merve200 Meme Estetiği Ameliyatı

pikolata sen halen karar veremedin mi? bak ben yaptırdım geldim sen buralarda geziniyosun daha bayanssulusmile

pikolata sen halen karar veremedin mi? bak ben yaptırdım geldim sen buralarda geziniyosun daha bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3sorma ya, para biriktirmem lazım, şuan hem maddi açıdan sorun hem de ailemin bilmemesi gerek, o yüzden evlilik sonrasına kaldıakannehirsözlüme açtım durumu ama ben seni her türlü halinle severim..... falan dedi, çok ısrar edincede bakarız dedi.

raincloud canim ben burdayken aylin hanimi aradim ve 1 hafta sonrasi icin randevu aldim
istanbula gittim ailemle
cuma günü muayne oldum ve o gün hemen ameliyat gününü kararlastirdik ve 2 gün sonra ameliyat oldum..
yani muayeneye gittikten sonra eger bayekte ameliyat olucaksan 3-4 gün öncesinde randevu almak mümkün canim
kizlar bugün 10. günüm ama simdiden kücük gelmeye basladi bana bunlar yaa :)
bu arada pikolata canim ozaman sen önce dügününe konsantre ol bide ameliyat masrafi cikmasin zaten ailenede söylemicekmissin ama bak sözlün seni gecistirmesin sonra
kocan olduktan sonra yok mok demesin evlendikten hemen sonra yaptir bence canim
ama ozamanda cocuk istiyoruz diyosun valla ne desemki simdi :)
hakkinda hayirlisi olsun tatlim
sardegnanin dedigi gibi aylin hanima ameliyat olanlarin agrisi cok az oluyo ya
ben okadar direncsiz bi insanken nasil atlattim bukadar seyi bilemiyorum
ama kendimi cok büyük acilara agrilara alistirmistim belkide ondandir
bu arada bugün fark ettim gögüslerimin kenarlarinda koyu kirmizi morluklar var
hemde baya cok ama normalmis 1 hafta sonrada masaja baslicam
kizlar hic biriniz gercekten korkmayin düsündügünüz ve durdugunuz kabahat Şeniz

geçmiş olsun
bende çok istiyorum ama çok korkuyorum ameliyattan ödüm patlıyor
bir de ben tam bilmiyorum hangisi güzel hangi kötü
mesela dekolte diyorsunuz yuvarlak anotomik damla falan filan bunlar ne demek
neye göre belirleniyor
yuvarlak ve damla sanırım göğüsün şekli oluyor
hangisi en güzeli sizce
birde kas altı kas üstü olayı var onun hakkında da yorum alabilir miyim

son bi soru daha sorıyımda kurtulun benden
ameliyat olduk diyelim 4 sene sonra çocuk doğurduk kötü olur mu o zaman
hamileyken fazla kilo alınmasada bozulur mu

canım 1-2 msjdan sonra özel msja geçiyorum şimdilik burdan cevaplayım. evet ailemin haberi yok veben refakatsız gittim oldum geldim... inan ki abartıldığı gibi değil hele de doktorun işin uzmanıysa :) sadece 1 gün belli belirsiz agrı çekiliyo zaten hastanede agrım var der demez hemşireler koşarak gelip vuruyo agrı kesiciyi zemuszemus bu da güç veriyo ama gerçekten doktorunun işin ilmini bilmesi agrıyı da sızı da minumuma indiriyo... daha aklına ne geliyorsa sorabilirsin seve seve cevaplarım

bu arada pikolata sadece aileden birinin haberi olsada olur olmasa da... 3-4gün yeterli canım... maddi kolaylığıda sağlamam çok rahattı :)

