-
- Konu Sahibi carpe_diem__
Merhaba banada ozelden resminizi yolaya bilirmisiniz? Bende yurt disinda kaliyorum banada 5bin tl Verdi ama dediki bu fiyat herkese gecerli. Her sene zam geliyormus ama cok iyi birine benziyor. Butun sorularima ragmen hemen hepsini cevapladi. Instigramdaki resimleri gordum cok guzel burunlar cikariyor. Bir aksam hastandede kaliniyormu?Tatlim krem renkli bandajlar var hala pek anlasilmiyo istersen persembe gunu onlarda ciktiktan sonra atarm sana
Bende ameliyat oldum.. ama sonuç fiyasko pişmanlığıma doymuyorum ,Hep iyi tarafı bunlar sosyal ortamda sadece yandan burun paylaşıyor bide önden paylaşsın ya ! 1.ci 2.ci ameliyatı olma riskini göze alsınlar olacaklar ..yani insanlar 1 saate ameliyat edip çıkartıyor bu doktor bütün burunları mantıklı mı? en sorunsuz burun bile 1 saate çıkmazken.. ne hikmetse jet hızında bitiriyor? iyi düşünün derim .. burun estetiği olmak isteyen arkadaşlar en iyi doktorlar türkiye de İstanbul
da...
Merhaba kim sizin burnunuzu yapti? Dr Mahmut beymi?
Merhaba banada ozelden resminizi yolaya bilirmisiniz? Bende yurt disinda kaliyorum banada 5bin tl Verdi ama dediki bu fiyat herkese gecerli. Her sene zam geliyormus ama cok iyi birine benziyor. Butun sorularima ragmen hemen hepsini cevapladi. Instigramdaki resimleri gordum cok guzel burunlar cikariyor. Bir aksam hastandede kaliniyormu?
Bende ameliyat oldum.. ama sonuç fiyasko pişmanlığıma doymuyorum ,Hep iyi tarafı bunlar sosyal ortamda sadece yandan burun paylaşıyor bide önden paylaşsın ya ! 1.ci 2.ci ameliyatı olma riskini göze alsınlar olacaklar ..yani insanlar 1 saate ameliyat edip çıkartıyor bu doktor bütün burunları mantıklı mı? en sorunsuz burun bile 1 saate çıkmazken.. ne hikmetse jet hızında bitiriyor? iyi düşünün derim .. burun estetiği olmak isteyen arkadaşlar en iyi doktorlar türkiye de İstanbul
da...
Cabim bana resmini atarmisin bende aynı dertten muzdaribimNiye paha biçilemezmiymiş domates mi her yıl arttsın. Bi.söylesin ya kaçtane revizyonu var iyi birimi olabilir kişisel .. Onun işi o size cvp vermek.. kimse kötü değil her burnu yamuk çıkardıgını söyleyebilirmi hangi doktor söyler? İyim diyecek başarılı bir cerrah ama bende olmadı burnumdaki değişimler tecrübesi çok bu konuda kötü habire ameliyat ben olmayacağım 4 cü ayım benim iki kez ameliyat oldum bu doktora güvenebilirmiyim hayır tabiki bidaha asla
İstanbulu araştırın daha iyi doktorlar var tercih sizin
Sizdemi Mahmut beye oldunuz ameliyat banada resim atsanız??Cabim bana resmini atarmisin bende aynı dertten muzdaribim
Cabim bana resmini atarmisin bende aynı dertten muzdaribim
sizdemi mahmut gökdoğana ameliyat oldunuz..Cabim bana resmini atarmisin bende aynı dertten muzdaribim
sizde mi mahmut gökdoğana ameliyat oldunuz?Sizdemi Mahmut beye oldunuz ameliyat banada resim atsanız??