rahat olmaya çalışıyorum ama geçmek bilmedikçede sinirlerim bozuluyor.normalde çok sıkı canlıyımdır.daha öncesinde de 2 tane sezeryan doğumum var inan bu kadar acı çekmedim.ve bana anestesi uzmanı sezeryanın çok daha zor bir ameliyat olduğunu bu ameliyatla kıyaslanamayacağını söyledi.hoşya benim en çok takıldığım nokta bu omuz ağrıları oldu.
doktora söyledim.bizimle ilgili değil kendini sıkıyorsundur sıcak tut krem falan sür dedi.şimdi bir daha arayıp ne niyebilirim ki.yine aynısını söyleyecek bu sefer bende gerçekten psikolojik olarak ağrı başlayacak
canım ben şunada çok kızdım.burada herkes doktoruna 350cc 400cc takmasını söylüyor.doktorlar meme kesesinin almamasından ötürü veya doğal durmaması sebebiyle daha küçük protez kullanıyorlar.bende ise tam tersi ben ısrarla 250 cc takılsın diyorum.doktordan,hemşireye,anestezi uzmanına kadar herkeze söylüyorum.ayıldığımda öğreniyorum ki 275 cc kullanılmış....yani sonuçta ben büyük göğüslerim olsun istemedim.hatta küçük ama içi dolu olsun istedim.vücuduma omuz genişliğime uymasını istemiyorum diyede özellikle belirttim.bu psikolojimi etkilemiş olabilir