• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERYEM ANA OTU İLE ARKADŞIM HAMiLE KALMIŞ

HER KESE MERHABA BURDAKİ YAZIŞMALARI OKUDUM GEBE KALANLAR VAR VE OTU KULLANIP DAHA SONRA OLUMLU YADA OLUMSUZ SONUCU YAZMAYANLAR VAR
BEN 5 YILLIK EVLİYİM AMA GEBELİK HİÇ YAŞAMADIM ÇOK İSTEDİK 2 DEFA AŞILAMA 1 KEZ TÜP BEBEK AMA HİÇ BİRİ POZİTİF OLMADI VE DR. KOYDUĞU BİR TANI YOK BİLİNMEYEN BİR ŞEY YANİ TEDAVİ OLACAĞIM BİR ŞEY YOK BENDE BU OTU AZ ÖNCE KUZENİM ARAYIP ANLATTI
BENDE NETTEN BAKARKEN KADINLAR KLUBU YANİ SİZLERİ OKUDUM
BU OTTADN SONRA GEBE KALANLAR LÜTFEN BİZE YAZIN SİZ O SIKINTI GÜNLERİ ATLATTINIZ AMA BİZ HALA YAŞIYORUZ UMUT OLUN BİZE
TEŞKKEÜRLER :)

bana hacdan getirmişti arkadaşım içtim ama maalesef ıse yaramadı belki ben kullanırken bir şeyi eksik yaptım bilmiyorum ama malesf bende ise yaramadı :(

Merhaba arkadaşlar bende dün aksam bu otu kullanmaya başladım pco luyum tüplerim ikiside kapalı eşimde sperm düşüklüğü ve varikosel var umreden Teyzem getirdi önce 3 Meryem suresi okudum 2 rekat namaz kildim ayetel kursi Felak nas bildiğim süreleri okudum bi parça üstümde taşıyorum bi tane surahiye koydum eşimle suyunu iciyoruz bi kişide çay gibi demle esinle birer bardak için dedi hayırlısı bakalim bunlar sadece vesile Rabbimden istiyoruz insallah

Merhaba arkadaşlar bende dün aksam bu otu kullanmaya başladım pco luyum tüplerim ikiside kapalı eşimde sperm düşüklüğü ve varikosel var umreden Teyzem getirdi önce 3 Meryem suresi okudum 2 rekat namaz kildim ayetel kursi Felak nas bildiğim süreleri okudum bi parça üstümde taşıyorum bi tane surahiye koydum eşimle suyunu iciyoruz bi kişide çay gibi demle esinle birer bardak için dedi hayırlısı bakalim bunlar sadece vesile Rabbimden istiyoruz insallah

hade inşallah benim reglim yarın bitecek o ot bana hafta sonu gelecek bende heyecanla bekliyorum gelri gelmez zaten yumurtlama dönemime başlamış olucağım bende aynı senin gibi hemen başlayacağım inşallah rabbim emeğine boşa çıkartmaz ilk aydan müjdeni alırsın

insallah guzel haberlerini alirız

hade inşallah benim reglim yarın bitecek o ot bana hafta sonu gelecek bende heyecanla bekliyorum gelri gelmez zaten yumurtlama dönemime başlamış olucağım bende aynı senin gibi hemen başlayacağım inşallah rabbim emeğine boşa çıkartmaz ilk aydan müjdeni alırsın

İnşallah canm ya hep dua ediyorum Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin

GÜNAYDIN

size bir şey danışmak istiyorum siz Meryem ana eli otunu nasıl kullanıyorsunuz ?
ben eskiden 28 günde bir rgl oluyordum son iki ay 26. gün hatta 24. gün rgl olmaya başladım
yumurtlama dönemim bu durumda değişiyor bende garantiye almak için
bu ay şubat 9 da regl oldum dün 14 şubat bittim temizlenip banyomu yaptım ve dün akşam eşimle 2 rekat şükür namaz kıldık
meryem otuna suya koymadan bir parçasını kırıp üstüme taktım kuru haline meryem suresi ayetel kursi bidiğim bir kaç duayı okudum
sonra suya koydum eşimle birlikte suya meryem suresi okuduk suyunu akşam bir bardak içtik sonra yakınlaşma bu günden başlayıp 7 gün boyunca sabah ve akşam 1 bardak ben 1 bardak eşim içicez inşallah ve bu 10 günü eşimle inşallah iki günde bir yakınlaşıp değerlendiricez
erken mi başladım yumurtlama zamanımı bu aylar karıştı reglim erken olmaya başlayınca bilemiyorum :)
bide 1 hafta boyunca otu suyun içinden hiç çıkartmıyacakmıyız baya aroma salgılamış
içerken zorlandım .
hayırlısı allahtan

