-
- Konu Sahibi carpe_diem__
Bknz: memnun kaldım diyen hastalar özelden foto atıyor :) sizde ispat etmek zorunda değilim diyorsunuz cümleleriniz kadar cesaretli olmalısınız.. Küçük bir not: umarım mutlulugu bulur istediginiz sonucu elde edersiniz..Ayrıca en konun en basından bu yana dikkatle inceleyin yazdıklarımı.. Cehaletin ortasında kimlerin algı sorunu yasadıgını ve benim nasıl bir seviyede oldugumuda çok iyi tespit edebilirsiniz...
Tamam ben karalıyorum, cesurda değilim tşk ederim çok iyisiniz.. Buyrun düz burnu yamuk çıkaracak kadar basarısız bir doktoru egom için karalıyorum cnm sıkıldı ruh hastasıyım istediklerimle paylaştım..sizinle paylaşmak istemiyorum umrumda da değil iyi niyeti algıladığım insanlarla paylaşıyorum dip notBknz: memnun kaldım diyen hastalar özelden foto atıyor :) sizde ispat etmek zorunda değilim diyorsunuz cümleleriniz kadar cesaretli olmalısınız.. Küçük bir not: umarım mutlulugu bulur istediginiz sonucu elde edersiniz..
Özelden size resim atıyorumKarsinizdaki de insan sonucta kusurrsuz olamaz ben cok arastirdim istanbulda onur erol var petek dincoz un deniz akkayanin doktoru 15_20 bin arasi yapiyor ve petek dincoz 2 kez ameliyat oldu deniz akkayanin burun deliklerinden biri digerine gore kucuk bu adam turkiyede en cok tercih edilen adam o yuZden resim istedim olmayacak bisey istediyseniz adam napsin ben sadece kemik kismini yaptiricam mesela gidenlerin de cogu memnunum yazmis simdi ne dusuneyim bilemedim
Betella bende istemiştim fotonu atmamıştın . Bende rica edebilirmiyim çünkü ben cidden mahmut beyi düşünüyondum ama yazdıklarından sonra vazgeçtim hatta sen bekir sivridende uzak durun yazmıştın ben ondanda vazgeçmiştim.Bence bir fotoğrafını görmeyi hak ediyorum bu kadar diyorum ben.Özelden size resim atıyorum
AtıyorumBetella bende istemiştim fotonu atmamıştın . Bende rica edebilirmiyim çünkü ben cidden mahmut beyi düşünüyondum ama yazdıklarından sonra vazgeçtim hatta sen bekir sivridende uzak durun yazmıştın ben ondanda vazgeçmiştim.Bence bir fotoğrafını görmeyi hak ediyorum bu kadar diyorum ben.
İyi niyeti ben size gösterdim ama karşılık bulamadım. Sizden rica ettim cvbınızı okuyun bence :)) sevgilerTamam ben karalıyorum, cesurda değilim tşk ederim çok iyisiniz.. Buyrun düz burnu yamuk çıkaracak kadar basarısız bir doktoru egom için karalıyorum cnm sıkıldı ruh hastasıyım istediklerimle paylaştım..sizinle paylaşmak istemiyorum umrumda da değil iyi niyeti algıladığım insanlarla paylaşıyorum dip not
Ben 3 gun sonra ameliyt gunu bile aldm cok korkuyorum bana da atarmisin foto.niyetinden de suphem yok hicbi kazancin yok bu yorumlardanAtıyorum
Atıyorum
Ben 3 gun sonra ameliyt gunu bile aldm cok korkuyorum bana da atarmisin foto.niyetinden de suphem yok hicbi kazancin yok bu yorumlardan
Kimseye mani olmak istemem ben basarısız bir ameliyat geçirdim.. Ve fikrimi belirttim. Burasıda bir bilgi alışverişi yapıldıgı bir sosyal ortam sadece çok iyi düşün geri dönüşü yok[/QUOTE
Ben başka dr oldum ama sizin gibi şöyle birine denk geleydim ölsem olmazdım siz uyarmaya çalışıyorsunuz bence dogrusunuda yapıyırsunuz dönüşü yok bu ameliyatın
