- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.057
şimdi sana 250 ile 275 arasında baya bi büyüklük farkı varmış gibi geliyor.oysa hiç fark yok.elinle alıp baksan o silikonlara,büyüklüklerinin aynı,sadece çaplarının 1 mm farklı olduğunu görürsün.büyük geldiği icin sana, psikolojik olarak kendini çöküntüde hissediyorsun.ondan öyle oluyor.bu arada,sırtını sıcak tut,masaj yaptır,elinden geldiğince yürü,gerinme hareketleri yap.omuzların tutulmuştur.ben de 3.gün öyle olmuştum.iğne vurdurmustum kendime , geçmişti.psikolojinin cok sağlam olması lazım.grip olmamaya dikkat et.bağışıklık sistemimiz şuan cok güçsüz.aman bi de grip ya da soğuk algınlığı yaşama.hepten çekilmez olur
inşallah inşallah dediğin gibi olur gizeml...dün eşime ilk defa korsenin üst tarafından gösterdimcanım 275 cc buyuk bı protez degıl..sımdı odemlerın ve şişlerın oldugu ıcın sana buyuk gelıyo ama onlar gectıgınde sende dıceksınkı bundan kucugu olmazmıss ve doktorun bunlarıda goze alarak sana 275 cc kullandı dıe dusunuyorum..bende 375 cc var ve sargılar ılk acıldıgında ben dedımki hep bole kocaman mı kalacak ama odem ve şişler gıdınce sadece protezın buyuklugu kalıyo..ben suan bundan kucugunun benı memnun etmeyecegını dusunuyorum..tam vucuduma kıloma gore orantılı oldu..
sende bı 2 - 3 ay gectıkten sonra bole dusuneceksın..
sırt ve omuz agrısı bu amelıyatı olan herkeste oluyo..sonucta gogus bolgesındekı kasların hepsı bırbırıyle baglantılı ve amelıyatta gogus kaslarınla oynandı ve goguslerınde 550 gr extra var ve sen buna alıskın olmadıgın ıcın omuzların agrıyo ve sureklı sırt ustu yatmaktan sırtın agrıyo ama gecer yanı..
inşallah inşallah dediğin gibi olur gizeml...dün eşime ilk defa korsenin üst tarafından gösterdimçok kötü diye çıldırdı.aşkım bu büyüklükte kalamaz aynı acıları çekmeni istemem ama böylede olmaz dedi.zaten bir türlü içime sinmemişti ameliyat sonrası yaşadıklarımdan dolayı ve çok büyük,şiş,fırlamış,hatta heran patlayacakmış gibi durmasından dolayı oda böyle söyleyince benim için tam bir yıkım oldu...sonrasında ne kadar dil döküp üzülme desede....
aynen öyle sonçiçek arada çok büyük bir fark varmış gibi geliyor.inşallah bu günleri gülümseyerek hatırlarım...sorma bu arada 2 gündür öksürmemek,hapşurmamak için kendimi zor tutuyorum:2:geldimi herşey üst üste gelir derler ya inşallah öyle olmaz..
canım sen korsenden kurtulup sıcacık banyonu yaptın mı?sporcu mu yoksa penye sütyen mi verdi doktor?
canım ben 21.ci gün, yani 3.cü haftaki kontrolümden sonra banyomu yaptım.sıcacık ohh :) hiç unutamam o günü :) aynı zamanda 3.cü hafta da korsem çıktı.penye sutyen kullanıyorum o gün bugündür.doktorum da cok beğendi sutyenimi.üçgen penye sutyen.sen de haftaya falan çıkartırsın korseyi.ayrıca emin ol 275 cc büyük değil.ben de ilk haftalar çıldıracak gibiydim.çok büyüklerdi.ama küçüldüler.küçülüyorlar yani.burda kime sorarsan aynı şeyi söyleyeceklerdir
ay ay inşallah tatlım ya dediğin gibi olur.o zaman bu sitede benden mutlusu olmaz.birde ağrılarım geçerse değmeyin keyfimebanyo yapmana çok sevindim.valla benimde hamam kapatasım var şimdi kontrole giderken yanımızda penye sütyenle mi gidiyoruz.anlayamadım dur şimdi.doktora gittin artık penyeye geçebilirsin mi diyor.yoksa korse gibi penyeyide onlar mı takıyor penye sütyende bedenin kaç oldu. en çok soru soran ödülünü kazanmam yakındır heralde