Merhaba kizlar hihoyyyt
ben Pazartesi günü meme büyütme ameliyati oldum, doktorum Aylin Karanlik
ve okadar memnunumki.. Istanbulda Bayekte gerceklesti ameliyatim
ve 255 cc kas alti anatomik uygulandi.. aylardir ben neyaparim, nasil dayanirim bu aciya
diye diye kendimi yiyip bitirdim ve hicte korkulcak gibi deil kizlar.
pazartesi günü hastaneye gittim kan aldilar önlük giydirdilar derken heyecan git gide artiyo o an eyvahedigeldismile ama sonra narkozu verdilermi
bi bakmissin uyanmissin ve füze gibi memislerin varaklinialirimsmile
ben okadar mutlydumki aci maci his etmedim diyebilirim..
tabi ilk uyandiginizda biraz agri oluyo ama burda bazi bayanlarin dayanilmaz acilari gibi olmadi .. tabi bünyeden bünyeye degisiyo ama sunu söylemeliymki ben cok direncsiz
zayif ve gücsüz bi insanim.. bütün ki$ boyunca hasta hasta dolasirim yani okadar direncsizim ve yinede öyle dayanilmaz agrim acim olmadi yaptirmak isteyenler hic korkmasin.. cuma günü dekolte kismindaki bandajlarim alindi ve dün gece almanyaya geldim yinemafoldumben
hafif bavullarimi bile kendim tasiyabildim düsünün artik :)
su an baya bi sertler ve 3.cü hafta masaja baslamam gerekiyo.. zamanla o sertlikde gidicekmis ve gögüsler asaya inicekmis
biraz gerginlik hissi ve his kaybi var ama onlarda okadar rahatsiz verici deil yaa bayanssulusmile
bu arada benim drenlerim ertesi gün alindi ve inanin o drenler cikinca insan hizla iyilesiyo
en cok rahatsiz eden hareket aninda o drenlerin verdigi aci
burda size sadece olumlu seyler yazip yaptirmak isteyenlere moral olmasini istiyorum
ama inanin korkulcak bisey yok kizlar Şeniz