merve200 Meme Estetiği Ameliyatı

Merve ve Sardegna sizden haber almak çok güzel bende merak ediyordum sizi. Sıradaki geksiiiinnnnnn.

Merve ve Sardegna sizden haber almak çok güzel bende merak ediyordum sizi. Sıradaki geksiiiinnnnnn.

tsk ederim canimŞeniz
burda karar asamasinda veya celiskide olan herkese moral vermek isterim..:lepi:
hala inanamiyorum gögüslerime bakip bakip ya bunlar benimmi diyip seviniyorum kendi kendime :kedi: nekadar hasretmisim meger icimde nekadar büyük bi ukteymis

gelmis gecmis olsun canim
demek sende kervana katildin bayanssulusmile
2 gün olmasina ragmen pc basinda bize laf yetistiricek kadar iyisin masallah canim kaydirigubbakcemile3
o agrilarinda en kisa zamanda gecer umarim..
sana kac cc takildi doktorun kimdi hangi hastane? anlat :)

mervecim coook cook geçmiş olsunn memişlerinde hayrlı olsunn zamanla güzelleşiyorlar ama su büyüklük konusunda doyumsuz oluoruz sanırım biraz banada küçük geliolar suan protezden önce 75 bile diildi şimdi 85b ama yinede küçükmüş gbi gelioo sanırım 400 ccde koysaydı küçük dicektim:):)

cnm çok çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan
ben de şehir dışından gelicem. ileride Aylin hanıma ameliyat olmayı çok istiyorum. kaç gün kalmam gerek, kontroller nasıl olucak? belli aralıklarla muayene olmamız gerekmiyor mu, sen ne yapıcaksın?

cok tsk ederim canim benim :) valla o konuda haklisin yaa okadar hasretmisizki memelere
nekadar büyük olsalarda daha büyük olsun istiyoruz :) hep birlikte artik tadini keyfini cikaralim canimmzemuszemus

cok tsk ederim canimŞeniz
ben 1 gece hastanede kaldim ertesi gün istanbulda annemlerle birlikte anneannemin evinde kaldim canim.. ama sen istersen hastanede daha uzun kalabilirsin..
ameliyatimdan 4 gün sonra bandajlarin bi kismi cikarildi muayenede ve simdi almanyadayim.. yaz tatilinde tekrar kontrole gidicem canim.. ama gitmesende olur galiba
bi sorun olmadiktan sonra :)
hadi bakalim sende ins. en kolay atlatanlardan olursun olumunekankayizsmile

aslına çok karasızım, yaz sonu düğünüm var. sözlümü ikna ettim gibi ama pişman olmaktan korkuyorum muhtemelen evlenince yaptırıcam nasip olursa, bir de çocuk düşünüyoruz arayı uzatmayalım diyoruz. napıcam kararsız kaldım. bir yandan emek emek yaptırıcam emzirince sarkarsa diyorum, diğer yandan yaptır hemen taş gibi memişlerin tadını çıkar diyorumkaydirigubbakcemile3

Pikolata aklını çelmiyim ya da çeleyim, ben olsam hemen yaptırır, gelinliğimi de fıstık gibi dekolteli dekolteli giyerdim. Diğer türlü evlen hamilelik doğur et en az 2,5 yıl. ınsanın en güzel yılları memesiz geçiyor yaaa

merhaba kızlar. ben de bu pazartesi oldum geldim kurtuldum... inanın o kadar beklediğime şimdi pişmanım...psikolojim yerine geldi süngerli balenli sütyen takmaktan da gına gelmişti şimdi sporcu sütyenimi bile gece çıkarıp sadece yarım atlet giydiğimde bile dolgulu sütyen varmış gibi geliyo. kızlar benim tam 1 hafta oldu ve gögüslerin üstleri balon gibi şuan kaç haftada iner normade?

