merhaba merve ben de moralliyim bugün.
uzun süredir karatay diyetini araştırıyorum o sayfaları okuyunca beni çok motive etti. bebek emzirdiğim için henüz bilimsel olarak ispatlanmamış bişey yapma niyetinde değilim ama açıkcası karbonhidrat almadan nasıl olacağımı da merak ettim.1 kahvaltıyı karatay kahvaltısı yaptım ve 2 gün ara öğünlerde hiç birşey yemedim, normal öğünlerimi yaptım. araöğünleri kesme sebebim araöğünlerde artık boğazımı tutamaz olmuştum, 2. gün akşam uyku ve başağrısından ölsem de artık boğazımı tutabiliyorum. şimdi sağlıklı beslenme zamanı! bugün de araöğünümü getirmemişim ben de tuttum boğzaımı 'ya sağlıklı araöğün ya da tut boğazını! ' felsefem.
bu arada uzuuuuun zamandır tartıda göremediğim kiloları gördüm.
1 ay önce 72,8 kiloydum, yürüyüşlere falan başlasam da diyetime dikkat edemediğim ve yürüyüş devamlı olmadığı için kilom oynamıyordu bu 2 günlük süreç işe yaradı.
27 şubat:71,8 kilo , yağ %48,5, kas %20,5
28 şubat: 71,9 kilo, yağ %47,7 , kas %21,3
29 şubat sabah aç karna :71
diğer 2 gün öğlen yemeği öncesi bakmıştım kiloma. hakikaten kilom 71 oldu mu, inanamıyorum. iki gün arasına kilo farkı yok fakat hesaplayınca yaklaşık 500 gram yağ eksik, kas fazla.... hadi hayırlısı...günde 500 gram yağ gitmesini de istemiyorum bebek emzirdiğim için, daha yavaş olabilir o yüzden sağlıklı beslenme planı uygulayacğım.
hemen tickerımı değiştirdim...sağlıklı beslenmeye devam....bir de yürüyüş veya egzersize devam edebilsem süper!!!
gidecek gidecek bu kilolar inşallah....