GÜNAYDIN

size bir şey danışmak istiyorum siz Meryem ana eli otunu nasıl kullanıyorsunuz ?
ben eskiden 28 günde bir rgl oluyordum son iki ay 26. gün hatta 24. gün rgl olmaya başladım
yumurtlama dönemim bu durumda değişiyor bende garantiye almak için
bu ay şubat 9 da regl oldum dün 14 şubat bittim temizlenip banyomu yaptım ve dün akşam eşimle 2 rekat şükür namaz kıldık
meryem otuna suya koymadan bir parçasını kırıp üstüme taktım kuru haline meryem suresi ayetel kursi bidiğim bir kaç duayı okudum
sonra suya koydum eşimle birlikte suya meryem suresi okuduk suyunu akşam bir bardak içtik sonra yakınlaşma bu günden başlayıp 7 gün boyunca sabah ve akşam 1 bardak ben 1 bardak eşim içicez inşallah ve bu 10 günü eşimle inşallah iki günde bir yakınlaşıp değerlendiricez
erken mi başladım yumurtlama zamanımı bu aylar karıştı reglim erken olmaya başlayınca bilemiyorum :)
bide 1 hafta boyunca otu suyun içinden hiç çıkartmıyacakmıyız baya aroma salgılamış
içerken zorlandım .
hayırlısı allahtan
..
Canm ben 1 2 gün içtim regl oldum suan içmiyorum ama üzerimde taşımaya devam ediyorum ben pco lu olduğum için reglim düzensiz ovulasyon tarihim ne zaman onu bile bilemiyorum ki her ay zaten ovulasyon olmuyorum benim işim çok zor ama Allahım in hazinesi büyük inşallah mucize gerceklesecek

merhaba kızlar, yaklaşık 3 yıldır bende arkadaşım da bebek istiyorduk ne yazık ki olmadı tabi benim , ,arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim göz aydınlığı için aradım bugün ve bana MERYEM ana otunu duyduğunu alıp içtiğini ve o ay hamile kaldığını söyledi çok heyecan yaptım yarın alacağım inşallah benim de ve bütün isteyenlerin de olur. Hiç bu şekilde hamile başka kalan var mı duydunuz mu? Umarım hepimize şifa olur başka birine daha söylemiş oda hamile kalmış bana da söyledi zaman da kaybetmeden sizinle paylaşmak istedim, derman arayanlara belki faydası olur . İnş tutarsa buradan güzel haberi paylaşırım
Merhaba, kullandınız mı acaba Meryem Ana otunu

günaydın canım
geçen ay ben kullandım ama maalesef bende olmadı :(
7 mart rgl oldum bu ay hiç birşey kullanmıyorum haziranda 2. tüp bebek allah kısmet ederse bakalım

Bende 1 ay kullandım ama malesef bugün regl oldum..ben pco lu olduğum için ilaç kullanmadan regl olamadigim için bu ay kendiliğinden olunca onada sevindim =)tüp bebek yaptircam araştırıyorum bakalım

Peki normal bir suya meryem süresini okuyup içilse olurmu acaba otu bulamıyorum int güvenmiorum hacca giden biride yok şuanda etrafıMDA ee giden olsa söylemez utanırım kafayı yicem:KK17:
Kardeşim tanıdığım getirten var arzu edersen bende getirtiyorum cok guvenilir bi ablamız instagram da zaferanislam hesabı zaten profilinde de paylasmış.

Arkadaşlar bende cavit aktaş hocadan sadece uzerinizde taşıyın diye okudum o yüzden meryem otunun bir kısmına az önce meryem suresi okuyup bir beze sarıp uzerimde taşımaya başladım.Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah.ben bu ay tüp bebek yapmıştım dunde negatif sonuç aldım maalesef olmadı.simdi bu ota inanıyorum duanın gücüne de inşallah .lütfen kullananlar varsa olumlu sonuç alanlar varsa yazsın
Bugün girmişsin canım
Alıntı yapıp yazar mısın
Gebe olabildin mi

CAnım dün transfer oldu şimdi beklemedeyim 10 gün sonra belli olucak
1 tanede emriyo dondurduk inşallah bu mübarek ayda bizim gibi uğraşıp caba gösteren herkese allah bebek müjdemizi verip çifte Bayram yaşatır inşallah
Amin yarabbim
Bol dua edelim
İnşallah olumlu sonuç alırsın ya

Back
X