Bence doktorunuzla konuşun en mantıklısı bu, bakın sayfanın başında memnun olan arkadaşlarda var bende çok araştırdım istanbulda bile görüştüm bayramdan sonrada mahmut beyden aldım randevu yüzyüze görüşcem burda yazılanlarıda göstermeyi planlıyorum.. Sizde bence en azından arayıp anlatın telefonda çok pozitif biri..Arkadaslar tam 3 gun sonra Mahmut beye ameliyat olmayi dusunuyorum gunum bile belli ama bu yazilanlardan dolayi vazgecmek uzereyim.cok da uzgunum.. gercekten kotuyse var olan burnumu bozdurmak istemiyorum.cok da korkuyorum
Mustafa kemal aksoy hakkinda bir bilgim var mi peki? Bir de bana foto atarmisin henuz gelmedi.yanlis karar almak istemiyorum ve senin bu sozlerinde kotu niyetli olmadigini dusunuyorum.cunku ben de memnun olmasam bu yorumlari yaparmKimseye mani olmak istemem ben basarısız bir ameliyat geçirdim.. Ve fikrimi belirttim. Burasıda bir bilgi alışverişi yapıldıgı bir sosyal ortam sadece çok iyi düşün geri dönüşü yok
Ben bikac foto gordum kotu olan inanin onden kotu olanlar var ama belki okadar duzeltebildi bilemiyorumBence doktorunuzla konuşun en mantıklısı bu, bakın sayfanın başında memnun olan arkadaşlarda var bende çok araştırdım istanbulda bile görüştüm bayramdan sonrada mahmut beyden aldım randevu yüzyüze görüşcem burda yazılanlarıda göstermeyi planlıyorum.. Sizde bence en azından arayıp anlatın telefonda çok pozitif biri..
Elbette istediğiniz tercih sizinBence doktorunuzla konuşun en mantıklısı bu, bakın sayfanın başında memnun olan arkadaşlarda var bende çok araştırdım istanbulda bile görüştüm bayramdan sonrada mahmut beyden aldım randevu yüzyüze görüşcem burda yazılanlarıda göstermeyi planlıyorum.. Sizde bence en azından arayıp anlatın telefonda çok pozitif biri..
Bence doktorunuzla konuşun en mantıklısı bu, bakın sayfanın başında memnun olan arkadaşlarda var bende çok araştırdım istanbulda bile görüştüm bayramdan sonrada mahmut beyden aldım randevu yüzyüze görüşcem burda yazılanlarıda göstermeyi planlıyorum.. Sizde bence en azından arayıp anlatın telefonda çok pozitif biri..
Mustafa kemal aksoy hakkinda bir bilgim var mi peki? Bir de bana foto atarmisin henuz gelmedi.yanlis karar almak istemiyorum ve senin bu sozlerinde kotu niyetli olmadigini dusunuyorum.cunku ben de memnun olmasam bu yorumlari yaparm[/QUO
Yok hayır
Mustafa kemal aksoy hakkinda bir bilgim var mi peki? Bir de bana foto atarmisin henuz gelmedi.yanlis karar almak istemiyorum ve senin bu sozlerinde kotu niyetli olmadigini dusunuyorum.cunku ben de memnun olmasam bu yorumlari yaparm[/QUOTE
Bence doktorunuzla konuşun en mantıklısı bu, bakın sayfanın başında memnun olan arkadaşlarda var bende çok araştırdım istanbulda bile görüştüm bayramdan sonrada mahmut beyden aldım randevu yüzyüze görüşcem burda yazılanlarıda göstermeyi planlıyorum.. Sizde bence en azından arayıp anlatın telefonda çok pozitif biri..
Cok gecmis olsun cok uzuldum ve de korktum acikcasimerhaba evet ameliyat oldum düz burnumu yamuk çıkarttı hala yamuk 4 ay olmasına ragmen burun ucumun bir tarafı daha aşığıdaydı ikinci kez tekrar ameliyat oldum düzeltti , bu kez o tarafta burun kanadında çökme var hafif düşünün benim psikolojımı ..gayet rahat bir doktor tekrar ameliyat etmeyi düşünebiliyo ..bide beni düşünün burun durmadan operasyon geçiriyo ? daha ne olacak yetmezmi..