Merve10er'in Diyet Günlüğü

istediğim kadar çok kilo verebilmiş olmasada yılmadım zayıflamam lazım benim bu haftada 1 kg vereblsem çok ıyı olucak benım için bakalım
sabahki menum 1 şekersz çay ,1dlm kepek ekmeği üzerine labne peyniri

öğlen :3 küçük köfte,1dlm kpk ekmeği,1 kase yoğurt

selam merve, uzun zamandır uğramıyordum buraya, bi bakayım dedim. Görünen o ki her şey yolunda gidiyor. Son geldiğimden bu yana kilomda değişiklik yok. yürüyüş mü yapsam pilates mi yok hava yağışlıydı yok çocuklar hastaydı derken baktım spora vaktim kalmıyor ben de spor salonuna yazıldım hoca eşliğinde spor yapıyoruz. beslenmeme dikkat ediyorum+ haftada 3 gün spor.
Uzmarım bu şekilde daha çabuk hedefime ulaşırım. şimdilik kilomda pek değişiklik olmasa da yağ kas oranım değişiyor. kolay gelsin bize...Gitsin yağlar...

canım ben yürüyüş yapıyorum hatta bazı gunler hem sabah hem akşam yuruyus yapıyorum bugun 69.9 gördum tartıda cok mutluyum gitsin yağlarrrrrr:16::16:

1 aydır ilkdefa yagsız tavada yumurta yedım özlemişim o ekmeği bandırınca sarısı akıyorya deli oluyorum oda bana 60 lı kılolara düşme ödülü olsun (tekrar belırtıyorum 0 yağ)

arkadaşlar bugun kendıme facbook uzerınden sayfa actım dilersenız ziyaretıme gelebilirsiniz AŞK MUTFAĞİ hepınızı beklerım:16::16:

bu siteyı açmamdakı enbuyuk etken arkadaşlarım ve eşim mutfakta guzel şeyler çıkardığımı söylüyorlar bende mutfağımı açtım:16::16:

günlüğüm bugun 69.7 yi gördüm çok şükür Allahıma inş artık 70leri görmem daha hedefime cok var ama yinede mutluyum

yemek sayfalarına ben hiç dadanmıyım iştahım açılıyor:(
Haftasonu yeme krizimoldu dondurucudan hazırlanmı börekleri falan çıkartıp pişirdim, 1/3 ölçüyle kek yaptım, pazar günü bi türlü doymak bilmedim ama kek ve börek yedim kalanı da elime dolaşmasın diye pişmiş olarak tekrar dondurucuya kaldırdım, bi daha ki kriz anımda bişi pişirmeme gerek yok:)
tabi bu kaçamaktan sonra pztsi sabah 71 olduğumu gördüm, pztsi sabahtan beri dikkat ediyorumşükür 69.... kilodayım. süpriz olsun sööööölemicem, 68.9 olunca buraya gelip yazıcam inşalah kim bilir belki yarın belki yarından da yakın:)

yemek sayfalarına ben hiç dadanmıyım iştahım açılıyor:(
Haftasonu yeme krizimoldu dondurucudan hazırlanmı börekleri falan çıkartıp pişirdim, 1/3 ölçüyle kek yaptım, pazar günü bi türlü doymak bilmedim ama kek ve börek yedim kalanı da elime dolaşmasın diye pişmiş olarak tekrar dondurucuya kaldırdım, bi daha ki kriz anımda bişi pişirmeme gerek yok:)
tabi bu kaçamaktan sonra pztsi sabah 71 olduğumu gördüm, pztsi sabahtan beri dikkat ediyorumşükür 69.... kilodayım. süpriz olsun sööööölemicem, 68.9 olunca buraya gelip yazıcam inşalah kim bilir belki yarın belki yarından da yakın:)

tebrık edıyorum canım bende adetım dolayısıyla tatlıya saldırdım suanda 70.5 kg dayım ama bırakmıycam inş yola devam

Öncelikle tebrik ederim
amacınıza ulaşmışsınız
bende 20 yaşındayım ve kilom seninle aynı 69 kiloyum boyum 1.72 en az 65 olmam lazım ..hergün belli sabit bişey yiyomiyorum üniverste okudugm için.
sabahları light sütle special k yada eti form bisküvi.
öğle arası orda salata yada form kraker ve ayran
gelince de normal akşam yemeği ekmeksiz.
günde 2 lt su ve 2 fincna yeşlçay.
30 dk da hızlı yürüyüş.
spor yapamıyorum ama :(
bi de 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum.
ama nerde hata yapıyorum :(

Öncelikle tebrik ederim
amacınıza ulaşmışsınız
bende 20 yaşındayım ve kilom seninle aynı 69 kiloyum boyum 1.72 en az 65 olmam lazım ..hergün belli sabit bişey yiyomiyorum üniverste okudugm için.
sabahları light sütle special k yada eti form bisküvi.
öğle arası orda salata yada form kraker ve ayran
gelince de normal akşam yemeği ekmeksiz.
günde 2 lt su ve 2 fincna yeşlçay.
30 dk da hızlı yürüyüş.
spor yapamıyorum ama :(
bi de 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum.
ama nerde hata yapıyorum :(

bir tek spor eklemiş olsan bence rahat rahat verebilirsin bide diyet bisküvılerede fazla aldanma onlardada kalori oranı düşük sayılmaz genel olarak yedıklerın zararlı değil ama spor şart

mervecim tebrik ederim epey kilo vermissin.. nerelerdesin yazmiyorsun pek.. irtibata ve kilo kaybina devam canim benim :21::21:

mervecim tebrik ederim epey kilo vermissin.. nerelerdesin yazmiyorsun pek.. irtibata ve kilo kaybina devam canim benim :21::21:

canım benim maşş verdığın kıloya bak maşş sana ben 6 kg verdım ama sende hiç boş durmmışsınn :nazar::nazar: ama tamm gaz devammmm

HAFTADA 5-6 KG VERDIREN PATATES DIYETI
1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

ÖNUMUZDEKI HAFTA BU DIYETE BAŞLIYORUM İNŞŞ BEN 2-3 KG VERSEM YETER

merve 68.6 yı gördüm ve o günden sonra sporu aksattım , yemeyi de ...1 haftadır kontrolsüz yiyorum toparlanmam lazım:( kendine iyi bak.
To-par-la-nı-yo-rum:)

Back