim eşime başka yerden aldığımı o inandı ailesi inanmadı

neden bunu kopyaladınız ki probleminiz nedir, eşinizin ailesiyle görüşmek istemediğinizi mi belirtmeye çalıştınız?

Ben evleneli çok kısa bir süre oldu, ancak annemin ve ablamın yaşadıkları bana birçok şey öğretti.
Eşinizin ailesi ne kadar iyi niyetli insanlar olurlarsa olsunlar sınırları belirlemek gerekiyor. Önerilerimi sıralıyorum, umarım işinize yararlar;

-Çalışıyorsanız işlerinizin yoğunluğunu bahane ederek adım adım mesafe koyun.
-Çok sık gidip gelmemeye çalışın. Sık muhabbet tez ayrılık getirir tespiti kesinlikle doğru.
-Çok özel konuları ne olursa olsun onlarla paylaşmayın.
-Eşinize ailesi hakkında olumsuz bir cümle sarf etmeyin.
Yapmacık davranın demiyorum ama olumsuz yorumlar yapmayın, hatta mümkünse
hiç yorum yapmamaya çalışın. Kısaca güvenli tarafta kalın!
-Son olarak saygıda kusur etmeyin.

Benim eşimin ailesi çok tatlı ve anlayışlı insanlar, çok iyi anlaşıyoruz. Kayınvalidem özellikle annemden farksız, o yüzden içimden geldiği gibi davranmakta bir sakınca görmedim. Ancak her aile aynı olmayabiliyor ne yazık ki.
Bir de çevremden gördüğüm kadarıyla baştan nasıl davranırsanız, sonraki dönemlerde de aynı şekilde davranmanızı bekliyorlar.

Son düzenleme:
Başından nasıl başlarsan öyle gider derler ya başından nasıl kabul ettirirsen kendini öyle devam eder. Aradan geçmiş 10 yıl bu zamandan sonra koyulacak mesafenin adı küslük/dargınlık olur. Ama başından çizgini çizseydin “bizim gelinin tarzı bu “ derlerdi kabul edip otururlardı. Şimdi olmaz mı olur varsın adı küslük olsun. Seni mutsuz eden insanlarla neden görüşesin ki

artık 1o yıl olmuş birden yapamazsın tabiki. ufaktan ufaktan başla. mesela sessiz kal çok etkili bir yöntemdir. örnek vereyimm bir tartışma olur sen sessiz kal ve tartışmak istemiyorum de sakince çık evine git . sana hakaret ederlerse suratına bak ve gülümse keşke oğlun da bunları duysa de yine orayı sakince terk et. bırak karşı taraf kendini yiyip bitirsin . çünki asla yaranamayacaksın hayatım. mesafeni koy ama yavaş yavaş. eşine asla onları şikayet etme ama eşinde anlamalı o yüzden huzursuz olduğunu sorarsa asla söyleme. böyle devam et bırak en sonunda karşı taraf seni şikayet etsin . çocukların varmı bilmiyorum ama ufak ufak planlamalar yap mesela piknik gibi eşini yavrularını al pikniğe gidin . eşinle konuşmaya çalış. onu sevdiğini ona anlat hissettir. ve eğer çocukların varsa mesafe zaten budur. senin sorumlulukların var bunu onlara yaşatark öğret . ne bileyim çocuğun okulu dersi , ev temziliği gibi . ve sana bi kardeş tavsiyesi GÜLÜMSEYEREK mesafe koy

Konu sahibi baştan nasıl başlarsan öyle gider
10 yıldır nasılsan öyle davranmalısın mecburen

Kusura bakma da sende çok enterasansın
Burası bi forum, millet burda derdini anlatıyo da sen hangi akla hizmet milletin konusunu facebooka kopyalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…