- 7 Şubat 2015
- 133
- 17
- 36
-
- Konu Sahibi carpe_diem__
İnnşallahteşekkür ederim, inşallah sizin de istediğiniz gibi olur :) benim çok yakın bir arkadaşım hakan erdibile ameliyat oldu, onunda burnunda sıkıntı vardı hem sağlık açısından hem de görüntüsü çok güzel oldu :)
İnşallah çok teşekkür ederim:)umarım sizin de çok güzel olur bu kadar araştırmamıza gerginliği mize değer :)teşekkür ederim, inşallah sizin de istediğiniz gibi olur :) benim çok yakın bir arkadaşım hakan erdibile ameliyat oldu, onunda burnunda sıkıntı vardı hem sağlık açısından hem de görüntüsü çok güzel oldu :)
tekrardan merhaba arkadaşlar p.tesiye ertelendi görüşmem :)hadi bakalım güzelim senden haber bekliyoruz son 1 gün :))
Pazartesi benim de randevum var doktorla :)tekrardan merhaba arkadaşlar p.tesiye ertelendi görüşmem :)
Pazartesi benim de randevum var doktorla :)
Detaylı bi şekilde bilgilerinizi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah :)
Mrb yazışmalarınızı okudum ben pzartesi mahmut beye ameliyat olacagım sonucu size bildiririmben görüşmeden sonra gelişmeleri bildiririm, yüksek ihtimalle mahmut beye ameliyat olacağım.
Mrb yazışmalarınızı okudum ben pzartesi mahmut beye ameliyat olacagım sonucu size bildiririm
Umarım öyle olur çok korkuyorum ama kararlıyım yaptıracagımşimdiden geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi olur, senden haber bekliyoruz :)
Burun ameliyatı olacagım 4.000 istedi 3.000 isteyen doktorlar var iyi olsunda 1000 fazla olsun sizi bilgilendiririm ameliyat sonra önce ve sonrası foto atarımhadi hayırlısı revizyon ameliyatının da fiyatını sorabilirmisin? şimdiden geçmiş olsun inş istediğin gibi olur
Umarım öyle olur çok korkuyorum ama kararlıyım yaptıracagım
Belki karşılaşmışızdır :)aa öyleyse karşılaşma ihtimalimiz var :)
Benim de fotoğrafımı çekmedi.merhaba mahmut bey ile görüşen var mı? ben kendisi ile görüştüm fakat burnumun fotoğrafını falan çekmedi neler yapılabilir diye çok da net bir şey konuşamadık ama ameliyat günümü aldım. görüşenlerden yorum bekliyorum
Benim de fotoğrafımı çekmedi.Açıkçası bir de adanadan 2 doktorla görüşmek istiyorum.Onlarla da görüşüp tam kararımı vereceğim inşallah.merhaba mahmut bey ile görüşen var mı? ben kendisi ile görüştüm fakat burnumun fotoğrafını falan çekmedi neler yapılabilir diye çok da net bir şey konuşamadık ama ameliyat günümü aldım. görüşenlerden yorum bekliyorum
Mrb evet fiyatı uygundu pazartesi yaptıramadım bugune ertelemek zorunda kaldık bugun yapıldı operasyon şuan alçı ve tampon var ama iyi görünüyor bakalım iyileşince nasıl olacakgayet uygun bi fiyat hadi bakalım inş en güzeli olur şimdiden geçmiş olsun :)