Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı gel beraber yapalım görüceksın zayıfladığınıtşkler tatlım bakayım basarırız inş:)
ya bu elma dıyetını herkese taysiye ederimmmmmm![]()
öncelikle tebrikler canım
bu elma diyetini ben ne zaman yapmaya niyetlendiysem hep annem engel oldu sağlıksız diye
öyle mi gerçekten? kendini nasıl hissediyorsun?
canım öncelikle ben sana bu dıyet sağlıklı sağlıksız diyemem ama bana uygun geldı ve sonuçlarınıda ıyı alıyorum toptutuyor yeşil elma acıkmıyorum ben tabıykı bunda 2.5 lt su içmem ve yeşilcay takvıyesıde büyük rol oynuyor ıstersen beraber burda destek olabılırız bırbırımıze
peki 1.gün 1, 2. gün 1.,5 3.gün 2 kilo şeklinde mi yapıyorsun canım
ben bu diyeti bir hafta yapsam yeter çünkü 1aydır devam ettiğim bi diyet var ve vücut buna alıştı
1hafta ara verip sonra kendi diyetime geri dönsem olur mu
tabiyki olur canım ama ben kg olarak ölçmedim canım istedıkce yedım 1 gunde 4 elmadan fazla yıyemedım (elmalarım buyuk boydu)
rica ederim 1 kişinir 1gr vermesine bile yardımcı olabılıyorsam benden mutlusu yokkanladım canım çok teşekkür ederim sağ ol![]()
rica ederim 1 kişinir 1gr vermesine bile yardımcı olabılıyorsam benden mutlusu yokk![]()
merve ben elma diyeti topiğindenim bu sayfanın linkini vermişsin. Elma diyeti yapan arkadaşlar için liste tutmayacak mısın acaba?
arkadaşım burda tutucam isteyenler için sizlere faydam olursa çok sevınırım ama o sayfada tutmıyacağım
TAMAM CANIM O SITEDE ARKADASLAR VARSA SEN SÖYLERSEN İSTEYEN GELSİN ilk olarak pazar tartıda başlarızpeki o zaman listeye beni de ekler misin
TAMAM CANIM O SITEDE ARKADASLAR VARSA SEN SÖYLERSEN İSTEYEN GELSİN ilk olarak pazar tartıda başlarızpeki o zaman listeye beni de ekler misin
bu haftayı 67 le bıtırmem lazım haztayada hedefım 65 olucakk
İnşaallah cnmcm.Benm haftayaki hedefim 66 ama. Haftaya en baştan, hedeften kaybedicem yani.
Ama bu hafta fena değilim sanki. Başabaş gidiyoruz yine.
Tabii ben pzt ye kadar kaçırmazsam.
Bu elma diyetiyle ilgili tutacağınız liste neyin nesi bu arada??