canım sen leslie yapıyormusun ?
Ózurdilerrim ama anlamadim
evet yürüyüş programı bende kk dan gördüm faydalı birşeye benziyor .
eeee merve nerelerdesin nasil gidiyorr ??
Merhaba kizlar,
motivasyonlarinizi okudum fakat nerden baslasam.
Spor salonunda haftada 5 gün en azinda spor yapiyorum ve yedigimede yeteri kadar dikkat etmeme ragmen kilolar istedigim gibi gitmiyor.
Hele bunun yaninda yamac parasütü ilede ucuyorum . yok bacim gene olmoooooorrrrr.
evet bugün 16.günüm 22şubatta başlamıştım diyete75.1 kiloyla 16 günde 2.300gr verdim sanki az vermiş gibiyim 60lı rakamlara geldiğimde sanki inmem daha kolay olucakmış gibi asla irademi,hevesimi kaçırmak istemiyorum başarmak istiyorum daha 17.7 kg vemem lazım yolum uzun
evet bugün 16.günüm 22şubatta başlamıştım diyete75.1 kiloyla 16 günde 2.300gr verdim sanki az vermiş gibiyim 60lı rakamlara geldiğimde sanki inmem daha kolay olucakmış gibi asla irademi,hevesimi kaçırmak istemiyorum başarmak istiyorum daha 17.7 kg vemem lazım yolum uzun
Vücudun o düzene alıştığındandır belki de cnm. En azından bir süre farklı bir şeyler yapmayı dene. Mesela 1-2 günlük detokslardan faydalanabilirsin bunun için. Ve ya bir süre gevşet kendini, diyetini filan sal bir süre. Sonrasında geri döndüğünde vermeye devam edeceksindir bence. :112:
Bu yolu hep birlikte kat edicez inş cnmcm. O irade daha bize çook lazım, du bakalım, kaçmalarına izin mizin vermiyorum.
devam et canim hic kotu bir rakam degil cunku.. bildigin gibi ayda 4-5 kilo vermek cok ideal ve sen iki haftada vermissin zaten nerdeyse 2 bucuk kilo.. devam et canimm
canım bana acayip ilham verdiğini biliyormusun burda olsan öperdim seni evet detoks demişsin hemen aklıma geldi ben 3-4 sene evvel di hollywod diye bir ürün almıştım tadı karışık meyva suyu gibiydi 2 gün boyunca onu içiyorduk suyla karıştırıp başka birşey ağzımıza sürmüyorduk ben en ıyısı onu yapayım 2 gün meyva suyuyla 70 e düşmeme yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?