MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Ricaa ederim canim yuz yuze gorusmede tek seferde karar verirsiniz merak etme aklindaki soru isaretlerini gideren bi doktor.

5000 tl dendi bana.. acaba yurt disindan geliyorum diye mi? asd1230 sen kac ödemistin? Özeldende cevap verebilirsin istersen

Bende ameliyat oldum.. ama sonuç fiyasko pişmanlığıma doymuyorum ,Hep iyi tarafı bunlar sosyal ortamda sadece yandan burun paylaşıyor bide önden paylaşsın ya ! 1.ci 2.ci ameliyatı olma riskini göze alsınlar olacaklar ..yani insanlar 1 saate ameliyat edip çıkartıyor bu doktor bütün burunları mantıklı mı? en sorunsuz burun bile 1 saate çıkmazken.. ne hikmetse jet hızında bitiriyor? iyi düşünün derim .. burun estetiği olmak isteyen arkadaşlar en iyi doktorlar türkiye de İstanbul
da...

Aaa cok sasirdim..bende oldum ama memnunum olmadan öncede hastalariyla iletisime gecmistim ve onlarda memnundu. Hastanede gördügüm hastalarininda burunlari basariliydi. Neden sizde öyle oldu acaba Daha yeni olduysaniz belki sisliklerden dolayi begenmiyorsunuzdur

ric ederim siz yeni olduysanız sizi üzmek istemem..2 ay oldu ve ikinci müdahele gerekti? ve yaptık hatta 3 .cü ameliyat bile olabilir..kötü sonuçları hangi doktor riske eder kendini? üstelik basarısizlıgını kabul etmeyim hastanın üzerine yıkan doktor politikası.... kendini rencide eder mi ? neden yandan burun hiç önden yok mesela?

Var bi kaç sorun hangisinden bahsedeyim ki ... ben yaptım tercihim yanlış bana göre yaşadığıma göre başkası memnun olabilir.. ama..sahiden insanların iyi düşünüp hareket etmesi gerek.. hele de estetik kaygısı olan kişiler doktor seçiminde tekrar tekrar düşünmesi gerek.. kim olursa olsun artık sonucu ne olacak bende bilmiyorum kaygım arttı çünkü.. ruh halimi bozdu.. ve ayların geçmesini bekliyorum ki burnumun son hali ne olacak endişesi taşıyorum... kimse mükemmel değil süper olamaz başarısız ameliyat olduğu gibi ve ben örneğim olumsuz ,olumlu olduğu kadar,, resimlere bakıp ta aldanmamak gerekli, aa süper yapmış diyip girişmemek lazım benim yaptığım gibi, özensiz düzensiz, ilgisiz, ameliyat başka ülkeden .şehirden gittiğin için insanlar , sitesi yok vs. bilgiyi google den alıyorum düşün komik yani profesyonellik yok....... öncesi sonrası sadece sosyal ağda var oda kapalı ki bantlı bir seyler - eksi şeyler bir doktor için ..yeter li neden bunlar bana göre..ve burun şiş olduğu için iyileşme sonucunu da uzatıyor. ve ben merak ediyorum ne olur benim durumum.. acaba diye içim rahat değil yani bu doktor hiç mi basarısız olmuyo mantıklı mı? süper mario mu?
yazmam da ki amaçta bu sıkı düşünsünler ameliyat olacaklar....

Haklisiniz iyi düsünmek gerek tabi. Ben bir senemi harcadim doktor secimi icin ve benim icin dogru karar oldugunu düsünüyorum simdilik.
Size cok gecmis olsun umarim sagliginiza kavusursunuz.

Tatlim krem renkli bandajlar var hala pek anlasilmiyo istersen persembe gunu onlarda ciktiktan sonra atarm sana
Merhaba banada ozelden resminizi yolaya bilirmisiniz? Bende yurt disinda kaliyorum banada 5bin tl Verdi ama dediki bu fiyat herkese gecerli. Her sene zam geliyormus ama cok iyi birine benziyor. Butun sorularima ragmen hemen hepsini cevapladi. Instigramdaki resimleri gordum cok guzel burunlar cikariyor. Bir aksam hastandede kaliniyormu?

Merhaba kim sizin burnunuzu yapti? Dr Mahmut beymi?

Niye paha biçilemezmiymiş domates mi her yıl arttsın. Bi.söylesin ya kaçtane revizyonu var iyi birimi olabilir kişisel .. Onun işi o size cvp vermek.. kimse kötü değil her burnu yamuk çıkardıgını söyleyebilirmi hangi doktor söyler? İyim diyecek başarılı bir cerrah ama bende olmadı burnumdaki değişimler tecrübesi çok bu konuda kötü habire ameliyat ben olmayacağım 4 cü ayım benim iki kez ameliyat oldum bu doktora güvenebilirmiyim hayır tabiki bidaha asla
İstanbulu araştırın daha iyi doktorlar var tercih sizin

Cabim bana resmini atarmisin bende aynı dertten muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…