:roflol: aynen bende. Hatta annem hep dalga geçti. 1 hafta öyle gezdim :)
Merve ve Sardegna sizden haber almak çok güzel bende merak ediyordum sizi. Sıradaki geksiiiinnnnnn.
Kızlar bende geldim. Cuma günü ameliyat oldum bende sizden daha taze ameliyatım. Ama birkaç gün sonra bende unutacağım ameliyat olduğumu, tabi şu an ağzıma girecek gibiler ve sol taraf kasım hala ara ara elektrik verilmiş gibi kasılıyor. Amma hiçbirşey umrumda değil yaaa, yaptırdık sonunda yupppiiiaklinialirimsmile
mervecim coook cook geçmiş olsunn memişlerinde hayrlı olsunn zamanla güzelleşiyorlar ama su büyüklük konusunda doyumsuz oluoruz sanırım biraz banada küçük geliolar suan protezden önce 75 bile diildi şimdi 85b ama yinede küçükmüş gbi gelioo sanırım 400 ccde koysaydı küçük dicektim:):)
cnm çok çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan
ben de şehir dışından gelicem. ileride Aylin hanıma ameliyat olmayı çok istiyorum. kaç gün kalmam gerek, kontroller nasıl olucak? belli aralıklarla muayene olmamız gerekmiyor mu, sen ne yapıcaksın?
ben sadece düşünen ve yazdıklarınızı imrenerek okuyan biriyim
yaptıran herkese çok geçmiş olsun darısı benim gibi isteyenlerin başına inş
cnm peki iyileşmem için kaç gün gerek? ufff çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. valla tebrik ederim cesaretinden dolayıopuyorumnanaktan
aslına çok karasızım, yaz sonu düğünüm var. sözlümü ikna ettim gibi ama pişman olmaktan korkuyorummuhtemelen evlenince yaptırıcam nasip olursa, bir de çocuk düşünüyoruz arayı uzatmayalım diyoruz. napıcam kararsız kaldım. bir yandan emek emek yaptırıcam emzirince sarkarsa diyorum, diğer yandan yaptır hemen taş gibi memişlerin tadını çıkar diyorumkaydirigubbakcemile3
canım merhaba... senin de ilk 10 içinde gögüslerinde aşırı gerginlık olmuştur illa ki. peki bu gerginlik ne za geçti ve gerçekten normal meme kıvamına indi mi ilk güne oranla bayı fark vardır sanırımArkadaşlar hiç korkmayın... Ben de hiç ağrısız atlatanlardanım hatta ameliyattan çıkarken hiç ağrım yoktu bir ara Aylin hn.ın protez koymayı unuttuğunu düşündüm :))) Ameliyattan çıkar çıkmaz cep tel.unu elime alıp kardeşimle konuştum o daha ameliyata girmedim sandı :) Sadece ilk ayağa kalkmak zor oluyor çünkü baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Ama sonrakilerde hiç bir sorun yok... ben 4.gün kendi işlerimi kendim yapmaya başlamıştım. şu anda 24 gün oldu... o kadar çabuk geçiyor ki. Geçen hafta masaja başladım... mıncıklayıp duruyorum :)) aşağıyada indiler ama biraz küçülüyorlar tabi. Aylin Hn. %5 küçülme olur demişti. Bazen keşke biraz daha büyük olsalar diyorum ama çok doğallar kimse protez olduklarını farketmiyor. Düşünen varsa asla ağrısından dolayı korkmasın. Ben de burda okuduklarımdan sonra kendimi o kadar büyük acıya alıştırmışım ki, çıktığımda eee niye ağrım yok diye hemşirelere soruyordum :)