Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su tesisatcisi eşim güneş enerjisi takar bütün sihhi tesisat islerini yapar canim orda bu isler nasil gider sencene iş kuracaksınız
susanoğlu tatil yeri ve eskiden bayağı da zenginlerin yazlığı olurmuş
Canim orda bulundun mu hani su tesisatcisi biri orda ekmek kazanabilir miCanım susanoğlu tatil beldesi yazın çok kalabalık olur kışın kimse olmaz mersinin yerlisi dışında.
Su tesisatcisi eşim güneş enerjisi takar bütün sihhi tesisat islerini yapar canim orda bu isler nasil gider sence
Esimin bi akrabasi oranin ideal bi yer olduğunu söyledi ama sonuçta orda gececek ömrüm ..eşimin ailesi küfürlü sigara içen bi aile cocugumuzun burada yetişmesini doğru bulmadik uzaklasalim istedik kaynanama cok yakiniz ve eşimin yaninda babasi da calisiyordu inanin evimde yağ bile yok adamlarin keyfi ihtiyaclarini gideriyoruz agizlarini acinca anne ve babasiolrlarrMersin çok ideal bir yer eşinizin işi için,yazın yazlıklara tesisat yapar.Kışın da keza evlere tesisat işleri bakım işleri yapar.Herkesin güneş enerjisi var diyorsunuz da bozulma durumunda tamir durumunda yine tesisatçı halledecek bunları.
Masallah babama kuzum bizde birikim yapmak isitoyoruz cocuklarimiz uzakta buyusun çünkü esimin ailesi edepten yoksun insanlar ..giyim ulasim nasil kuzumben mersin silifkeliyim susanoğlu silifkeye çok yakın işiniz tutar mı bilmem ama hayat çok ucuzdur orda asgari ücret le bile çok güzel geçinirsiniz kışın az 10 km yukarı cıksanız kar oynarsınız yazın tatilinizi rahat rahat yaparsınız sebze meyve deseniz bol ve ucuzdur yaz ve kış başka sormak istediğiniz varsa cevaplarım benim babamın bir işi yok yevmiyeye gider bununla iki çocuk okuttu meslek sahibi yaptı ve bir daire bahçe içinde ev yaptırdı
siz daha küçüksünüz ve yeni evlisiniz.Kizlar 3 ay sonra mersine tasinmayi düşünüyoruz eşimin ailesi cok sorunlu esimde gidelim huzur kalmadi dedi mersinde susanoglu diye bir yer var mis sizce bu is orda nasil gider ?
Cok mantikli ablasiz daha küçüksünüz ve yeni evlisiniz.
şimdi : sana bunu kimse demez iyi dinle. !!
eşyamı topladım geldim buraya heyydee iş bulayım la bu iş olmaz.
önce nereye yerleşmek istedin oraya gidip ufak tatil gibi gider etrafa bakarsın.
sonra kafana yatarsa. en az 6 ay olmak kaydı ile orada yaşarsın. bakalım oluyor mu iş var mı ? yapabilr miyim ? dışardan gelene iş vermeyen bir cok esnaf vardır. orası da böyle mi mi ? tesisatcı degil de belki dönerciye servis elemanı arayanlar daha cok ? vs.. vb.. gibi şeyler bakılır. görülür yaşanır. o sırada nerde kalacagız diyeceksin. genelde bu durumlarda erkek tek gider otel pansiyn apart artık neyse bulur kalır. kadın ev düzenini korur.
sonra adam evet hanım ben burada duzeni kurdum 1 aya kalmaz taşınıyoruz der. taşınırsınız.
hayal kurmayın gerceklere bakın. aklınız ayagınız yere basssın...