Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda isveç diyetine başladım kahvaltımı yaptım öğlen yemeğimide yedim size menümü paylaşıyorum hemen
sabah : 1 yumurta 1bardak bitki çayı 1kesme şeker
öğlen : 1porsiyon haşlanmış ıspanak 1 yumurta 1 domates
helal olsun mervecim ben bu tarz diyetlei hayatta yapamam sanirim
bakalim sonucu nolcak.. bugun basladin sanirim dimii
evet canım başladım ama açımmmm:18::18:
e olmazmisin olursun tabii..
ben cok ac kalirsam ona buna saldiririm diye korkarim valla..
dogum günün kutlu olsun merve nice nice senelere umarım öbür dogum gününde bebekli ve ince bir anne olur yazdıklarını gülerek okursun burdan...
gecen sene yaptım isvec diyeti 4. günden sonra sinir sistemimi harap etti gece rüyamda hep yumurta pirzola filan görüyodum aclık hissetmedim de anormal sinirliliklerim oldu ve bıraktım umarım sen basarılı olursun takip edicem burdan...
selamcanım öncelikle çoooook teşekkür ederim düşünüp doğumgünüm için güzel dileklerin için isveç diyetine gelince bugün 4.günüm 2kg700gr verdim evet çok zor bir diyet ıspanak haşlamasından sonra ıspanaktan soğudum sanırım daha sonrada ıspanak yemeği yiyemiyecepimben gerçekten çok sevdim bu diyeti çünkü sonuç çok iyi oluyor
![]()
selam
sen bilirsin ama bence isveç diyeti hiç sağlıklı bir diyet değil senin kilonda olan biri normalda haftada 1 kilo vermesi sağlıklı diye biliyorum sen nerdeyse 3 günde 3 kilo vermişin canım zayıf olayım derken sağlığından olma
evet canım o diyeti sürekli yapma hızlı kilo vermek iyi değil sağlık açısından bu arada mutlu yıllar canım yeni yaşın sana mutluluk getirsin inşş.
haklısın bu diyet zaten sürekli yapılmaz sadece kilo kırmak için yaptım 2 gun sonra normal seyirine dönucek dıyetım
nerelerdesin mervecim yazmiyorsun cok sIk?
nasil gidiyor isvec diyeti helal olsun valla cok iradeliymissin gercekten ben hayatta yapamam onu
Merhaba, bende diyetteyim. Aslında pek diyet denemez, sağlıklı olan her şeyden yediğim bir liste planlıyorum kendime ve onu uyguluyorum.
Bu Mayıs'ta üniversite mezuniyetim var ve o zamana kadar kilo vermem şart :) motivasyon için ben de sana katılabilir miyim ? :)