MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Evet Mersin'de ben ilgisinden çok memnun kaldım oyüzden bu doktorda karar verdim ilk ameliyatım olucak oyüzden çok tedirginim umarım iyi bir sonuç çıkar önümüzdeki haftalarda olucam. doktorun ınstagram hesabında mı gördünüz
Merhaba siz Mahmut beye ameliyat oldunuz mu acaba

Merhaba kizlar. Bende mahmut beye ameliyat oldum bugun 7. Gunum ve merak edenlere sureci paylasacam. Bi kere mersinde ki en iyi en basarili doktor. Yaptigi isleri instgrm hesabinda rahatlikla paylasiyor. Ben ameliyata giderken benimle hemsiresinden tut yemek getiren personeline kadar herkes cok ilgilendi. Ameliyattan ciktiktan sonra ve su 1 haftalik surecte tek bir agrim olmadi cok net ve durustce soyluyorum. Sadece agizdan nefes almak zor oluyo bu da yemek yerken su icerken sıkıntı. Ama ilk gun oyle yani ikinci gunden itibaren hayatiniz rutune donebiliyor. Cunku agrin yok .d hic ameliyat olan sen degilmissin gibi. Bugunde alcimi cikartti doktorum. Yerine ten rengi bantlar takti ve hala normal sirf yatmak icin yatiyorum yani kizlar nazimiz olsun azicik dimi :)
Eski burun şekliniz nasıldııı

Aaa cok sasirdim..bende oldum ama memnunum olmadan öncede hastalariyla iletisime gecmistim ve onlarda memnundu. Hastanede gördügüm hastalarininda burunlari basariliydi. Neden sizde öyle oldu acaba :KK64:Daha yeni olduysaniz belki sisliklerden dolayi begenmiyorsunuzdur
Eski burnunuz nasıldı acaba ben de yaptırmak istiyorumm

Rica etsem öncesi ve sonrası fotonuzu atabilir misiniz? Bu kadar mühim bir konuda çok kesin vevaplarınız var merakımdan görmek istedim.. Dier arkadaşlara yolladınız mı bilmiyorum ama bende rica edicem..
durduk yere bi insanı eleştirmek mantıklı mı sizce :) demek ki ortada bir sorun var bende bunu yansıttım buraya en anzından insanlar düşünsün diye..

betella84 betella84 bende mahmut beyle ameliyat için görüştüm ama tam kesin değil o yuzden söylediğiniz şeyi biraz acabilir misiniz ? ve resim gönderebilirseniz cok sevinirim

merhaba evet ameliyat oldum düz burnumu yamuk çıkarttı hala yamuk 4 ay olmasına ragmen burun ucumun bir tarafı daha aşığıdaydı ikinci kez tekrar ameliyat oldum düzeltti , bu kez o tarafta burun kanadında çökme var hafif düşünün benim psikolojımı ..gayet rahat bir doktor tekrar ameliyat etmeyi düşünebiliyo ..bide beni düşünün burun durmadan operasyon geçiriyo ? daha ne olacak yetmezmi..

Karsinizdaki de insan sonucta kusurrsuz olamaz ben cok arastirdim istanbulda onur erol var petek dincoz un deniz akkayanin doktoru 15_20 bin arasi yapiyor ve petek dincoz 2 kez ameliyat oldu deniz akkayanin burun deliklerinden biri digerine gore kucuk bu adam turkiyede en cok tercih edilen adam o yuZden resim istedim olmayacak bisey istediyseniz adam napsin ben sadece kemik kismini yaptiricam mesela gidenlerin de cogu memnunum yazmis simdi ne dusuneyim bilemedim

