• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERSİNİ BİLEN VAR Mİ LUTFEN YARDİMCİ OLSUN

Mine50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
65
33
3
32
Kizlar 3 ay sonra mersine tasinmayi düşünüyoruz eşimin ailesi cok sorunlu esimde gidelim huzur kalmadi dedi mersinde susanoglu diye bir yer var mis sizce bu is orda nasil gider ?

Canım susanoğlu tatil beldesi yazın çok kalabalık olur kışın kimse olmaz mersinin yerlisi dışında.

ne iş kuracaksınız

susanoğlu tatil yeri ve eskiden bayağı da zenginlerin yazlığı olurmuş

Su tesisatcisi eşim güneş enerjisi takar bütün sihhi tesisat islerini yapar canim orda bu isler nasil gider sence

mersinli değilim hatta orayı hiç görmedim ama kuzenim mersin de ondan duydum susanoğlunu

gidip bakmak lazım eski bir yer gibi anlatıyorlar yani oturmuş bir yer

örneğin herkesin güneş enerjisi vardır sanki

daha yeni yerleşim yerlere bakmak lazım

Susanoğlu yazlık yeri ama iş kurma sürekli orada nasıl olur bilemedim.Yanlış yönlendirmek istemem.

Mersin çok ideal bir yer eşinizin işi için,yazın yazlıklara tesisat yapar.Kışın da keza evlere tesisat işleri bakım işleri yapar.Herkesin güneş enerjisi var diyorsunuz da bozulma durumunda tamir durumunda yine tesisatçı halledecek bunları.

ben mersin silifkeliyim susanoğlu silifkeye çok yakın işiniz tutar mı bilmem ama hayat çok ucuzdur orda asgari ücret le bile çok güzel geçinirsiniz kışın az 10 km yukarı cıksanız kar oynarsınız yazın tatilinizi rahat rahat yaparsınız sebze meyve deseniz bol ve ucuzdur yaz ve kış başka sormak istediğiniz varsa cevaplarım benim babamın bir işi yok yevmiyeye gider bununla iki çocuk okuttu meslek sahibi yaptı ve bir daire bahçe içinde ev yaptırdı

Mersine gittim. Esim kabuk ederse ben de orada yasamayi dusunuyorum. Tatil beldeleri gayet guzel. Merkezi baya bakimsiz ama. Belediyenin calismadigi belli oluyor. Sahil falan cok pisti. Kiralar cok ucuk olmasa da guzel. Hayirlisi olsun hakkinizda

Turkiyede emeklilerin yasamayi en cok istedikleri yermis.

Ben 1 yaşından beri mersindeyim merkez de olsa iyi iş yaparsınız çünkü herkes güneş enerjisi kullanıyor kışın bile . Ama dediğim gibi senin dediğin yer tatil beldesi yazın iş yapsa bile kış vakti çok iş olacağını sanmıyorum. Yanlış yönlendirmek de istemem iyice araştır canım.

Mersin çok ideal bir yer eşinizin işi için,yazın yazlıklara tesisat yapar.Kışın da keza evlere tesisat işleri bakım işleri yapar.Herkesin güneş enerjisi var diyorsunuz da bozulma durumunda tamir durumunda yine tesisatçı halledecek bunları.
Esimin bi akrabasi oranin ideal bi yer olduğunu söyledi ama sonuçta orda gececek ömrüm ..eşimin ailesi küfürlü sigara içen bi aile cocugumuzun burada yetişmesini doğru bulmadik uzaklasalim istedik kaynanama cok yakiniz ve eşimin yaninda babasi da calisiyordu inanin evimde yağ bile yok adamlarin keyfi ihtiyaclarini gideriyoruz agizlarini acinca anne ve babasiolrlarr
ben mersin silifkeliyim susanoğlu silifkeye çok yakın işiniz tutar mı bilmem ama hayat çok ucuzdur orda asgari ücret le bile çok güzel geçinirsiniz kışın az 10 km yukarı cıksanız kar oynarsınız yazın tatilinizi rahat rahat yaparsınız sebze meyve deseniz bol ve ucuzdur yaz ve kış başka sormak istediğiniz varsa cevaplarım benim babamın bir işi yok yevmiyeye gider bununla iki çocuk okuttu meslek sahibi yaptı ve bir daire bahçe içinde ev yaptırdı
Masallah babama kuzum bizde birikim yapmak isitoyoruz cocuklarimiz uzakta buyusun çünkü esimin ailesi edepten yoksun insanlar ..giyim ulasim nasil kuzum

Susanoğlu daha nezih bir yer.Bence böyle bir aile çevreniz varsa gidin pişman olucağınızı sanmıyorum Allahın izniyle.Sadece yazın tatilcilerin kalabalıklığıyla yaşamak zorlar sizi ancak eşinizin işi dolayısıyla bu sizin avantajınıza olur

Kışın susanoğlu daha tenha olur.Ancak eşiniz işi ilerletirse başka ilçelere merkeze de gider iş için.Altında araba olduktan ve kendine çevre edindikten sonra mersin içinde her yerde yapar işini

Kizlar 3 ay sonra mersine tasinmayi düşünüyoruz eşimin ailesi cok sorunlu esimde gidelim huzur kalmadi dedi mersinde susanoglu diye bir yer var mis sizce bu is orda nasil gider ?
siz daha küçüksünüz ve yeni evlisiniz.
şimdi : sana bunu kimse demez iyi dinle. !!
eşyamı topladım geldim buraya heyydee iş bulayım la bu iş olmaz.
önce nereye yerleşmek istedin oraya gidip ufak tatil gibi gider etrafa bakarsın.
sonra kafana yatarsa. en az 6 ay olmak kaydı ile orada yaşarsın. bakalım oluyor mu iş var mı ? yapabilr miyim ? dışardan gelene iş vermeyen bir cok esnaf vardır. orası da böyle mi mi ? tesisatcı degil de belki dönerciye servis elemanı arayanlar daha cok ? vs.. vb.. gibi şeyler bakılır. görülür yaşanır. o sırada nerde kalacagız diyeceksin. genelde bu durumlarda erkek tek gider otel pansiyn apart artık neyse bulur kalır. kadın ev düzenini korur.
sonra adam evet hanım ben burada duzeni kurdum 1 aya kalmaz taşınıyoruz der. taşınırsınız.
hayal kurmayın gerceklere bakın. aklınız ayagınız yere basssın...

siz daha küçüksünüz ve yeni evlisiniz.
şimdi : sana bunu kimse demez iyi dinle. !!
eşyamı topladım geldim buraya heyydee iş bulayım la bu iş olmaz.
önce nereye yerleşmek istedin oraya gidip ufak tatil gibi gider etrafa bakarsın.
sonra kafana yatarsa. en az 6 ay olmak kaydı ile orada yaşarsın. bakalım oluyor mu iş var mı ? yapabilr miyim ? dışardan gelene iş vermeyen bir cok esnaf vardır. orası da böyle mi mi ? tesisatcı degil de belki dönerciye servis elemanı arayanlar daha cok ? vs.. vb.. gibi şeyler bakılır. görülür yaşanır. o sırada nerde kalacagız diyeceksin. genelde bu durumlarda erkek tek gider otel pansiyn apart artık neyse bulur kalır. kadın ev düzenini korur.
sonra adam evet hanım ben burada duzeni kurdum 1 aya kalmaz taşınıyoruz der. taşınırsınız.
hayal kurmayın gerceklere bakın. aklınız ayagınız yere basssın...
Cok mantikli abla

Back
X