- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.057
canım 275 cc buyuk bı protez degıl..sımdı odemlerın ve şişlerın oldugu ıcın sana buyuk gelıyo ama onlar gectıgınde sende dıceksınkı bundan kucugu olmazmıss ve doktorun bunlarıda goze alarak sana 275 cc kullandı dıe dusunuyorum..bende 375 cc var ve sargılar ılk acıldıgında ben dedımki hep bole kocaman mı kalacak ama odem ve şişler gıdınce sadece protezın buyuklugu kalıyo..ben suan bundan kucugunun benı memnun etmeyecegını dusunuyorum..tam vucuduma kıloma gore orantılı oldu..
sende bı 2 - 3 ay gectıkten sonra bole dusuneceksın..
sırt ve omuz agrısı bu amelıyatı olan herkeste oluyo..sonucta gogus bolgesındekı kasların hepsı bırbırıyle baglantılı ve amelıyatta gogus kaslarınla oynandı ve goguslerınde 550 gr extra var ve sen buna alıskın olmadıgın ıcın omuzların agrıyo ve sureklı sırt ustu yatmaktan sırtın agrıyo ama gecer yanı..
sende bı 2 - 3 ay gectıkten sonra bole dusuneceksın..
sırt ve omuz agrısı bu amelıyatı olan herkeste oluyo..sonucta gogus bolgesındekı kasların hepsı bırbırıyle baglantılı ve amelıyatta gogus kaslarınla oynandı ve goguslerınde 550 gr extra var ve sen buna alıskın olmadıgın ıcın omuzların agrıyo ve sureklı sırt ustu yatmaktan sırtın agrıyo ama gecer yanı..