Merve10er'in Diyet Günlüğü

sonunda isveç diyetine başladım kahvaltımı yaptım öğlen yemeğimide yedim size menümü paylaşıyorum hemen
sabah : 1 yumurta 1bardak bitki çayı 1kesme şeker

öğlen : 1porsiyon haşlanmış ıspanak 1 yumurta 1 domates

sonunda isveç diyetine başladım kahvaltımı yaptım öğlen yemeğimide yedim size menümü paylaşıyorum hemen
sabah : 1 yumurta 1bardak bitki çayı 1kesme şeker

öğlen : 1porsiyon haşlanmış ıspanak 1 yumurta 1 domates

helal olsun mervecim ben bu tarz diyetlei hayatta yapamam sanirim :50::50:

bakalim sonucu nolcak.. bugun basladin sanirim dimii

arkadaslar bugun isvec diyetimin 2.gunu 1.100 verdim diyet cok zor ama 6 gun surucek dayanmam lazim

Dun dogungunumdu fazla giremedim 4.gunum bugun bu diyette 3gunde 1.700 verdim 71 im suan

dogum günün kutlu olsun merve nice nice senelere umarım öbür dogum gününde bebekli ve ince bir anne olur yazdıklarını gülerek okursun burdan...
gecen sene yaptım isvec diyeti 4. günden sonra sinir sistemimi harap etti gece rüyamda hep yumurta pirzola filan görüyodum aclık hissetmedim de anormal sinirliliklerim oldu ve bıraktım umarım sen basarılı olursun takip edicem burdan...

dogum günün kutlu olsun merve nice nice senelere umarım öbür dogum gününde bebekli ve ince bir anne olur yazdıklarını gülerek okursun burdan...
gecen sene yaptım isvec diyeti 4. günden sonra sinir sistemimi harap etti gece rüyamda hep yumurta pirzola filan görüyodum aclık hissetmedim de anormal sinirliliklerim oldu ve bıraktım umarım sen basarılı olursun takip edicem burdan...

canım öncelikle çoooook teşekkür ederim düşünüp doğumgünüm için güzel dileklerin için isveç diyetine gelince bugün 4.günüm 2kg700gr verdim evet çok zor bir diyet ıspanak haşlamasından sonra ıspanaktan soğudum sanırım daha sonrada ıspanak yemeği yiyemiyecepim:9: ben gerçekten çok sevdim bu diyeti çünkü sonuç çok iyi oluyor :21::21:

canım öncelikle çoooook teşekkür ederim düşünüp doğumgünüm için güzel dileklerin için isveç diyetine gelince bugün 4.günüm 2kg700gr verdim evet çok zor bir diyet ıspanak haşlamasından sonra ıspanaktan soğudum sanırım daha sonrada ıspanak yemeği yiyemiyecepim:9: ben gerçekten çok sevdim bu diyeti çünkü sonuç çok iyi oluyor :21::21:
selam
sen bilirsin ama bence isveç diyeti hiç sağlıklı bir diyet değil senin kilonda olan biri normalda haftada 1 kilo vermesi sağlıklı diye biliyorum sen nerdeyse 3 günde 3 kilo vermişin canım zayıf olayım derken sağlığından olma

evet canım o diyeti sürekli yapma hızlı kilo vermek iyi değil sağlık açısından bu arada mutlu yıllar canım yeni yaşın sana mutluluk getirsin inşş.

selam
sen bilirsin ama bence isveç diyeti hiç sağlıklı bir diyet değil senin kilonda olan biri normalda haftada 1 kilo vermesi sağlıklı diye biliyorum sen nerdeyse 3 günde 3 kilo vermişin canım zayıf olayım derken sağlığından olma

öncelikle yorumun için teşekkürler biliyorum sağlıksız ama sadece 6 gun surucek bugun 4. gunum sonra normal bir dıyete başlıyacağım

evet canım o diyeti sürekli yapma hızlı kilo vermek iyi değil sağlık açısından bu arada mutlu yıllar canım yeni yaşın sana mutluluk getirsin inşş.

haklısın bu diyet zaten sürekli yapılmaz sadece kilo kırmak için yaptım 2 gun sonra normal seyirine dönucek dıyetım

haklısın bu diyet zaten sürekli yapılmaz sadece kilo kırmak için yaptım 2 gun sonra normal seyirine dönucek dıyetım

nerelerdesin mervecim yazmiyorsun cok sIk?

nasil gidiyor isvec diyeti helal olsun valla cok iradeliymissin gercekten ben hayatta yapamam onu

nerelerdesin mervecim yazmiyorsun cok sIk?

nasil gidiyor isvec diyeti helal olsun valla cok iradeliymissin gercekten ben hayatta yapamam onu

istesen yaparsın aslında ben su anda71 kg yum buda benı daha cok azımlendırıyor :1::1:

Merhaba, bende diyetteyim. Aslında pek diyet denemez, sağlıklı olan her şeyden yediğim bir liste planlıyorum kendime ve onu uyguluyorum.
Bu Mayıs'ta üniversite mezuniyetim var ve o zamana kadar kilo vermem şart :) motivasyon için ben de sana katılabilir miyim ? :)

Merhaba, bende diyetteyim. Aslında pek diyet denemez, sağlıklı olan her şeyden yediğim bir liste planlıyorum kendime ve onu uyguluyorum.
Bu Mayıs'ta üniversite mezuniyetim var ve o zamana kadar kilo vermem şart :) motivasyon için ben de sana katılabilir miyim ? :)

tabıykı canım ne demek buyur birbirimize yardımcı olalım

4.günüm

sabah: 1bardak çay kızarmış kepek ekmeği 1 dlm

öğlen : 1 yumurta 1küçük havuç rendelenmiş,25gr lıght peynır

akşam : 2dlm portakal 100gr yoğurt

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

yeni yapacağım dıyet lıstem

Back