durduk yere bi insanı eleştirmek mantıklı mı sizce :) demek ki ortada bir sorun var bende bunu yansıttım buraya en anzından insanlar düşünsün diye..
Evet mantıklı değil ama siz öyle cevaplar veriyorsunuz ki cidden rahatsız edici. Tipik bir türk kadınısınız memnuniyetsiz ve hemen saldırıya geçen dırdırcı.. Üzgünüm bu ithamlarda bulunuyorum sizin için farkındayım ama verdiginiz cvp o kadar itici ki ne yazmıştım acaba diye tekrar okudum farkındaysanız sizden rica ettim sizi eleştirel ya da suçlamadım düşünen biri olarak foto istedim ki bana da öngürü olsun diye.. Sizin dışınızda başka kimseden olumsuz birşey duymadım görmedim.. Bir eleştirinizde diyorsunuz ki domates mi bu her sene zam geliyor ne kadar cahilce bir yaklaşım cerrahi bir operasyon ortada. Neyse sizinle tartışmıcam çünkü sizle sonuca varılmaz bir ricaya verdiginiz cvp ortada :) bence gayet siz memnuniyetsizsiniz foto gönderip ispat bile edemediniz. Bir doktoru karalıyorsunuz gibi hissettim..

Karsinizdaki de insan sonucta kusurrsuz olamaz ben cok arastirdim istanbulda onur erol var petek dincoz un deniz akkayanin doktoru 15_20 bin arasi yapiyor ve petek dincoz 2 kez ameliyat oldu deniz akkayanin burun deliklerinden biri digerine gore kucuk bu adam turkiyede en cok tercih edilen adam o yuZden resim istedim olmayacak bisey istediyseniz adam napsin ben sadece kemik kismini yaptiricam mesela gidenlerin de cogu memnunum yazmis simdi ne dusuneyim bilemedim

Kimse kusursuz değil basit bir yaklaşım düz burnu yamuk çıkarıyosa orada düşünmek lazım.. Düz burun düzHer ameliyatta risk var..ona bakarsanı Eskiye nazaran teknikler çok yeni onur erol vs.. Eleştirmek hakkınız olabilir Hatası vs olabilir..Hımm kusursuz olamaz diye istediğini yapmakta özgür.. olmayacak birsey istedim canım sıkıldı burada atıp tutuyom.. Yahu adam burun yamulttu daha ötesi varmı?

Evet mantıklı değil ama siz öyle cevaplar veriyorsunuz ki cidden rahatsız edici. Tipik bir türk kadınısınız memnuniyetsiz ve hemen saldırıya geçen dırdırcı.. Üzgünüm bu ithamlarda bulunuyorum sizin için farkındayım ama verdiginiz cvp o kadar itici ki ne yazmıştım acaba diye tekrar okudum farkındaysanız sizden rica ettim sizi eleştirel ya da suçlamadım düşünen biri olarak foto istedim ki bana da öngürü olsun diye.. Sizin dışınızda başka kimseden olumsuz birşey duymadım görmedim.. Bir eleştirinizde diyorsunuz ki domates mi bu her sene zam geliyor ne kadar cahilce bir yaklaşım cerrahi bir operasyon ortada. Neyse sizinle tartışmıcam çünkü sizle sonuca varılmaz bir ricaya verdiginiz cvp ortada :) bence gayet siz memnuniyetsizsiniz foto gönderip ispat bile edemediniz. Bir doktoru karalıyorsunuz gibi hissettim..

Yahu..Niye bundan kazanç mı elde edicem. Karalama yapayım? Çıkarım nedir çözemedim.. Ben memnun değilim ve şikayetlerim var.. Benim durumumda olabilirdiniz? Niçin buradasınız . Herkesin tecrübesinde yararlanmak için!!! sizinlede resim paylaşmak zorundada değilim !! İspat etmek zorundada değilim.. burası platform eleştiriye açık.. Her kişi burada soluklanmıyo yada deneyimlerini asamalarını yazmıyor ? çünkü bende sosyal ortam üzeri tercih ettim. Bu doktoru... Ayrıca yukarıda yazdıgınız.. Cümlelerin hiç birine cvp vermiycem.. Sizi bu kadar önemsemiyorum.. Bakış açınız sizin bu beni etkilemiyor. Hiç bir sekilde Tercih sizin öZgürsünüz..

Ayrıca en konun en basından bu yana dikkatle inceleyin yazdıklarımı.. Cehaletin ortasında kimlerin algı sorunu yasadıgını ve benim nasıl bir seviyede oldugumuda çok iyi tespit edebilirsiniz...

X