ben sadece düşünen ve yazdıklarınızı imrenerek okuyan biriyim
yaptıran herkese çok geçmiş olsun darısı benim gibi isteyenlerin başına inş

ben sadece düşünen ve yazdıklarınızı imrenerek okuyan biriyim
yaptıran herkese çok geçmiş olsun darısı benim gibi isteyenlerin başına inş

Canım benim hiç imrenme harekete geç. Geçen her gün boşa geçiyor inan. Maddi sorunlarını hallettiysen hiç bekleme derim vallabayanssulusmile

cnm peki iyileşmem için kaç gün gerek? ufff çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. valla tebrik ederim cesaretinden dolayıopuyorumnanaktan

cnm peki iyileşmem için kaç gün gerek? ufff çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. valla tebrik ederim cesaretinden dolayıopuyorumnanaktan

canim benim benim bugün 8ci günüm ve her isimi kendim yapabiliorum
okula gittim geldim.. ben 4.cü gündenn sonra gayet rahattim
bencede hic beklemeyin bosuna vakit kayip etmeyin canim.. ucunda cok büyük mutluluk var korkmayin gercekten kötü deil.. agri kesicilerle agrilar minimuma iniyo zaten canim

hem bak dügününde varmis ozamana kadar gögüslerin en dogal sekli alir ve gelinlik
harika üzerine oturur bunlari düsünzemuszemus
allah mutlu etsin canim simdiden Şeniz
bencede evlenmeyi bekleme ertele ertele nereye kadar.. yaptir kurtul :)

mervecim çok saolopuyorumnanaktanaslında düğünden önce yaptıramam maddi yönden. bir de ailemin bilmemesi gerek. kimseye söylememeyi düşünüyorum. o yüzden evlilik sonrasına sarkıyor. sözlüm askere gidicek, o zaman yaptırırım anca. bir de çocuk istiyoruz hemenbilmiyorumkismileyani memişlerin keyfini çıkarmak varken, bebiş mi emziricemkaydirigubbakcemile3açıkçası kararsızım.

Arkadaşlar hiç korkmayın... Ben de hiç ağrısız atlatanlardanım hatta ameliyattan çıkarken hiç ağrım yoktu bir ara Aylin hn.ın protez koymayı unuttuğunu düşündüm :))) Ameliyattan çıkar çıkmaz cep tel.unu elime alıp kardeşimle konuştum o daha ameliyata girmedim sandı :) Sadece ilk ayağa kalkmak zor oluyor çünkü baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Ama sonrakilerde hiç bir sorun yok... ben 4.gün kendi işlerimi kendim yapmaya başlamıştım. şu anda 24 gün oldu... o kadar çabuk geçiyor ki. Geçen hafta masaja başladım... mıncıklayıp duruyorum :)) aşağıyada indiler ama biraz küçülüyorlar tabi. Aylin Hn. %5 küçülme olur demişti. Bazen keşke biraz daha büyük olsalar diyorum ama çok doğallar kimse protez olduklarını farketmiyor. Düşünen varsa asla ağrısından dolayı korkmasın. Ben de burda okuduklarımdan sonra kendimi o kadar büyük acıya alıştırmışım ki, çıktığımda eee niye ağrım yok diye hemşirelere soruyordum :)

sardegne geçmiş olsun. aylin hanımın hastaları genelde ağrısız atlatıyor, hemen bi koşu gidip ameliyat olasım geldikaydirigubbakcemile3sen de bekarsın sanırım. doğumdan sonra çok sarkma oluyormuymuş?bir de kaç gün kaldın ıstanbulda öğrenebilir miyim?son sorum: damla mı yoksa yuvarlak protez mi, kas altı mı...vs. bunları araştırmıyorum hiç, nasıl olsa doktorum karar vericek kendimi yormayayım diyorum sence dğğrumu yapıyorum.

canım merhaba... senin de ilk 10 içinde gögüslerinde aşırı gerginlık olmuştur illa ki. peki bu gerginlik ne za geçti ve gerçekten normal meme kıvamına indi mi ilk güne oranla bayı fark vardır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…