Merve10er'in Diyet Günlüğü

ne yalan söyleyeyim onu hiç duymamıştım şimdi baktım güzel ama vıdeoları hep kısa kısa bıde fıtness den farkı ne

15. günümün diyet listesi

sabah:2dlm diyet etimeğin üzerine labne ve dereotu sürdüm,1bardak çay közlenmiş biber
ara:5badem 2 kayısı
öğlen 2 dlm kepekli ekmeğin arasına lıght peynir koyarak tost yedim
ara yeşilçay
akşam: 2kepçe çorba,1kase yoğurt

2 saat yürüyüş

evet bugün 16.günüm 22şubatta başlamıştım diyete75.1 kiloyla 16 günde 2.300gr verdim sanki az vermiş gibiyim 60lı rakamlara geldiğimde sanki inmem daha kolay olucakmış gibi asla irademi,hevesimi kaçırmak istemiyorum başarmak istiyorum daha 17.7 kg vemem lazım yolum uzun:45:

Merhaba kizlar,
motivasyonlarinizi okudum fakat nerden baslasam.
Spor salonunda haftada 5 gün en azinda spor yapiyorum ve yedigimede yeteri kadar dikkat etmeme ragmen kilolar istedigim gibi gitmiyor.
Hele bunun yaninda yamac parasütü ilede ucuyorum . yok bacim gene olmoooooorrrrr.
:72:

Vücudun o düzene alıştığındandır belki de cnm. En azından bir süre farklı bir şeyler yapmayı dene. Mesela 1-2 günlük detokslardan faydalanabilirsin bunun için. Ve ya bir süre gevşet kendini, diyetini filan sal bir süre. Sonrasında geri döndüğünde vermeye devam edeceksindir bence. :112:

evet bugün 16.günüm 22şubatta başlamıştım diyete75.1 kiloyla 16 günde 2.300gr verdim sanki az vermiş gibiyim 60lı rakamlara geldiğimde sanki inmem daha kolay olucakmış gibi asla irademi,hevesimi kaçırmak istemiyorum başarmak istiyorum daha 17.7 kg vemem lazım yolum uzun:45:

Bu yolu hep birlikte kat edicez inş cnmcm. O irade daha bize çook lazım, du bakalım, kaçmalarına izin mizin vermiyorum. :45::15:

devam et canim hic kotu bir rakam degil cunku.. bildigin gibi ayda 4-5 kilo vermek cok ideal ve sen iki haftada vermissin zaten nerdeyse 2 bucuk kilo.. devam et canimm:10::10::10:

Vücudun o düzene alıştığındandır belki de cnm. En azından bir süre farklı bir şeyler yapmayı dene. Mesela 1-2 günlük detokslardan faydalanabilirsin bunun için. Ve ya bir süre gevşet kendini, diyetini filan sal bir süre. Sonrasında geri döndüğünde vermeye devam edeceksindir bence. :112:

Bu yolu hep birlikte kat edicez inş cnmcm. O irade daha bize çook lazım, du bakalım, kaçmalarına izin mizin vermiyorum. :45::15:

canım bana acayip ilham verdiğini biliyormusun burda olsan öperdim seni evet detoks demişsin hemen aklıma geldi ben 3-4 sene evvel di hollywod diye bir ürün almıştım tadı karışık meyva suyu gibiydi 2 gün boyunca onu içiyorduk suyla karıştırıp başka birşey ağzımıza sürmüyorduk ben en ıyısı onu yapayım 2 gün meyva suyuyla 70 e düşmeme yardımcı olur:54::54:

devam et canim hic kotu bir rakam degil cunku.. bildigin gibi ayda 4-5 kilo vermek cok ideal ve sen iki haftada vermissin zaten nerdeyse 2 bucuk kilo.. devam et canimm:10::10::10:

acayipte spor yapıyorum aslında sabah 1 saat yürüyorum akşamda eşim gelince 1 saat yürüyorum devam edicem ama bıkmadan

canım bana acayip ilham verdiğini biliyormusun burda olsan öperdim seni evet detoks demişsin hemen aklıma geldi ben 3-4 sene evvel di hollywod diye bir ürün almıştım tadı karışık meyva suyu gibiydi 2 gün boyunca onu içiyorduk suyla karıştırıp başka birşey ağzımıza sürmüyorduk ben en ıyısı onu yapayım 2 gün meyva suyuyla 70 e düşmeme yardımcı olur:54::54:

Cnmcm yardımcı olabilmeme sevindim de ben onu sana dememiştim. :9::9: Neyse, sonuç iyi olur umarım. :8:

öncelikle kilomu bildireyim 72.7 kg bu hafta 500gr verebilmişim buda bişeydir benim hedefım 1kg aslında ama moral bozmaya gerek yok haftaya salı çarşamba detoks yapmayı düşünüyorum bu bana 2 kg verdırebilir

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

arkadaşlar ben bu diyete başlamak istiyorum 1 hafta kadar normalde 13 gün sürüyor ama 6. gündede bırakılabiliniyormuş sabah ve öğlen ürünleri değiştirilebiliniyormuş denemekten bişey çıkmaz

gunaydin gunlugum bugun 6 gunluk yeni ve zor bir diyetr basliyorum az sonra kahvalti yapicam sizinle paylasirim ne yedigimi

Back