MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Ayrıca en konun en basından bu yana dikkatle inceleyin yazdıklarımı.. Cehaletin ortasında kimlerin algı sorunu yasadıgını ve benim nasıl bir seviyede oldugumuda çok iyi tespit edebilirsiniz...
Bknz: memnun kaldım diyen hastalar özelden foto atıyor :) sizde ispat etmek zorunda değilim diyorsunuz cümleleriniz kadar cesaretli olmalısınız.. Küçük bir not: umarım mutlulugu bulur istediginiz sonucu elde edersiniz..

Tamam ben karalıyorum, cesurda değilim tşk ederim çok iyisiniz.. Buyrun düz burnu yamuk çıkaracak kadar basarısız bir doktoru egom için karalıyorum cnm sıkıldı ruh hastasıyım istediklerimle paylaştım..sizinle paylaşmak istemiyorum umrumda da değil iyi niyeti algıladığım insanlarla paylaşıyorum dip not

Özelden size resim atıyorum

Özelden size resim atıyorum
Betella bende istemiştim fotonu atmamıştın . Bende rica edebilirmiyim çünkü ben cidden mahmut beyi düşünüyondum ama yazdıklarından sonra vazgeçtim hatta sen bekir sivridende uzak durun yazmıştın ben ondanda vazgeçmiştim.Bence bir fotoğrafını görmeyi hak ediyorum bu kadar diyorum ben.

Atıyorum

İyi niyeti ben size gösterdim ama karşılık bulamadım. Sizden rica ettim cvbınızı okuyun bence :)) sevgiler

Arkadaslar tam 3 gun sonra Mahmut beye ameliyat olmayi dusunuyorum gunum bile belli ama bu yazilanlardan dolayi vazgecmek uzereyim.cok da uzgunum.. gercekten kotuyse var olan burnumu bozdurmak istemiyorum.cok da korkuyorum

Ben 3 gun sonra ameliyt gunu bile aldm cok korkuyorum bana da atarmisin foto.niyetinden de suphem yok hicbi kazancin yok bu yorumlardan

Kimseye mani olmak istemem ben basarısız bir ameliyat geçirdim.. Ve fikrimi belirttim. Burasıda bir bilgi alışverişi yapıldıgı bir sosyal ortam sadece çok iyi düşün geri dönüşü yok

[QUOTE

Sizede geçmiş olsun hayırlısı hepimiz için faydalı olabilmek adına yoksa beni neden ilgilendirsin bir başkasının cerrahilik durumu nötr hale cekmek bir grupta malesef ki var

Arkadaslar tam 3 gun sonra Mahmut beye ameliyat olmayi dusunuyorum gunum bile belli ama bu yazilanlardan dolayi vazgecmek uzereyim.cok da uzgunum.. gercekten kotuyse var olan burnumu bozdurmak istemiyorum.cok da korkuyorum
Bence doktorunuzla konuşun en mantıklısı bu, bakın sayfanın başında memnun olan arkadaşlarda var bende çok araştırdım istanbulda bile görüştüm bayramdan sonrada mahmut beyden aldım randevu yüzyüze görüşcem burda yazılanlarıda göstermeyi planlıyorum.. Sizde bence en azından arayıp anlatın telefonda çok pozitif biri..

Kimseye mani olmak istemem ben basarısız bir ameliyat geçirdim.. Ve fikrimi belirttim. Burasıda bir bilgi alışverişi yapıldıgı bir sosyal ortam sadece çok iyi düşün geri dönüşü yok
Mustafa kemal aksoy hakkinda bir bilgim var mi peki? Bir de bana foto atarmisin henuz gelmedi.yanlis karar almak istemiyorum ve senin bu sozlerinde kotu niyetli olmadigini dusunuyorum.cunku ben de memnun olmasam bu yorumlari yaparm

Ben bikac foto gordum kotu olan inanin onden kotu olanlar var ama belki okadar duzeltebildi bilemiyorum

Elbette istediğiniz tercih sizin

Bakın. Size anlatamıyorum sanırım.. Ben ikinci kez bir operasyon geçirdim.. Doktor ikinci kez beni ameliyat etti..Benim tercihim yanlış başkasının ki doğru siz algılayamıyomusunuz sanırım elbette tekrar ameliyat etmek istedi ben olmayı düşünmüyorum ayni kişiye .. Memnun değilim.. Ve benim kararım yanlış diyorum siz hala neyin peşindesiniz.. Diyaloglarımımı aktarayım size konusmadım mı sanıyorsunuz hangi doktor sosyal agına kötü burun koyar hiç kimse iyi yada kötü olması kişisel beni ilgilendirmiyor.. Benim ameliyatım basarısız gecti.. Ve mahkemelik olucam 6 ay dolmasını bekliyorum neyin kafasındasınız.. Olabilir ben hata yaptım her cerrahın böyle vakaları olabilir demesini size aktarayım gösterin yahu..

Mustafa kemal aksoy hakkinda bir bilgim var mi peki? Bir de bana foto atarmisin henuz gelmedi.yanlis karar almak istemiyorum ve senin bu sozlerinde kotu niyetli olmadigini dusunuyorum.cunku ben de memnun olmasam bu yorumlari yaparm[/QUOTE

Ve size cvp yetiştirmekten yoruldum rica ediyorum.. Tercihinize saygı duyuyorum ben basarısız bir vakayım sizde basarılı olabilir olayı genellemeyelim benim kişisel bakış açım bu gösterinde hiç çekinmeyin su yazışanları..size simdiden geçmiş olsun

Bakın yanlış anlaşılma oldu baya büyük aramızda ben sizden sadece yardım istedim siz bana aşşağılayıcı cvp verince çok rahatsız oldum.. Özür dilerim zaten üzülmüşsünüz bende üzmek istemem karar değiştirceksem bile güvenerek değişmek isterim.. 100 kişiyi ameliyat edip 100 ünüde kimse memnun edip güzel çıkaramaz elbet ve sadece memnun olan insanlardan dinlemekte olmaz elbet.. Tek kötü örnek sizin ki olunca nacizane foto istedim.. Bana zaten cvp yetişmeyin en son zaten size değil başka bir bayana yazdım siz ona cvp vermişsiniz.. Ben hala doktorla görüşüp karar verilmesi gerektiğini düşünüyorum.. Foto atıp atmamak tabi ki sizin özel kararınız.. Ben instagramda koydugu kişilerle konuştım başka fotolarını yolladılar buna istinaden kötü olanıda görmek istedim.. İyi günler bende oldugum zaman isterseniz paylaşırım. Umarım istediginiz sonuca kavuşur mutlu olursunuz..

Cok gecmis olsun cok uzuldum ve de korktum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…