Kızlar ben ameliyat için doktoruma karar verir vermez hemen aldım elime tel.u ertesi gün için randevu alıp istanbula gittim. Aylin hn.a anlattım nasıl istediğimi. 10 gün sonra ameliyat oldum. <şehirdışından geldiğim için 2 gece kaldım bayekte. <<hastaneden çıkarken o kadar iyiydim ki ben bile inanamadım ağrımın hiç olmadığına. 12.40 gibi ameliyata girdim 2 ye doğru çıktım. <o gün sadece saat 9 a kadar bir kaç kere ağrı kesici verdiler. Sonrasında bir kaç kere daha yaptılar ve ağrımda olmadı hiç. Sadece gerginlik oldu biraz ilk 5 gün. 7. gün bandajlar çıkınca onlardan dolayı bu kadar gergin olduğunu anladım. Sonra hiç gerginliğim olmadı. Ben üstten dekolte istediğim için 300cc yuvarlak high profile takıldı. Aslında daha büyük olsun isterdim ama o zaman da çocuk doğudrunca deforme olabilirler. Çok ideal büyüklük olarak. Şımdiden yumuşadılar. ilk1 hafta çok sertler tabi ama ben 2. hafta bitince masaja başladım ve çok yumuşadılar. hatta hafif sallanıyorlar bile :) Üst taraflarındaki şişkinlikte yumuşadı ve doğal göğüs dekoltesini aldı high profile olmasına rağmen. Beniş gereği sürekli ayakta olan biriyim buna rağmen 1 hafta sonra işime döndüm ve hiç zorluk çekmedim.. Dikiş izlerimde oldukça silik ancak kaldırıp göğsümü bakarsam görebiliyorum :)

selam canım. benim 10 gün olmasına ragmen biraz yumuşadı doktorum daha da yumuşayacak diyor ama çok merak ediyorum normal meme kıvamı alıyor mu? ve bu gögüsteki sertlik 2 haftadan itibaren mi yumuşuyo

kızlar herkes yumuşamadan bahsetmiş. benim göğüslerim küçük ama çok yumuşaklar, sönüş balon gibiler:kedi:ameliyat sonrasıda aynı kıvama mı dönecek:sinifsinif:dik ve diri durmasını istiyorum,bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
bir de şehir dışından gelicem, bandajlar 4- 5 gün sonra açılıyormuş, o kadar kalmam mümkün değil, siz naptınız?

canim benim bi arkadasimda yaptirdi 7-8 ay gecmesine ragmen yinede dikler sonucta icinde protez var dimi nekadar yumusasa bile dogal gögüs kadar yumusak olucagini sanmiyorm olmasinda zaten diri diri dursunlar bugün ilk defa banyo yaptim dim dik duruyolardi valla :))
canim 4-5 gün kalamicaksan bandajlari bulundugun yerde bi doktora gidip cikarttirman lazim ve pansuman yaptirman lazim

bu arada kizlar bugün geri kalan bütün bandajlari ve bantlari cikarip banyo yaptim
sag gögsümdeki dikisimin kenari sanki acildi gibi oldu ve sari-beyaz gibi bi sivi akti
cok korktum normalmi acaba mafoldumben

bu arada kizlar bugün geri kalan bütün bandajlari ve bantlari cikarip banyo yaptim
sag gögsümdeki dikisimin kenari sanki acildi gibi oldu ve sari-beyaz gibi bi sivi akti
cok korktum normalmi acaba mafoldumben

cnm geçmiş olsun, doktorunu arasaydın.inşallah önemli bir şey yoktur.olumunekankayizsmile

Canim bence sen bunu doktoruna birak
daha önce nasil bisey istedigini anlatman lazim.. mesela dekoltemi istiyosun
yoksa dahami dogal dursun istiyosun..
ben ne cok abartili bisey istedim nede cok dogal..
benimkiler damla ama kas alti oldugu icin üstleride dolgun yani dekoltemde
gayet gösterisli su anlik :)
kas alti ve kas üstü bunada doktorun karar verio canim senin gögüs dokunla alakali
bisey bu ama genelde kas alti yapilio hem daha dogal duruyo..
fazla kilo alirsanda bi deformasyon söz konusu deil tatlim
ama hamilelikte gögüsler cok büyüyomus canim ama bozulcagini sanmiyorum
ama ameliyattan fln hic korkma inan abartildigi gibi deil cok cok 1-2 gün agri cekiosun
arkadaslarin dedigi gibi agri kesicilerle agri magrida kalmiyo
yatip kalkmak biraz zor oluyo ama ben su an herseyi unuttum bile kesinlikle
yaptirdigina degiyo canimm

cnm geçmiş olsun, doktorunu arasaydın.inşallah önemli bir şey yoktur.olumunekankayizsmile

canim tsk ederim
ama bu saatte aramiyayim dedim evde bandajlarim vardi
onlari yapistirdim bikac gün sonra bakicam devam ederse bi
cagresine bakarim artik tatlim

bu zamnlarda akıntı olması normal bnde de oluyodu iyileşme sürecinde normalmiş bunlar kafana takma canım gecer bi kac güne

kızlar bende 10 gün önce ameliyat oldum.malesef halen kendim yatıp kalkamıyorum.ameliyattan sonra feci bir şekilde omuz ağrısı başladı bende.öyleki dünyamı kararttı.kas gevşetici kremler haplar banamısın demiyor.5 dk ayakta duramıyorum.duruşum bozuldu.sanki çelik halat gibi sürekli gergin.doktoruma sorduğumda bu ameliyatla ilgisi yok.kendini sıkıyorsundur.krem falan sür deyip geçti.dual plan yuvarlak yüksek profil 275 cc kondu bana.bu ağrı acı yüzünden daha bir kere bile göğüslerime bakmadım.her geçen gün dahada şiddetleniyor ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım.Ameliyat olduğuma olacağıma pişman etti bu ağrılar beni......böyle bi durumla karşılaştınız mı?ya da duydunuz mu?

canım ikimizin de doktorları aynı.bence bunu mesut beye söyle.kendisi ne yapılması gerektiğini anlatır.bende neredeyse hiç ağrı yoktu.biraz da psikolojik olduğunu düşünüyorum.normalde şimdiden senin çoktan eski yasantına geri dönmen lazımdı.doktoru ara bi sor bence.danış en azından.bana da 325 cc kondu.

Son düzenleme:
rahat olmaya çalışıyorum ama geçmek bilmedikçede sinirlerim bozuluyor.normalde çok sıkı canlıyımdır.daha öncesinde de 2 tane sezeryan doğumum var inan bu kadar acı çekmedim.ve bana anestesi uzmanı sezeryanın çok daha zor bir ameliyat olduğunu bu ameliyatla kıyaslanamayacağını söyledi.hoşya benim en çok takıldığım nokta bu omuz ağrıları oldu.
doktora söyledim.bizimle ilgili değil kendini sıkıyorsundur sıcak tut krem falan sür dedi.şimdi bir daha arayıp ne niyebilirim ki.yine aynısını söyleyecek bu sefer bende gerçekten psikolojik olarak ağrı başlayacak
canım ben şunada çok kızdım.burada herkes doktoruna 350cc 400cc takmasını söylüyor.doktorlar meme kesesinin almamasından ötürü veya doğal durmaması sebebiyle daha küçük protez kullanıyorlar.bende ise tam tersi ben ısrarla 250 cc takılsın diyorum.doktordan,hemşireye,anestezi uzmanına kadar herkeze söylüyorum.ayıldığımda öğreniyorum ki 275 cc kullanılmış....yani sonuçta ben büyük göğüslerim olsun istemedim.hatta küçük ama içi dolu olsun istedim.vücuduma omuz genişliğime uymasını istemiyorum diyede özellikle belirttim.bu psikolojimi etkilemiş olabilir

Son düzenleme:

şimdi sana 250 ile 275 arasında baya bi büyüklük farkı varmış gibi geliyor.oysa hiç fark yok.elinle alıp baksan o silikonlara,büyüklüklerinin aynı,sadece çaplarının 1 mm farklı olduğunu görürsün.büyük geldiği icin sana, psikolojik olarak kendini çöküntüde hissediyorsun.ondan öyle oluyor.bu arada,sırtını sıcak tut,masaj yaptır,elinden geldiğince yürü,gerinme hareketleri yap.omuzların tutulmuştur.ben de 3.gün öyle olmuştum.iğne vurdurmustum kendime , geçmişti.psikolojinin cok sağlam olması lazım.grip olmamaya dikkat et.bağışıklık sistemimiz şuan cok güçsüz.aman bi de grip ya da soğuk algınlığı yaşama.hepten çekilmez olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…